Valerie_ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 ^ να κάτι τέτοια βλέπω και λέω τελικά είναι αρνάκι ο δικός μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 το φοβάμαι γιατί έχουμε διαφορά ηλικίας Πόση διαφορά αν επιτρέπεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) το φοβάμαι γιατί έχουμε διαφορά ηλικίας Πόση διαφορά αν επιτρέπεται; 8 χρονάκια μωρέ... Μέρες Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2014 από katiepie Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μικρός είναι, it's ok. Θα θέλει παιδιά, οικογένεια, θα του φαίνεσαι καρπερή. Την καλύτερη δουλειά κάνει. Πρότεινε στον άντρα, να προσκαλέσει τον μπαμπά σε κάτι που ο μπαμπάς έχει αδυναμία, πχ ούζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 <p>Μικρός είναι, it's ok. Θα θέλει παιδιά, οικογένεια, θα του φαίνεσαι καρπερή. Την καλύτερη δουλειά κάνει. Πρότεινε στον άντρα, να προσκαλέσει τον μπαμπά σε κάτι που ο μπαμπάς έχει αδυναμία, πχ ούζα. </p> Μικρό δεν τον λες, συγκριτικά με μένα...είναι μια διαφορά ρε παιδί μου... Μπα δεν ξέρω πως θα το πάρει ο πατέρας, μη νομίσει τίποτα γάμους κτλ από τώρα και τον τρέχω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Σιγα ρε katiepie και μεις τοσα χρονια διαφορα εχουμε. Αλλά και οι δικοι μου το πηραν πιο χαλαρα αποσο νομιζα. Καλο παιδι να ναι. Αυτο μετραει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Καλο παιδι να ναι. Αυτο μετραει http://data3.whicdn.com/images/70099859/large.jpg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 μονο που εμεις αντι για 3 κοιλιακους εχουμε 1 και μεγαλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 κατιε λίγο δεν ξέρεις τι θέλεις από την σχέση νομίζω. μια η συγκατοίκηση που θέλεις και δεν θέλεις ,μετά τον θεωρείς μεγάλο. για κάνε ένα σκανάρισμα μέσα σου μην μπλέξεις με μετακομίσεις... Καλημέρα μικρά μου πόνυ. :* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Σιγα ρε katiepie και μεις τοσα χρονια διαφορα εχουμε. Αλλά και οι δικοι μου το πηραν πιο χαλαρα αποσο νομιζα. Καλο παιδι να ναι. Αυτο μετραει αυτό ισχυεί κ για μένανε ? γιατι με γουσταρευονται 16χρονες (8 χρονια διαφορά) ααααααα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Εμενα παλι κατι μπαζολες με γουσταρουνε μονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Στα πρόθυρα εγκεφαλικού++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ΓΑΜΗΜΕΝΟ PAYPAL ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΣΟΥ. Στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Αν το γλυτώσω, μπορεί να το κάνω escalate σε δικό του θρεντ. Στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ε λεγε ντε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ναι, σόρρυ. Με 'κοψε το θυροτηλέφωνο... και δαγκώνομαι από τις τύψεις για τα νεύρα που ξέσπασαν στον καημένο με τα διαφημιστικά. ΣΚΑΤΑ. Συνοπτικά γιατί ακόμη τα βλέπω θολά: Ανοίγω case/claim για ελαττωματικό προϊόν, μπαίνουμε σε διαδικασία επιστροφής, το στέλνω πίσω, στο ενδιαμεσο το pp μου ζητάει αποδεικτικά, τους δίνω απόδειξη, Tracking κι από χίλιες δυο πλευρές μπόλικα tracking σάιτ που δείχνουν ότι έγινε η παράδοση, ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΕΙΛ o πωλητής που παραδέχεται ότι το έλαβε (το μέιλ το έστειλε βεβαια για να πει "ΑΛΛΑ δεν έχει τα προβλήματα που λέτε").... ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΠ ΜΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ CASE ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΑΚΙΝΓK ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΕΙΝΑΙ INVALID ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ. ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΙ 80ΕΥΡΩ????????? ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ (=@@ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ) Στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 panic attack^ Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις