BadBoy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Χαλαρά, από τη στιγμή που ο άλλος παραδέχτηκε ότι το έλαβε, μήπως η επικοινωνία μαζί του είναι η καλύτερη λύση; Θέλω να πω ότι ίσως επιστρέψει τα χρήματα εθελοντικά.
scullyist Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν ηταν από ebay Val. Me το ebay έχω επιτρέψει πραγματα και ποτέ δεν είχα θέμα. Bad, o άλλος είναι λαμόγιο και όπως ανέφερα προσπαθεί να τη γλυτώσει. Δηλαδή έστειλε μειλ να πει "το πήραμε αλλα το τσεκάραμε και δεν έχει τα προβλήματα που λέτε, κλέιστε το case πρώτα και να το ξαναδούμε μετά." Τους απαντησα ότι ψεύδονται κι ότι αν χρειαστεί, έχω και θα δώσω στο pp σε βίντεο καταγεγραμμένο το προϊόν με όλα τα προβλήματα κι ότι το case θα το κλείσω μόνο όταν μου κάνουν refund. Στο οποίο μαγκώσανε και απαντήσανε ότι "α.. τελικά, όντως δεν τσεκάραμε τα προβλήματα που λέτε. Αν δεν μπορείτε να κλείσετε το case, τότε να προχωρήσουμε την διαδικασία της πληρωμής". Και τους απαντώ, ναι προχωρείστε το refund. ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ CASE TO PP, με το ότι και καλά δεν μπορεί να επιβεβαιώσει την παράδοση! Και λες τώρα τα λαμόγια που θα δουνε οτι το pp έκλεισε το case, να τους πιάσει ψυχικό και να κανουν το refund έτσι κι αλλιώς? Υγ. Νικολάκι, χέσε με μανάρι μου που βρήκες ώρα για τρολάρισμα. Άκρη άκρη, θα σε πάρει η μπόρα. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2014 από scullyist
mary Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 @scullyist μηπως να ξανανοιγες με τη δικαιολογια πως ο πωλητης ΟΝΤΩΣ επιβεβαιωνει οτι το δεχτηκε;
scullyist Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Στα μειλ του pp έλεγε ότι αν κλείσεις ένα dispute/case δεν μπορείς να το ξανανοίξεις. Εννοείται ότι ετοιμαζω contact με pp, αλλα τώρα δεν ξέρω αν πρέπει να δω τι θα κάνει το λαμόγιο πρώτα μετά το τελευταίο μείλ μας. Περιμένω; στέλνω παράλληλα στο pp; Eπί του παρόντος περιμένω να ηρεμήσω και να ετοιμάσω κάτι σχετικά ψύχραιμο, γιατί η πρώτη απόπειρα γραφής ήταν φάση καντίλια προς το paypal κι οπως καταλαβαινεις δεν λέει.
mary Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ειχα διαβασει σε γειτονικο φορουμ πως το paypal δε δεχεται οτι ειναι valid το tracking number γιατι στην αποδειξη που παιρνουμε απο τα ελτα δε λεει που ΑΚΡΙΒΩΣ παει, αλλά γενικά πχ Κίνα. Οποτε προτεινουν, οταν πας στα ελτα και πληρωσεις και κολλησει η άλλη επανω το αυτοκολλητο, τραβας μια φωτο με αποδειξη και κουτι διπλα και εισαι καλυμενη. Δε ρωτησες εδω στο φορουμ πως γινεται η διαδικασια;
nicoc89 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Υγ. Νικολάκι, χέσε με μανάρι μου που βρήκες ώρα για τρολάρισμα. Άκρη άκρη, θα σε πάρει η μπόρα.
Adon1s Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Καλησπερα σας..μολις γυρισα απο καφε στο λιμανι,ολη η πολη μπροστα μου Πεφτω για.κανα 3ωρο υπνο γιατι δεν την παλευω,ο αερας εξω ειναι ζεστος Σι για
scullyist Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ειχα διαβασει σε γειτονικο φορουμ πως το paypal δε δεχεται οτι ειναι valid το tracking number γιατι στην αποδειξη που παιρνουμε απο τα ελτα δε λεει που ΑΚΡΙΒΩΣ παει, αλλά γενικά πχ Κίνα. Οποτε προτεινουν, οταν πας στα ελτα και πληρωσεις και κολλησει η άλλη επανω το αυτοκολλητο, τραβας μια φωτο με αποδειξη και κουτι διπλα και εισαι καλυμενη. Δε ρωτησες εδω στο φορουμ πως γινεται η διαδικασια; Η αποστολή ενός πακέτου συστημένου και με tracking δεν είναι μια ασαφής και γκρίζα κατάσταση ως διαδικασία, για να μου δημιουργήσει εκ των προτέρων αμφιβολίες και να ρωτήσω τι και πως, χρόνια στέλνω, επιστροφές με το ebay έχω κάνει, ξέρω πως να στέλνω, τι να ρωτήσω. ...έπρεπε θα μου πεις, να μυρίσω δάχτυλα αυτην την φορά για την παρανοϊκή απαίτηση του paypal να φαίνονται όλα τα στοιχεία και ξαφνικά να αρχίσω ν'αμφισβητώ κι αυτά που ξέρω για αποστολές συστημενου. Tην έμαθα στην πορεία, την επόμενη φορά θα βγω κι εγώ φωτογραφία μαζί με το πακέτο και την απόδειξη και την ταυτότητα μου και τον υπαλληλο των ελτα, θα τραβήξω κι ενα βίντεο όλης της διαδικασίας αποστολής, να μην έχουν καμία αμφιβολία. Δεν πανε καλά λέω εγώ. Kαι εν τω μεταξύ, αυτό δεν το αναφέρουν καν ότι είναι ο λόγος, αν όντως είναι αυτός, κλεινουν το case με μια γενικολογία "your tracking information you provided was invalid and we were unable to confirm delivery", ενω βλέπουν ξαστερα από το tracking ότι το πακέτο έχει παραδοθεί. Λαμόγια και του λόγου τους λέω εγώ, το ΛΙΓΟΤΕΡΟ δεν θα έπρεπε να κλείσουν το case και να ζητήσουν περαιτέρω εξηγήσεις. Δεν είμαστε με τα καλά μας. Συνεννοηθήκαμε τώρα ως νοήμων θηλαστικά, ναι; Ναι.
mary Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Νομιζω πως τωρα τελευταια, 6μηνο, περιπου ειναι που εχει παρατηρηθει αυτο το θεμα με τις επιστροφες και το paypal.
scullyist Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μπα, με γοογκλάρισμα διαβάζω παρόμοιες καταστασεις κι από το '10 ακόμη...
nicoc89 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Συνεννοηθήκαμε τώρα ως νοήμων θηλαστικά, ναι; Ναι. έχω περίοδο
Προτεινόμενες αναρτήσεις