slevinkelevra Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Εγω δεν εκραξα ποτε κανεναν επειδη δε ξερει prepared statements η json ξερω γω, αλλα εγω ΠΡΕΠΕΙ να ανεχομαι κραξιμο, σποντες μπιχτες και ειρωνιες επειδη δε ξερω να αλλαξω μια βρυση ή δε ξερω να βαψω ενα τοιχο ή δεν εχω ξεχορταριασει. Τεχνολογικος ρατσιμος? Μαλακα, ξερεις τι θα πει, ο καθενας τη δουλεια του??? Αι στο διαλο πιο διπλα τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Εγω δεν εκραξα ποτε κανεναν επειδη δε ξερει prepared statements η json ξερω γω, αλλα εγω ΠΡΕΠΕΙ να ανεχομαι κραξιμο, σποντες μπιχτες και ειρωνιες επειδη δε ξερω να αλλαξω μια βρυση ή δε ξερω να βαψω ενα τοιχο ή δεν εχω ξεχορταριασει. Τεχνολογικος ρατσιμος? Μαλακα, ξερεις τι θα πει, ο καθενας τη δουλεια του??? Αι στο διαλο πιο διπλα τωρα what are you? rich? in other news εχω πιει εναν κουβα νερο και διψαω. ακομα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slevinkelevra Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 what are you? rich? in other news εχω πιει εναν κουβα νερο και διψαω. ακομα... Αν σου πω ναι θα σε καλυψω? Τι μαλακια λογικη ειναι αυτη τωρα ψηλε? Αλλο εχω πασαλειψει μια φορα ενα τοιχο με μπογια κ αλλο εβαψα κ εκανα καλη δουλεια. Η δε δουλευω καθημερινα τσαπα η σφιγγω τυχαια τη βρυση. Αυτο εννοω "δε ξερω". Αν ηξερα θα ημουνα μαστορας. Και κλασικη απαντηση "α, τι εισαι πλουσιος?". Οχι δε καταδεχομαι να λερωσω τα χερακια μου γτ ειμαι γαλαζοαιματος. to da trains Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 20 ώρες ταξιδι για 20 λεπτά συνεντευξη. Σταδιαλα. Τους χαλουσε το τηλ ή το Skype. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 παγωμένη μπύρα. οτη καλητερο αυτη την ωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 20 ώρες ταξιδι για 20 λεπτά συνεντευξη. Σταδιαλα. Τους χαλουσε το τηλ ή το Skype. σε έλεγα εγώ, πάνε με κτελ. Τρένο ήθελες, καλά να πάθεις. Πρίζα πέτυχες τουλάχιστον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Κτελ βέβαια είναι τα διπλά φράγκα και δε γλιτώνεις και πολλές ώρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Με αεροπλάνο πήγα, 42 ευρώ αλλά έφυγα χαραματα και η συνεντευξη ηταν στις 3.. Με κτελ γυρισα (ειχα να μπω δεκαετια) και εκανε σχεδον 7 ώρες. 30' σταση στη Λαμια.. Δεν ξαναμπαινω σε κτελ, τρενάκι και πάλι τρενακι. Βαρεθηκα τη ζωή μου. Τωρα το τρενο ειναι φθηνοτερο αρκει να βρεις προσφορα, αν πας να κλείσεις για την επόμνενη ειναι 44 κ 44 ενώ το Κτελ 39 ή 59 αν παρεις με επιστροφη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 τι, μη με πεις ότι σε χάλασε η στάση στον Μπασιάκο. Τς τς, τι αχάριστος, στα καλύτερα μαγαζιά σε πάει το κτελ κι εσύ γκρινιάζεις... ελπίζω να μην αγόρασες τίποτα για να φας ε. Οκ, είπαμε, σε θέλουμε πελάτη, μη σε σκοτώσουμε κιόλας όμως ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 στον μπασιακο κανει σταση; εγω κανα αρκετες φορες θυμαμαι ειχε κανει σταση σε ενα που λεγεται μακεδονια-μακεδονικο κατι τετοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 <p>στον μπασιακο κανει σταση; εγω κανα αρκετες φορες θυμαμαι ειχε κανει σταση σε ενα που λεγεται μακεδονια-μακεδονικο κατι τετοιο</p> Κλασσικό στεκι εθνικής . Για καποιο λογο (δε ξερω,εθιμο παντα οταν σταματαμε εκει παιρνω να τσιμπησω εκεινες τις μπαρες καρύδας , ε και εναν καφε Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 και γαμώ οι μπάρες καρύδας. κι εγώ πήρα μια φορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 αυτήν την εντύπωση έχω, ότι κάνει στον Μπασιάκο. Το κτελ θεσσαλονίκης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Παντως και εγω προτιμώ το τρένο παρά το ΚΤΕΛ και αυτο καθαρά λογω ανεσης..Ανάθεμα και αν μπηκα ποτε σε ΚΤΕΛ που να μην νρισκουν τα γονατα μου στην καρεκλα μπροστα. Μονο το ΚΤΕΛ Καρδιτσας εχει ενα διαστημικο ΚΤΕΛ πραγματικα ανετο Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 ε λοιπόν, κι εγώ αν ήταν να πληρώσω με τρένο θα πήγαινα ε. Το ομολογώ. Κάτι τσακαλάκια 2-3 δρόμους παραπέρα κάνουν πάρτυ σε μια ταράτσα. Τρανσιές στο τέρμα, φωνές, γέλια, γκομενάκια αλαλάζοντα, τέτοια. Δηλαδή ζηλεύω, θέλω να πάω κι εγώ. Απορώ πώς δεν τους έχουν φέρει τους μπάτσους τόση ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις