Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από ότι κατάλαβα δεν θα φύγεις εκτός πόλης, οπότε, θα μπορεί να σε δει όποτε θέλει (λέμε τώρα)

Δηλαδή μην φέρνουμε την καταστροφή δεν θα είμαστε σιαμαιοι μέχρι τα 30 ενώ έχουμε μια ευκαιρία να φύγουμε.

Μιλάμε για 10 λεπτά με το αυτοκίνητο κι ούτε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

αυτό που θέλω θα κάνω όσο και να στεναχωριέμαι...

Α ρε κοριτσαρε σε καταλαβαινω γτ κ γω μοναχοπαιδι ειμαι. Και γω αμα χτυπησω κοπελιτσα και πανε ολα καλα και πουμε να ζησουμε μαζι και εγω θα φρικαρω και οι δικοι μου. Οταν εισαι το μαναδικο παιδι, το "αισθημα αποχωρισμου" αυξανεται. Γ αυτο η Καιτουλα λεει τι στενοχωριεται κιολας.

Οσο και να εχεις ανεξαρτητοποιηθει, και να ζεις μακρια και να ζεις μονος σου, οταν συζεις/αρραβωνιαζεσαι/παντρευεσαι φευγεις τελειως κ επισημα απο το σπιτι/γονεις και ξενικας κατι δικο σου. Εδω ειναι το θεμα "ξεκινας κατι δικο σου". Αποχωριζεσαι με αλλο τροπο το σπιτι σου. Δεν εχει να κανει με το αν οι δικοι σ ειναι φασιστες ή κοντρολ φρικς κ σε θελουν δεμενο πανω τους. Εχει να κανει με το αν εχεις αδερφια ή οχι. Οσοι εχετε αδερφια μαλλον δε θα νιωσετε. 

Κρατα γερα ρε Καιτη λεμε. Ολα καλα θα πανε. Και επισης, σε πιο σημαντικα θεματα , τι χρωμα τηββενο εβαλες?  :P

Α ρε κοριτσαρε σε καταλαβαινω γτ κ γω μοναχοπαιδι ειμαι. Και γω αμα χτυπησω κοπελιτσα και πανε ολα καλα και πουμε να ζησουμε μαζι και εγω θα φρικαρω και οι δικοι μου. Οταν εισαι το μαναδικο παιδι, το "αισθημα αποχωρισμου" αυξανεται. Γ αυτο η Καιτουλα λεει τι στενοχωριεται κιολας.

Οσο και να εχεις ανεξαρτητοποιηθει, και να ζεις μακρια και να ζεις μονος σου, οταν συζεις/αρραβωνιαζεσαι/παντρευεσαι φευγεις τελειως κ επισημα απο το σπιτι/γονεις και ξενικας κατι δικο σου. Εδω ειναι το θεμα "ξεκινας κατι δικο σου". Αποχωριζεσαι με αλλο τροπο το σπιτι σου. Δεν εχει να κανει με το αν οι δικοι σ ειναι φασιστες ή κοντρολ φρικς κ σε θελουν δεμενο πανω τους. Εχει να κανει με το αν εχεις αδερφια ή οχι. Οσοι εχετε αδερφια μαλλον δε θα νιωσετε. 

Κρατα γερα ρε Καιτη λεμε. Ολα καλα θα πανε. Και επισης, σε πιο σημαντικα θεματα , τι χρωμα τηββενο εβαλες?  :P

Μπλε σκούρο! Άσε σκασαμε κιόλας πφφφφφ.

Δε στεναχωριέμαι μωρέ που θα φύγω, στεναχωριέμαι επειδή στεναχωριούνται και γενικά δε μου αρέσει να φέρνω σε τέτοια θέση τους ανθρώπους αλλά δε θα καταπιέζομαι κιόλας.

Ποσο επικο? Ποσο?

http://www.houzz.com/photos/1189438/Tetra-Shed-contemporary-prefab-studios-

Αλλα απλα ενα τετοιο πραγμα σε ελληνικη αυλη δεν προκειται να αντεξει πανω απο μια βδομαδα. Δεν ξερω για εξωτερικο τι παιζει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...