katiepie Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Νίκοτς μέχρι τη γέννα γύρω στις 6000€ Και μετά don't ask αλλά ναι σκέψου πόσους υπερήχους πόσες επισκέψεις σε γιατρό, πόσες χοριακές και άλλες εξετάσεις... Τελικά αυτή δεν του κοψε τα χάπια; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slevinkelevra Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Έχω χώρο αρκεί να μην σε πειράζει που θα έχει και το μηχανάκι σε μια γωνιά ε :-P Α ρε val , Μονο εσυ ενδιαφερθηκες. Συγκινουμε. Αλλα με το διαολο μες τη μεση δε θα ναι ζω η αυτη και να το μπαινοβγαζετε καθε λιγο. Θα το φτιαξουμε. Θα σου φτιαξω εγω χωρο για το διτροχο και θα τον ανταλλαξω με την διαμονη μου. Επισης κανω και δωρεαν μαθηματα web development σε παιδια, ανηψια κτλ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Νίκοτς μέχρι τη γέννα γύρω στις 6000€ Και μετά don't ask αλλά ναι σκέψου πόσους υπερήχους πόσες επισκέψεις σε γιατρό, πόσες χοριακές και άλλες εξετάσεις... Τελικά αυτή δεν του κοψε τα χάπια; Sent from my iPhone using Insomnia thx σχετικά με το τελευταίο dont ask #fucked up situation #enough is enough , βαρέθηκα , έκλεισα το κινητό κ δεν ειμαι εδω για κανέναν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Νίκοτς μέχρι τη γέννα γύρω στις 6000€ Και μετά don't ask αλλά ναι σκέψου πόσους υπερήχους πόσες επισκέψεις σε γιατρό, πόσες χοριακές και άλλες εξετάσεις... Τελικά αυτή δεν του κοψε τα χάπια; Sent from my iPhone using Insomnia Σιγά μη θέλει 6 χιλιάρικα μέχρι τη γέννα για εξετάσεις κ.λπ, δεν θα έκανε κανείς παιδιά Η ασφάλεια διακοσμητική είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Σιγά μη θέλει 6 χιλιάρικα μέχρι τη γέννα για εξετάσεις κ.λπ, δεν θα έκανε κανείς παιδιά Η ασφάλεια διακοσμητική είναι? Δε θυμάμαι αν είναι μαζί με γέννα σε δημόσιο... Πάντως τη μέρα το δωμάτιο σε ιδιωτικό είναι κανα χιλιάρικο, αν κάνεις και καισαρική άστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Ε καλά, αν μιλάμε για ιδιωτικά εννοείται ότι πληρώνεις 1000άρικο τη μέρα?Πολύ τραβηγμένο νούμερο, για καμιά σουίτα ίσως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Ε καλά, αν μιλάμε για ιδιωτικά εννοείται ότι πληρώνεις 1000άρικο τη μέρα?Πολύ τραβηγμένο νούμερο, για καμιά σουίτα ίσως 2κλινο στο υγεία νομίζω ρε κάτσε πόσο νομίζεις ότι κάνουν οι ορμονικές εξετάσεις; κάτι που είχα κάνει παλιά έκαναν 400€ σκέψου και δεν ήταν για παιδί άλλα 60+ ο υπέρηχος κάθε φορά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Η γεννα σε ιδιωτικο στοιχιζει 2500+ ευρω, αν βαλεις μεσα εξετασεις, επισκεψεις σε γυναικολογο, μωρουδιακα, κουνιες, ανετα ξεπερνας τα 5 χιλιαρικα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 2κλινο στο υγεία νομίζω ρε κάτσε πόσο νομίζεις ότι κάνουν οι ορμονικές εξετάσεις; κάτι που είχα κάνει παλιά έκαναν 400€ σκέψου και δεν ήταν για παιδί άλλα 60+ ο υπέρηχος κάθε φορά Πού πλήρωσες 400€ για εξετάσεις? Αν μιλάμε για εξετάσεις/υπερήχους κ.λπ σε ιδιωτικές κλινικές ενώ δεν τα καλύπτει η ασφάλεια του καθενός χαίρω πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Πού πλήρωσες 400€ για εξετάσεις? Αν μιλάμε για εξετάσεις/υπερήχους κ.λπ σε ιδιωτικές κλινικές ενώ δεν τα καλύπτει η ασφάλεια του καθενός χαίρω πολύ βιοιατρική, το ΙΚΑ τον έπαιζε, δεν κάλυπτε τόσο εξειδικευμένες εξετάσεις. εγώ πριν 4 χρόνια ήξερα χιλιάρικο σε 2κλινο τι να σου πω. επίσης ξεχνάς το αμοιβή γιατρού, γιατί δεν παίρνει μόνο ο δικός σου γιατρός αμοιβή, αλλά και του νοσοκομείου που θα ναι μέσα, αναισθησιολόγος κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Εγώ έκανα εγχείρηση στο διαβαλκανικό και έκατσα γύρω στις 10 μέρες και δώσαμε 1500€(+άλλα τόσα στην ομάδα του γιατρού), οπότε τα 1000€/μέρα για τοκετό μου φαίνονται τραγικά πολλά λεφτά Anyway, το point μου ήταν πως 6000€ για γέννα δε νομίζω να δίνει η μέση ελληνική οικογένεια ώστε να θεωρείται φιξ ποσό εκτός αν είμαστε όλοι Τσίπρες http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=27052 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Εγώ έκανα εγχείρηση στο διαβαλκανικό και έκατσα γύρω στις 10 μέρες και δώσαμε 1500€(+άλλα τόσα στην ομάδα του γιατρού), οπότε τα 1000€/μέρα για τοκετό μου φαίνονται τραγικά πολλά λεφτά Anyway, το point μου ήταν πως 6000€ για γέννα δε νομίζω να δίνει η μέση ελληνική οικογένεια ώστε να θεωρείται φιξ ποσό εκτός αν είμαστε όλοι Τσίπρες http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=27052 αν είναι εκεί ο γιατρός κτλ ή έχει καλύτερες υποδομές λόγω πιθανότητας επιπλοκών που θα πας; θα το φας κ όσο είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Tραβα παρε να φας κανονικο ψαρακι και μην τρως αυτες τις μλκιες. Το κανονικο ψαρακι θελει και χρονο και γνωσεις για να γινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 αν είναι εκεί ο γιατρός κτλ ή έχει καλύτερες υποδομές λόγω πιθανότητας επιπλοκών που θα πας; θα το φας κ όσο είναι Μόνο οι "ανέσεις" αλλάζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις