Flexeril Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 έχω περίοδοΤι παραπάνω να σου δείξει;Να σου σκανάρει μουνόχειλα,ισως; Δεμπατεκαλαεδωμεσαεσεισοιαντρηδες. 1
katiepie Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 κατιε λίγο δεν ξέρεις τι θέλεις από την σχέση νομίζω. μια η συγκατοίκηση που θέλεις και δεν θέλεις ,μετά τον θεωρείς μεγάλο. για κάνε ένα σκανάρισμα μέσα σου μην μπλέξεις με μετακομίσεις... Καλημέρα μικρά μου πόνυ. :* Βαλ, δεν είναι ότι δεν ξέρω τι θέλω. Προφανώς και θέλω τη συγκατοίκηση, αν ήταν δικό μου θέμα θα είχα πάει χθες, απλά είμαι μοναχοπαίδι και έχω άλλους 2 να σκεφτώ από πίσω πως θα το πάρουν. Όταν είχα φύγει για σπουδές 1μιση χρόνο που σκέψου κάθε σουκου ήμουν εδώ δεν ήταν πολύ καλά ψυχολογικά και γενικά δεν έχουν πάρει χαμπάρι την ηλικία μου πόσο μάλλον την ωριμότητα. Τον θεωρώ μεγάλο απ την άποψη τα 8 χρόνια προφανώς δεν είναι 5, εγώ επικοινωνώ και δεν έχω κόμπλεξ με αυτό αλλά άντε πες το στον πατέρα μου που με τη μητέρα μου έχουν μέρες διαφορά. Γενικά δεν είναι εύκολος άνθρωπος ο πατέρας. Σκέψου σημερα που τους γνώρισα το χε πάρει χαμπάρι και όπου ήταν πήγαινε απ την άλλη για να μη μπει στη διαδικασία να τον γνωρίσει και στο τέλος είχαμε ένα ειρωνικό με φονικό γελάκι...
Flexeril Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Είδε τις ακτινογραφίες ο γιατρός και απεφάνθη: Νοσοκομείο. Άντε και καλή ψυχή μάγκες. 1
katiepie Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Είδε τις ακτινογραφίες ο γιατρός και απεφάνθη: Νοσοκομείο. Άντε και καλή ψυχή μάγκες. Πραγματικά το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, να πάρεις μια και καλή ενδοφλέβια να σε πιάσει να ηρεμήσεις και πιο γρήγορα... περαστικά σου, οι πρωτες 2 μέρες είναι το δύσκολο μετά θα στρώσει
whodatinsomniaK Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Βαλ, δεν είναι ότι δεν ξέρω τι θέλω. Προφανώς και θέλω τη συγκατοίκηση, αν ήταν δικό μου θέμα θα είχα πάει χθες, απλά είμαι μοναχοπαίδι και έχω άλλους 2 να σκεφτώ από πίσω πως θα το πάρουν. Όταν είχα φύγει για σπουδές 1μιση χρόνο που σκέψου κάθε σουκου ήμουν εδώ δεν ήταν πολύ καλά ψυχολογικά και γενικά δεν έχουν πάρει χαμπάρι την ηλικία μου πόσο μάλλον την ωριμότητα. Τον θεωρώ μεγάλο απ την άποψη τα 8 χρόνια προφανώς δεν είναι 5, εγώ επικοινωνώ και δεν έχω κόμπλεξ με αυτό αλλά άντε πες το στον πατέρα μου που με τη μητέρα μου έχουν μέρες διαφορά. Γενικά δεν είναι εύκολος άνθρωπος ο πατέρας. Σκέψου σημερα που τους γνώρισα το χε πάρει χαμπάρι και όπου ήταν πήγαινε απ την άλλη για να μη μπει στη διαδικασία να τον γνωρίσει και στο τέλος είχαμε ένα ειρωνικό με φονικό γελάκι... Θα σε πω δυο πραγματάκια που δε σε ξέρω και δε με ξες. Δεν μπορείς να καθορίζεις τη ζωή σου με το τι σκέφτονται οι γονείς σου. Τους αγαπάς για αυτό που είναι, αλλά εσύ θα ζήσεις 30-50 χρόνια παραπάνω απο αυτούς, και τώρα ειναι η στιγμή που θα καθορίσεις πως θες να ειναι αυτά τα χρόνια. Το ίδιο έκαναν κι οι ίδιοι 30 χρόνια πριν. Το ξέρουν και το μαθαίνεις πως οι επιλογές ειναι δικές σου, δε χρειάζεται να συμφωνούν με τις αποφάσεις σου, αλλά το ζητούμενο ειναι να σε στηρίξουν να τις υλοποιήσεις. Καλό ειναι να έχουν άποψη, καλό ειναι να την ακούς, δεν μπορούν να στην επιβάλουν, άμεσα ή έμμεσα με φονικά χαμόγελα, μπηχτές ή οτιδήποτε αλλο μέσο. Τους το ξεκαθαρίζεις είτε με λόγια είτε με πράξεις, τους λες να το καταπιούν αλλιώς θα γίνει της πουτάνας και τους λες πως τους αγαπάς. Κι αν δεν μπορούν, σου ειναι αδιάφορο. Τελικά, τι φόρεμα έβαλες;
katiepie Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Θα σε πω δυο πραγματάκια που δε σε ξέρω και δε με ξες. Δεν μπορείς να καθορίζεις τη ζωή σου με το τι σκέφτονται οι γονείς σου. Τους αγαπάς για αυτό που είναι, αλλά εσύ θα ζήσεις 30-50 χρόνια παραπάνω απο αυτούς, και τώρα ειναι η στιγμή που θα καθορίσεις πως θες να ειναι αυτά τα χρόνια. Το ίδιο έκαναν κι οι ίδιοι 30 χρόνια πριν. Το ξέρουν και το μαθαίνεις πως οι επιλογές ειναι δικές σου, δε χρειάζεται να συμφωνούν με τις αποφάσεις σου, αλλά το ζητούμενο ειναι να σε στηρίξουν να τις υλοποιήσεις. Καλό ειναι να έχουν άποψη, καλό ειναι να την ακούς, δεν μπορούν να στην επιβάλουν, άμεσα ή έμμεσα με φονικά χαμόγελα, μπηχτές ή οτιδήποτε αλλο μέσο. Τους το ξεκαθαρίζεις είτε με λόγια είτε με πράξεις, τους λες να το καταπιούν αλλιώς θα γίνει της πουτάνας και τους λες πως τους αγαπάς. Κι αν δεν μπορούν, σου ειναι αδιάφορο. Τελικά, τι φόρεμα έβαλες; έχεις απόλυτο δίκιο, προφανώς και θα κάνω αυτό που νιώθω και δε με επηρεάζει κάτι, αλλά θα ήθελα να μη με μεταχειρίζονται πλέον σα 17χρονο και να με καταλαβαίνουν εν μέρει. Αυτό ότι ότι και να γίνει θα στηρίξουν την επιλογή μου ακόμα κι αν δε συμφωνούν γιατί είναι δικιά μου... 1
nicoc89 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Βαλ, δεν είναι ότι δεν ξέρω τι θέλω. Προφανώς και θέλω τη συγκατοίκηση, αν ήταν δικό μου θέμα θα είχα πάει χθες, απλά είμαι μοναχοπαίδι και έχω άλλους 2 να σκεφτώ από πίσω πως θα το πάρουν. Όταν είχα φύγει για σπουδές 1μιση χρόνο που σκέψου κάθε σουκου ήμουν εδώ δεν ήταν πολύ καλά ψυχολογικά και γενικά δεν έχουν πάρει χαμπάρι την ηλικία μου πόσο μάλλον την ωριμότητα. Τον θεωρώ μεγάλο απ την άποψη τα 8 χρόνια προφανώς δεν είναι 5, εγώ επικοινωνώ και δεν έχω κόμπλεξ με αυτό αλλά άντε πες το στον πατέρα μου που με τη μητέρα μου έχουν μέρες διαφορά. Γενικά δεν είναι εύκολος άνθρωπος ο πατέρας. Σκέψου σημερα που τους γνώρισα το χε πάρει χαμπάρι και όπου ήταν πήγαινε απ την άλλη για να μη μπει στη διαδικασία να τον γνωρίσει και στο τέλος είχαμε ένα ειρωνικό με φονικό γελάκι... η ηλικία ειναι ενα νούμερο καμια φορά (μιλάω καθαρά για το πως φαίνεται το ζευγαρι). Εγω αν έχω νταραβέρι με 16χρονη θα φαίνεται οκ ενω με 32χρονη (που φαίνεται η ηλικία της) θα φαίνεται τεκνατζού παρόλο που 8 χρόνια δεν ειναι κ μεγάλη διαφορά guess what , μ αρέσουν οι μεγαλύτερες , όχι θέμα ανήλικο κ τρίχες κατσαρές ,ο λόγος που δε θα έδεινα σημασία σε 16χρονη ειναι η μαλακία που έχουν στον εγκέφαλο σε αυτή την ηλικία , τίποτα άλλο. Είδε τις ακτινογραφίες ο γιατρός και απεφάνθη: Νοσοκομείο. Άντε και καλή ψυχή μάγκες. νοσοκομείο ε? .. πφφ θα σου έλεγα μακριά αλλα αφού πρέπει άραξε και περαστικά οσο η επίσκεψη δεν περιλαμβάνει ολική νάρκωση εισαι κομπλαν. δεν ξέρω αν έκανες ποτέ σου αλλα σε εμένα το ξύπνημα ηταν σα τη φορά που ηπια ζανταφού (λασαρισμένο) κ ένιωσα οτι θα χαιρετήσω
slevinkelevra Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Είδε τις ακτινογραφίες ο γιατρός και απεφάνθη: Νοσοκομείο. Άντε και καλή ψυχή μάγκες. Περαστικα ρε μαν. Καλο και εμπιστο γιατρο να εχεις διπλα σου, γτ ειναι δυσκολακι τα πνευμονολογικα.
katiepie Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 η ηλικία ειναι ενα νούμερο καμια φορά (μιλάω καθαρά για το πως φαίνεται το ζευγαρι). Εγω αν έχω νταραβέρι με 16χρονη θα φαίνεται οκ ενω με 32χρονη (που φαίνεται η ηλικία της) θα φαίνεται τεκνατζού παρόλο που 8 χρόνια δεν ειναι κ μεγάλη διαφορά guess what , μ αρέσουν οι μεγαλύτερες , όχι θέμα ανήλικο κ τρίχες κατσαρές ,ο λόγος που δε θα έδεινα σημασία σε 16χρονη ειναι η μαλακία που έχουν στον εγκέφαλο σε αυτή την ηλικία , τίποτα άλλο. Η ηλικία είναι ένα νούμερο αν μπορείς να συννενοηθείς με τον άλλο. Γενικά και 30+ πυροβολημένους θα βρεις και 20+ ώριμους, είναι καθαρά και ανάλογα το άτομο. Απλά απ την τελευταία αποτυχημένη σχέση κατάλαβα γενικά τα δικά μου θέλω και δε συμβαδίζουν τόσο με την ηλικία μου ίσως. Η ζωή μου έχει μπει σε μια τάξη και δε θα έχει ιδιαίτερες διακυμάνσεις με τη λογική τη δουλειά μου έχω, το ACCA θα το ξεκινήσω και θα βάλω τα δυνατά μου, θέλω ηρεμία ενώ τα περισσότερα αγόρια (και κοπέλες) της ηλικίας μου είναι στη σχολή ή/και θέλουν να παρτάρουν. Κι εσύ μπορεί να έχεις περάσει διάφορα και στην ηλικία σου να είσαι πιο ώριμος ή να σκέφτεσαι διαφορετικά που να ταιριάζει με μια μεγαλύτερη γυναίκα αντίστοιχα... 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Τελικα ποιος θα συγκατηκησει? Εσυ η οι γονεις σου? Κατσε γιατι μπερδευτηκα με ολες αυτες τις εγκρισεις και τις επιτροπες. Ξεκολλατε ρε, το παιδι σου δεν ειναι παιχνιδι στο playstation να το κατευθυνεις οπου θες εσυ. Και οσοι το κανουν, προσωπικα τους λυπαμαι.
nicoc89 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 κάποιοι γονείς το κάνουν απο αγάπη κ φόβο όμως θα έπρεπε να έχουν εμένα παιδί για να σας εκτημήσουντη μόνη φορά που μου είπε η μάνα μου "κοίτα μην αργήσεις" το έκανε μπροστά σε φίλους την ώρα που έφευγα κεπέστρεψα μετά απο δυο μέρες , επειδή ήθελα να πάρω κάτι απ το δωμάτιο μουμπορεί να γύριζα σπίτι 4 το πρωί ++μπορεί να ειχαν οι δικοί μου υπόψη τους οτι μόνο safe δεν έπαιζα μπάλα αλλα δεν μπορούσαν να κάνουν κάτιτους είχα δώσει το μηνυμα , my life , deal with it κ ήξεραν οτι μια κουβέντα θα μεγένθυνε το problem x10το θέμα δεν ειναι αν οι επιλογές μας ειναι σωστές η λάθος , αν δεν κάνουμε λάθος δε θα μάθουμε , η ζωή θέλει να αντισώματα 1
Valerie_ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Από τη μία σε καταλαβαίνω κατιε, από την άλλη η μάνα μου που έχει τρία παιδιά και δεν έχει κανένα κοντά της θα πρεπε να χει φουνταρει από το μπαλκόνι. Κι όμως έχουμε κάνει το σκαιπ σημείο συνάντησης. Κάποια μέρα την ρώτησα αν στεναχωριεται που έχουμε φύγει όλοι πόσα χλμ μακριά και μου είπε πως πάνω από όλα θέλω να είστε ευτυχισμένοι,νομίζω όλοι κάπως έτσι σκέφτονται. Τις προάλλες που σου είπα πως σημαντικό ρόλο παίζει η μάνα στην πρώτη γαμπροσυναντηση,ήταν γιατί οι γυναίκες συνήθως κουμανταρουν τους άντρες σε κάτι τέτοια, εγώ προσωπικά αν έβλεπα ειρωνικό γελακι ποτέ δεν θα το άφηνα έτσι, γιατί έμμεσα θα εθιγε εμένα μέσω των επιλογών μου 1
katiepie Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Από τη μία σε καταλαβαίνω κατιε, από την άλλη η μάνα μου που έχει τρία παιδιά και δεν έχει κανένα κοντά της θα πρεπε να χει φουνταρει από το μπαλκόνι. Κι όμως έχουμε κάνει το σκαιπ σημείο συνάντησης. Κάποια μέρα την ρώτησα αν στεναχωριεται που έχουμε φύγει όλοι πόσα χλμ μακριά και μου είπε πως πάνω από όλα θέλω να είστε ευτυχισμένοι,νομίζω όλοι κάπως έτσι σκέφτονται. Τις προάλλες που σου είπα πως σημαντικό ρόλο παίζει η μάνα στην πρώτη γαμπροσυναντηση,ήταν γιατί οι γυναίκες συνήθως κουμανταρουν τους άντρες σε κάτι τέτοια, εγώ προσωπικά αν έβλεπα ειρωνικό γελακι ποτέ δεν θα το άφηνα έτσι, γιατί έμμεσα θα εθιγε εμένα μέσω των επιλογών μου είχε κόσμο και δε μπορούσα να αντιδράσω όπως θα έπρεπε παρόλα αυτά το βράδυ που θα ξαπλώσουν και οι παππούδες θα του πω 2 λόγια γιατί οκ δεν είναι συμπεριφορά αυτή και να παίζαμε κρυφτούλι. Η μαμά σου έχει 3 παιδιά όσο να ναι δεν είναι το ένα και μοναδικό όλη της η ζωή και γενικά η σχέση που έχουμε είναι πολύ στενή... Θέλουν να είμαι ευτυχισμένη απλά προσπαθούν να με προφυλάξουν για να μη φάω τα μούτρα μου, τουλάχιστον η μητέρα μου γιατί ο άλλος με την άρνηση... Τέσπα, η μάνα γενικά εγκρίνει και από το πρωί του το είχε πασάρει ότι κάποιον θα γνωρίσει κτλ. οπότε είμαστε σε καλό δρόμο, μένει να το χωνέψουν και να το πάρουν απόφαση γιατί στην τελική αυτό που θέλω θα κάνω όσο και να στεναχωριέμαι...
Valerie_ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Από ότι κατάλαβα δεν θα φύγεις εκτός πόλης, οπότε, θα μπορεί να σε δει όποτε θέλει (λέμε τώρα) Δηλαδή μην φέρνουμε την καταστροφή δεν θα είμαστε σιαμαιοι μέχρι τα 30 ενώ έχουμε μια ευκαιρία να φύγουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις