katiepie Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Από ότι κατάλαβα δεν θα φύγεις εκτός πόλης, οπότε, θα μπορεί να σε δει όποτε θέλει (λέμε τώρα) Δηλαδή μην φέρνουμε την καταστροφή δεν θα είμαστε σιαμαιοι μέχρι τα 30 ενώ έχουμε μια ευκαιρία να φύγουμε. Μιλάμε για 10 λεπτά με το αυτοκίνητο κι ούτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slevinkelevra Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 αυτό που θέλω θα κάνω όσο και να στεναχωριέμαι... Α ρε κοριτσαρε σε καταλαβαινω γτ κ γω μοναχοπαιδι ειμαι. Και γω αμα χτυπησω κοπελιτσα και πανε ολα καλα και πουμε να ζησουμε μαζι και εγω θα φρικαρω και οι δικοι μου. Οταν εισαι το μαναδικο παιδι, το "αισθημα αποχωρισμου" αυξανεται. Γ αυτο η Καιτουλα λεει τι στενοχωριεται κιολας. Οσο και να εχεις ανεξαρτητοποιηθει, και να ζεις μακρια και να ζεις μονος σου, οταν συζεις/αρραβωνιαζεσαι/παντρευεσαι φευγεις τελειως κ επισημα απο το σπιτι/γονεις και ξενικας κατι δικο σου. Εδω ειναι το θεμα "ξεκινας κατι δικο σου". Αποχωριζεσαι με αλλο τροπο το σπιτι σου. Δεν εχει να κανει με το αν οι δικοι σ ειναι φασιστες ή κοντρολ φρικς κ σε θελουν δεμενο πανω τους. Εχει να κανει με το αν εχεις αδερφια ή οχι. Οσοι εχετε αδερφια μαλλον δε θα νιωσετε. Κρατα γερα ρε Καιτη λεμε. Ολα καλα θα πανε. Και επισης, σε πιο σημαντικα θεματα , τι χρωμα τηββενο εβαλες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Καιτη ζουμε, νυφουλα να σε δουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Α ρε κοριτσαρε σε καταλαβαινω γτ κ γω μοναχοπαιδι ειμαι. Και γω αμα χτυπησω κοπελιτσα και πανε ολα καλα και πουμε να ζησουμε μαζι και εγω θα φρικαρω και οι δικοι μου. Οταν εισαι το μαναδικο παιδι, το "αισθημα αποχωρισμου" αυξανεται. Γ αυτο η Καιτουλα λεει τι στενοχωριεται κιολας. Οσο και να εχεις ανεξαρτητοποιηθει, και να ζεις μακρια και να ζεις μονος σου, οταν συζεις/αρραβωνιαζεσαι/παντρευεσαι φευγεις τελειως κ επισημα απο το σπιτι/γονεις και ξενικας κατι δικο σου. Εδω ειναι το θεμα "ξεκινας κατι δικο σου". Αποχωριζεσαι με αλλο τροπο το σπιτι σου. Δεν εχει να κανει με το αν οι δικοι σ ειναι φασιστες ή κοντρολ φρικς κ σε θελουν δεμενο πανω τους. Εχει να κανει με το αν εχεις αδερφια ή οχι. Οσοι εχετε αδερφια μαλλον δε θα νιωσετε. Κρατα γερα ρε Καιτη λεμε. Ολα καλα θα πανε. Και επισης, σε πιο σημαντικα θεματα , τι χρωμα τηββενο εβαλες? Μπλε σκούρο! Άσε σκασαμε κιόλας πφφφφφ. Δε στεναχωριέμαι μωρέ που θα φύγω, στεναχωριέμαι επειδή στεναχωριούνται και γενικά δε μου αρέσει να φέρνω σε τέτοια θέση τους ανθρώπους αλλά δε θα καταπιέζομαι κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ειναι το ιδιο με το οταν επρεπε να σε αποκαλυψουν οτι ο αι βασιλης δεν υπαρχει. Αναγκαια διαδικασια-κακο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Καιτη ζουμε, νυφουλα να σε δουμε ένα ένα ρε παιδί μου τα καρδιακά. έχω ακόμα πολύυυ καιρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slevinkelevra Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ειναι το ιδιο με το οταν επρεπε να σε αποκαλυψουν οτι ο αι βασιλης δεν υπαρχει. Αναγκαια διαδικασια-κακο. Τι εννοεις δεν υπαρχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 https://i.imgflip.com/99jnc.gif Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Θα χορτάσουμε μπάλα. Αυτά είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 https://i.imgflip.com/99jnc.gif Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 http://www.forbes.com/sites/houzz/2013/03/20/why-your-home-office-should-be-in-the-backyard/?ss=lifestyle Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ποσο επικο? Ποσο? http://www.houzz.com/photos/1189438/Tetra-Shed-contemporary-prefab-studios- Αλλα απλα ενα τετοιο πραγμα σε ελληνικη αυλη δεν προκειται να αντεξει πανω απο μια βδομαδα. Δεν ξερω για εξωτερικο τι παιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Και σε συνεχεια παλαιοτερων ποστ περι μουσικης, ΟΧΙ, δεν υπαρχει καλη trap. Πιο ηλιθια και απο την dupstep. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις