Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Πήρα σαμπουάν από φαρμακείο και μου χρέωσε την προηγούμενη τιμή από της της τελευταίας ανατίμησης-διατίμησης πως λέγεται δεν ξέρω.

Να τσαμπουκαλευτώ ή θα πάρω μπάλες. για πείτε

υγ. με την τελευταία ανατίμηση-διατίμηση η τιμή έπεσε στο μισό. αλλά εγώ πλήρωσα διπλάσιο κανονικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φωτογραφίες ορκωμοσίας 8€ η μία και πρέπει να πάρεις τουλάχιστον 10. Είναι πολλά ή είναι η ιδέα μου; Και δεν είμαι και ωραία, σκατά

Πήρα σαμπουάν από φαρμακείο και μου χρέωσε την προηγούμενη τιμή από της της τελευταίας ανατίμησης-διατίμησης πως λέγεται δεν ξέρω.

υγ. με την τελευταία ανατίμηση-διατίμηση η τιμή έπεσε στο μισό. αλλά εγώ πλήρωσα διπλάσιο κανονικά.

Να τσαμπουκαλευτείς

Φωτογραφίες ορκωμοσίας 8€ η μία και πρέπει να πάρεις τουλάχιστον 10. Είναι πολλά ή είναι η ιδέα μου; Και δεν είμαι και ωραία, σκατά

8 η μια ειναι πολλα αλλα πες παει στο διαολο. Γτ πρεπει να παρεις τουλαχιστον 10? Τι γινετε? Ο καθενας βγαζει δικους του νομους για να παρει φραγκα? Ρε, θα αρχισω να χρεωνω μιση γραμμη html στα 800 ευρα. Μα ελεος

Καλημεεεεεεεεεραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ποιο σαμπουαν αν επιτρεπεται ;

Μηπως ηταν κανας μπαρμπας/θεια που απλα κοιταξε το κουτι και στο πουλησε χωρις να χτυπησει το barcode ξερωγω ? Αν εισαι σιγουρη οτι το εκανε επιτηδες καταγγελια στο συλλογο που ανηκει (αν το κανει συχνα σιγουρα θα υπαρχουν ή θα υπαρξουν συντομα και απο αλλους)

** "10/3/2014." δεν ειναι και χθεσινη η αλλαγη ε

Είναι αμερικλανικό superstition αυτό, δε μας πιάνει εμάς τους Έλληνες. :-D

Εμείς έχουμε Τρίτη και 13...my birthday!

:confused: OMG! Δε το ξερα πως εισαι τετοια μερα γεννημένος!

κι εγώ το είδα και μου έκανε εντύπωση. αλλά τι να κάνω να πάω εκεί ,θα μου πει έκανε λάθος. δεν έχω και την απόδειξη να κάνω λίγο μανούρα κατάλαβες;

τι λέτε μωρέ για φωτογραφίες;

τώρα είδα. 8 η μία; έχουν και επεξεργασία φωτομάγαζού; :confused:

κι εγώ το είδα και μου έκανε εντύπωση. αλλά τι να κάνω να πάω εκεί ,θα μου πει έκανε λάθος. δεν έχω και την απόδειξη να κάνω λίγο μανούρα κατάλαβες;

τι λέτε μωρέ για φωτογραφίες;

τώρα είδα. 8 η μία; έχουν και επεξεργασία φωτομάγαζού; :confused:

Χαχαχαχαχα αυτο θα ηταν γαματο. Να σε φωτοσοπαρει κατα παραγγελια οπου του πεις. Πχ με το πτυχιο στον πυργο του Αιφελ, στο σινικο τοιχος, στον Αρη, μεσα σε ηφαιστειο κτλ κτλ.Εκει, ναι , θα τα σκαγα τα 8 τη μια

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...