Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα ρε, στο ροκγουειβ η μποφιλιου? Και ταφ λαθος και ακτιβ μεμπερ με βαβυλωνα? Τι σοι ροκ ειναι αυτο?

Η Νατάσα είναι και γαμώ τα παιδιά, οι active member έπαιζαν στο rock wave πριν τη γέννηση σου και στα φεστιβάλ παίζουν όλοι, πχ στο jazz fest, έχουν παίξει μέχρι και οι foo fighters...

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Αχχαχαχα, το utube εχει φαει φρικη και μου χωνει διαφημισεις των 15 sec στα καπακια εδω και κανα 5λεπτο.

Δημοσ.

adblock plus

Aυτο ηταν το περιεργο της υποθεσης, το εχω ηδη το adblock εγκατεστημενο.

Δημοσ.

μα ποσο χαλια εχει καταντησει το cinemasins?οκ ειναι αστεια βιντεακια αλλα οταν τα μισα sins εξηγουνται στη ταινια ή ειναι τοσο χαζα δεν εχει πλακα πια.... :-(

Δημοσ.

Αν παίρνατε διαφορα πραγματα (6-7ευρω) απο ένα περιπτερο και δινατε 50 ευρω και ο περιπτερας δε σας ελεγε τιποτα απλα σας εκανε νοημα με τα ματια να φυγετε ,θα ήταν δίκαιο να φάει γαμωσταυρίδι ;

Δημοσ.

Αν παίρνατε διαφορα πραγματα (6-7ευρω) απο ένα περιπτερο και δινατε 50 ευρω και ο περιπτερας δε σας ελεγε τιποτα απλα σας εκανε νοημα με τα ματια να φυγετε ,θα ήταν δίκαιο να φάει γαμωσταυρίδι ;

οποτε δεν εχω ψιλα και παω σε ψιλικατζιδικα βαζω αυτη τη μουρη:

gif_smile.gif

πριν καν βγαλω το πορτοφολι ο ψιλικατζής/τζου διαισθάνεται οτι δεν παιζουν ψιλα αλλα ειμαι τοσο γελια που θα σκεφτεται ασε μωρε το χαζο θα του χαλασω απο τα δικα μ.

λολ μην το περνεις σοβαρα..

• Like 2
Δημοσ.

δε καταλαβα, τζαμπα δλδ τα πηρες; :huh:

Δημοσ.

Το μόνο που σώζει τη σημερινή μέρα είναι που είναι Παρασκευή... :mad:

Παρασκευή και 13... έχει συνουσιαστεί το σύμπαν...

Καλημέρες...

• Like 1
Δημοσ.

Παρασκευή και 13... έχει συνουσιαστεί το σύμπαν...

Καλημέρες...

Είναι αμερικλανικό superstition αυτό, δε μας πιάνει εμάς τους Έλληνες. :-D

Εμείς έχουμε Τρίτη και 13...my birthday!

• Like 1
Δημοσ.

Είναι αμερικλανικό superstition αυτό, δε μας πιάνει εμάς τους Έλληνες. :-D

Εμείς έχουμε Τρίτη και 13...my birthday!

Δεν ξέρω τι λες, πρωί πρωί είδα παπά :P κάτσε να δω και μαύρη γάτα να την κατηγορήσω για τις υπόλοιπες λαλακίες της ημέρας...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...