Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Πριν δυο μέρες περπάταγα στον δρόμο, και έρχεται ξαφνικά ένας μαύρος κοντά μου, μου δείχνει την γροθιά του και μου λέει με χαμόγελο αλα julia roberts "γεια σου champ" ή κάτι τέτοιο.

Του λέω γεια σου με αμηχανία και κάνω να συνεχίσω, και μου λέει έλα champ, κόλλα 5 και σηκώνω την μπoυνιά και κάνουμε αυτό:

fist-bump.jpg

Και μετά φύγαμε.

Σουρεαλισμός. Πλάκα είχε πάντως

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εδω περα παντως αυτοι με το που κανετε γροθια σου αρπαζει το χερι και σου φοραει ακούνα ματάτα<br><br> Πλακα πλακα καιρο εχω να τους δω.

Εδιτ

Μαλιστα η προσφωνηση τους ειναι "ελα ρε ομορφάντρα μου"

τα παλια τα χρονια που ημουν προπτυχιακος κ τα φραγκα ηταν πιο ανετα, τα εσκαγα να μενω σε πολυκατοικια της προκοπης και η πολυκατοικια ειχε να σκαει για βασικο πακετο νοβα, δλδ φιλμνετ1 κ σουπερσπορτ1 που το πρωι ηταν jetix. (και αυτο το ειχαμε ολοι κ μοιραζομασταν τα εξοδα στα κοινοχρηστα -γαματο?)

Και γιατι κανω ολο αυτο το Into? Γιατι απο το jetix ενα γαματο καρτουν μου εχει μεινει το οποιο με κανει ακομα να ξεκαρδιζομαι κυριολεκτικα. (btw και οι ελληνικες φωνες ηταν πολυ πετυχημενες) .ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΨΙΜΟ

https://www.youtube.com/watch?v=qh4fSOCZlH0

Αν σου πω ναι θα σε καλυψω? Τι μαλακια λογικη ειναι αυτη τωρα ψηλε? Αλλο εχω πασαλειψει μια φορα ενα τοιχο με μπογια κ αλλο εβαψα κ εκανα καλη δουλεια. Η δε δουλευω καθημερινα τσαπα η σφιγγω τυχαια τη βρυση. Αυτο εννοω "δε ξερω". Αν ηξερα θα ημουνα μαστορας. Και κλασικη απαντηση "α, τι εισαι πλουσιος?". Οχι δε καταδεχομαι να λερωσω τα χερακια μου γτ ειμαι γαλαζοαιματος.

to da trains

Δεν το σώζεις με τπτ όμως =]

20 ώρες ταξιδι για 20 λεπτά συνεντευξη. Σταδιαλα. Τους χαλουσε το τηλ ή το Skype.

Ελπίζω να πήγε καλα

In other news

Άνοιξα το παράθυρο και με έκαψε ο ήλιος. Εχω την νοσηρή υποψία οτι θα εχει ζέστη σήμερα...

Μέρες;

πιο μαλακια παραφωνο συνθημα/τραγουδι πεθαινεις πραγματικα.χθες για ενα δευτερο σκεφτουμουν αν ειναι να τα παμε καλα και να ακουω αυτη τη μαλακια παντου να μην σωσουμε...αλλα νταξει μετα σκεφτηκα οτι αν παιξουν καλα τα παιδια καποιος θα εμπνευστεί για κατι καλυτερο πχ(με τερμα μπασα βραχνη φωνη) στη βραζιλια ηηηρθα και σας γαμησααα και σας γαμησαααα :P.ή κατι καλυτερο με τη μελωδια?.τεσπα θα τα βρουμε αυτα...

giphy.gif

παμε γερα ρε εθνικη!!

Παράφωνοι είναι οι ηθοποιοί/σελέμπριτι της διαφήμισης. Το τραγουδάκι χωρίς αυτούς μια χαρά είναι.

Το φρίκουλο με το σκουλαρίκι στη μύτη ποια είναι;

<p>μόνο το πειρατικό μην ξαναβγεί στη φόρα γιατί δεν αντέχεται η φωνή του τύπου</p>

Πω, το θυμάστε το τσοντοβιντεο που μετα το 2004 κυκλοφορουσε στα κινητά και ειχε απο πισω τον Χελάκη να φωνάζει ;;

Σε λεξεις κλειδια πχ σηκωσε το,γκοολ, νατο νατο, ειχε αντιστοιχες κινησεις και στιγμιοτυπα

Χαχαχαχα Γυμνάσιοοοο

Sent from my iPhone using Insomnia

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...