Valerie_ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 γενικόλογα μιλάς. γέννα σε ιδιωτικό; σε δημόσιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μολις γυρισα απο εκδηλωση ορκομωσιας στην ΣΣΑΣ Οκ,ακομα στρατο δεν εχω παει Αλλα σιχαθηκα τον στρατο με τις διακρισεις και τα γαλονια... Απο την προσκληση κιολας ειχαν "ενδυμασια επισκεπτων :επισημη" Απο αλλη πυλη κανοντας τον κυκλο του τετραγωνου για να μπεις μεσα και αλλη για επισημους, Γονεις,"επισημοι" και το παπαδαριο σε στεγαστρο μπροστα στα ατομα που ορκιζονταν,οι αλλοι πισω απο ενα σκοινι στα 500 μετρα πιο περα κατω απτον ηλιο να σταζουμε Και πολλα πολλα αλλα που διεκρινα (θες το πνευμα του "εγω ειμαι στρατιωτικος" με το αντιστοιχο τουοε,θες θες θεςς...) Οταν παω στρατο ή που θα συνηθισω και απλα θα αδιαφορω η που θα βρω τον μπελα μου και θα περασω δυσκολα... Καλημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 @Val Αν δεν έχεις απόδειξη, δυσκολεύει πολύ, εκτός αν έγινε πολύ πρόσφατα η αγορά. Επίσης είναι απάλευτο αυτό το σαμπουάν @nicoc gz βρε, πότε έρχεται ο νίκοτσ Jr? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 πόσο ειναι περίπου τα πρώτα έξοδα για ενα μωρό ? (απο γέννα μέχρι κούνια κλπ) ενα min πείτε dont ask. ty Εισαι εγκυος ??? :confused: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Γλυκούλη Zak είναι το μόνο που με βόλεψε. αν δεν είχα θέμα με τα μαλλιά θα έπαιρνα τζονσονς όχι πια δάκρυα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 το λοιπον προσπαθω να υπολογίσω τις θερμιδες για το νεο προγραμμα.ειμαι σε ενα site ,πανω που βγαινουν τα αποτελεσματα και διαβαζω το bmr μου χτυπαει το τηλεφωνο: -ναι -γεια σας ειμαι η ταδε και η εταιρια μας εχει ενα πρωτοποριακο τροπο να υπολογησει το μεταβολισμο μας μεσω του bmr. -ευχαριστω δεν με ενδιαφερει...κλικ καθομαι στη καρεκλα και ξαναβλεπω την οθονη.. wtf??????????? :mellow: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 γενικόλογα μιλάς. γέννα σε ιδιωτικό; σε δημόσιο; γράψε κ τα δύο αν ξέρεις @nicoc gz βρε, πότε έρχεται ο νίκοτσ Jr? δεν ειναι για εμένα , για ενα φίλο μου ρωτάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Σε δημοσιο νοσοκομειο ΔΕΝ πληρωνεις αν εισαι ασφαλισμενος πληρωνεται αυτοματα απο τον ΕΟΠΠΥ και δεν παιρνεις το επιδομα.Ειτε κανεις καισαρικη ειτε γεννησεις φυσιολογικα δεν πληρωνεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 πόσο ειναι περίπου τα πρώτα έξοδα για ενα μωρό ? (απο γέννα μέχρι κούνια κλπ) ενα min πείτε dont ask. ty εγω τοσες μερες τι λεω; Απο τοτε το εχεις επιβεβαιωσει άλλες τοσες. Αντε με το καλο η κοράκλα, χαζομπαμπά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 εγω τοσες μερες τι λεω; Απο τοτε το εχεις επιβεβαιωσει άλλες τοσες. Αντε με το καλο η κοράκλα, χαζομπαμπά! δεν ρωτάω για εμένα , για ένα φίλο ρωτάω που δεν ξέρει απο internet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 ο φίλος ούτε από γιατρούς ξέρει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 ξέρει η μάνα του αλλα δε θέλει να την ρωτήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 η κοπέλα γιατρό δεν έχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 η κοπέλα γιατρό δεν έχει; έχει αλλα δεν του μιλάει , την παίρνει τηλέφωνο κ του ρίχνει παναγίες οπότε το ψάχνει μόνος του να βρει μια άκρη μέχρι να της περάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Α πολύ ωραία. Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω,αλλά άστο καλύτερα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις