mary Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Με τις μλκς που εκανε το feedly πηρα και γω ενα και μαλιστα το χωσα σε άλλο rss feed. Εχει κανεις κανα λινκ σε HD τη τελετη εναρξης του Μουντιαλ που τραγουδαει η jlo? Ψαχνω τοση ώρα και ή σε αθλια ποιοτητα θα ναι ή μονο φωτο θα χει ή μονο τραγούδι ή απο πρόβες
viper2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Ούτε ενα movie release της προκοπής αυτη την εβδομαδα. Άσχημα τα πραγματα... 1
cthulhucarbide Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Άμα δεν είναι ολόφρεσκια η ταινία δεν την βλέπεις;
Physics_Rulez Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Παιδί δεκαπέντε ετών μου λέει σήμερα ότι περιμένει πως και πως να βγάλει δίπλωμα για μηχανάκι. Οδηγάει ήδη φυσικά. -κράνος φοράς; -Όχι! -πες στον μπαμπά σου να σου πάρει ένα κράνος τουλάχιστον -Μου είπε ότι με τα εκατό ευρώ που θα δώσει καλύτερα να μου πάρει μια εξάτμιση 1
Adon1s Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Παιδί δεκαπέντε ετών μου λέει σήμερα ότι περιμένει πως και πως να βγάλει δίπλωμα για μηχανάκι. Οδηγάει ήδη φυσικά.<br> -κράνος φοράς;<br> -Όχι!<br> -πες στον μπαμπά σου να σου πάρει ένα κράνος τουλάχιστον<br> -Μου είπε ότι με τα εκατό ευρώ που θα δώσει καλύτερα να μου πάρει μια εξάτμιση Απο το σπίτι ξεκινάνε όλα Όταν το πρόβλημα βρίσκεται εκεί , το μηλο κατω απτη μηλια θε πέσει Sent from my iPhone using Insomnia 1
thomasG4 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Παιδί δεκαπέντε ετών μου λέει σήμερα ότι περιμένει πως και πως να βγάλει δίπλωμα για μηχανάκι. Οδηγάει ήδη φυσικά. -κράνος φοράς; -Όχι! -πες στον μπαμπά σου να σου πάρει ένα κράνος τουλάχιστον -Μου είπε ότι με τα εκατό ευρώ που θα δώσει καλύτερα να μου πάρει μια εξάτμιση Μια απο τις περιπτώσεις που θα έπρεπε να εφαρμόζεται στείρωση πριν αναπαραχθούν τέτοια είδη. Για τον πατέρα λέω. 1
Zaknafein Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μα να ΄χει τόσο δίκιο αυτός ο Αϊνστάιν πια...
Chrisxxx Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 τι, μη με πεις ότι σε χάλασε η στάση στον Μπασιάκο. Τς τς, τι αχάριστος, στα καλύτερα μαγαζιά σε πάει το κτελ κι εσύ γκρινιάζεις... ελπίζω να μην αγόρασες τίποτα για να φας ε. Οκ, είπαμε, σε θέλουμε πελάτη, μη σε σκοτώσουμε κιόλας όμως ε. Βασικα νομιζω στη Στυλιδα ηταν η σταση. Ωραιο μέρος, εβλεπες και θαλασσα. Νεράκι πήρα
giorgos147 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Ας δούμε συνοπτικά τη χθεσινή μου μέρα. Ώρα ~1 με 2 το βράδυ, ξημερώματα Παρασκευής. Με τη κιθάρα μου στο χέρι, πάω και της κάνω το πρώτο βαβά πέφτοντας ολόκληρος πάνω σενα γαμωτράπεζο. Ώρα 4 και 15', μεσημέρι Παρασκευής Βρίσκω τυχαία ένα συμμαθητή από πέρσι στο δρόμο, μέσα στο χάος της Αθήνας, και μου ανακοινώνει ότι ένας καθηγητής που μου έκανε ιδιαίτερα πέρσι (με τον οποίο δεν είχαμε και τη καλύτερη σχέση), μάλλον τον χτύπησε η κωλοαρρώστια, ο γαμωκαρκίνος, και είναι στα τελευταία του. Ώρα 11 και 30', βράδυ Παρασκευής Βρίσκομαι σε σπίτι φίλου για γιορτή. Ξαφνικά σκέφτομαι ότι ίσως δεν έκλεισα το σίδερο. Αρχίζει να με τρώει μέχρι που σηκώνομαι, παίρνω ταξί, πάω σπίτι, βλέπω ότι τελικά ήταν σβηστό και ξαναγυρίζω σπίτι. -9€ γιατί το γαμημένο το μυαλό μου, μου έκανε παιχνίδια. Ώρα 5 και 50', πρωί Σαββάτου Φτάνω σπίτι. Μπαίνω στο δωμάτιο. Πάω νανοίξω τις πόρτες να κάνει λίγο δροσό και στη μία μπαλκονόπορτα είχε καμιά 30ρια, ίσως και περισσότερα, μυρμήγκια με φτερά, και στο πάτωμα καμιά 100ρα μικρά μυρμήγκια. Μάζευα μέχρι τις 6μιση. Τα μαλακισμένα, επειδή έγινε απεντόμωση στη πολυκατοικία, μάλλον μου έσκαψαν τον τοίχο και βγήκαν σε μένα; Βρίσκομαι τελευταίο όροφο, οπότε κάτι τέτοιο θα παίχτηκε. Τελικά, σήμερα ξύπνησα το μεσημέρι με χάλια κεφάλι και εντελώς πεσμένη διάθεση. Και μετά λέω τΑμερικανάκια προληπτικά. Τουλάχιστον, τα Cookies της Αλλατίνη με φουντούκι γαμάνε.
nicoc89 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 ξέρει κανείς γιατι μπορεί μια ολόκληρη πλατεία να μυρίζει σπέρμα ? κ δεν ειναι τώρα , έχει χρόνια.
Chrisxxx Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Παντως και εγω προτιμώ το τρένο παρά το ΚΤΕΛ και αυτο καθαρά λογω ανεσης..Ανάθεμα και αν μπηκα ποτε σε ΚΤΕΛ που να μην νρισκουν τα γονατα μου στην καρεκλα μπροστα. Μονο το ΚΤΕΛ Καρδιτσας εχει ενα διαστημικο ΚΤΕΛ πραγματικα ανετο Sent from my iPhone using Insomnia Αυτο. Νυσταζα τόσο πολύ και δεν μπορουσα να κοιμηθω. Δεν ειχα και παραθυρο να ακουμπησω κάπου το κεφαλι να λιωσω τον υπνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις