Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

α ωραια! να καθιερωσουμε να βαζουμε που και που ολοι ενα αβαταρι

μα τι εννοεις? ο razor ειμαι κ το αλλαξα σε slevinkelevra -νταξ, πλακα κανω

ναι ρε συ!!!!!

να καθιερωσουμε το zombie wednesday και να κοπιαρουμε σταδιακα το αβαταρι τ'αλλου. α ρε insomnia, απο social skills/events/promo κοιμασαι. τι θα κανες χωρις εμε? θελω ποσοστα ε!

© 11/06/2014 slevinkelevra -all rights reserved

νταξ, δε λεει και πολυ γτ ειδικα σε πιο σοβαρα θεματα , πχ προγραμματισμου, μια κομπλα θα πεσει οσο να πεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

^μόνο εγώ το διάβασα σκλεναρίκοβα?

:shock: its 3 of them now!

οι αλλοι είναι μούφα,μην τους ακούς Μαίρη ό,τι και να σου πουν.Μακριά :ph34r:

έχει ενδιαφέρον πάντως ότι κυρίως άβαταρ κοιτάνε οι περισσότεροι κατα 99,9% ,κι όχι όνομα

katie θα συγκατοικήσετε και θα τον γνωρίσει τελευταία στιγμή;;; ωωωωωωωωωωωωωωωχ

ε όχι και τελευταία στιγμή μωρέ... σιγά σιγά θα γίνει το πράγμα ούτως ή άλλως. αυτό το δε θα κοιμηθώ σπίτι το σουκου (γιατί καθημερινές λείπει και βόλευε), ε μετά σιγά σιγά πραγματάκια και κάπου στο τέλος θα του πω το μπαμπά φεύγω :P

τουλάχιστον έτσι το σκέφτομαι, δε σημαίνει ότι δεν αγχώνομαι για τη συγκατοίκηση, έχω ενδοιασμούς ακόμα.

^μόνο εγώ το διάβασα σκλεναρίκοβα?

πλακα κανεις. αυτο το ειχα πει εδω και καιρο. Link.png Site: δες

οποτε ή με παρακολουθεις, ή ακομα χειροτερα....Ελενη εσυ?  :P

ε όχι και τελευταία στιγμή μωρέ... σιγά σιγά θα γίνει το πράγμα ούτως ή άλλως. αυτό το δε θα κοιμηθώ σπίτι το σουκου (γιατί καθημερινές λείπει και βόλευε), ε μετά σιγά σιγά πραγματάκια και κάπου στο τέλος θα του πω το μπαμπά φεύγω :P

τουλάχιστον έτσι το σκέφτομαι, δε σημαίνει ότι δεν αγχώνομαι για τη συγκατοίκηση, έχω ενδοιασμούς ακόμα.

Νομίζω πως το γιγαντώνουμε τζάμπα μεσα στο μυαλό μας,το όλο σκηνικό με την γνωριμία κλπ κλπ.

εκεί γύρω στα 20κάτι ,ήθελε να γνωρίσει ο μπαμπάς αυτόν που τραβιόμουν 2+χρόνια. Εγώ είχα φρικάρει γιατί είναι παλαιών αρχών,με τα παλιά μυαλά,και όλα τα παρελκόμενα. Το αγόρι σου λεει πότε θα το γνωρίσω; έρχεται σε παίρνει,σε φέρνει τόσο καιρό τώρα. Λοιπόν δεν θα ξεχάσω ποτέ το βλέμμα του μπαμπά μου όταν είδε έναν πολύ ψηλό με τατού (τότε δεν ήταν μόδα ακόμα,πιο πολύ στιγματισμός ήταν) που του έριχνε 2 κεφάλια. Κι όμως δεν είπε τίποτα! Κι εγώ έλέγα από μεσα μου τωρα θα πει μαλακια υστερα θα πει. Κουλ γνωριμία κανα 2 αστειακια,πρεπει να φύγουμε γεια σας.

Το σχόλιο του στη μαμά μολις φύγαμε; καλο παιδί φαινεται,πολλες ζωγραφιες ρε παιδι μου.

Νομιζω πως μεγαλο ρολο παιζει και η μανα σε μια τετοια γνωριμια παντως. αλλα ολα καλα θα πανε μην σε αγχωνω.

υγ. τοση ωρα γραφω χωρις τονους και τωρα το συνειδητοποιησα,shit.

• Like 2

Νομίζω πως το γιγαντώνουμε τζάμπα μεσα στο μυαλό μας,το όλο σκηνικό με την γνωριμία κλπ κλπ.

εκεί γύρω στα 20κάτι ,ήθελε να γνωρίσει ο μπαμπάς αυτόν που τραβιόμουν 2+χρόνια. Εγώ είχα φρικάρει γιατί είναι παλαιών αρχών,με τα παλιά μυαλά,και όλα τα παρελκόμενα. Το αγόρι σου λεει πότε θα το γνωρίσω; έρχεται σε παίρνει,σε φέρνει τόσο καιρό τώρα. Λοιπόν δεν θα ξεχάσω ποτέ το βλέμμα του μπαμπά μου όταν είδε έναν πολύ ψηλό με τατού (τότε δεν ήταν μόδα ακόμα,πιο πολύ στιγματισμός ήταν) που του έριχνε 2 κεφάλια. Κι όμως δεν είπε τίποτα! Κι εγώ έλέγα από μεσα μου τωρα θα πει μαλακια υστερα θα πει. Κουλ γνωριμία κανα 2 αστειακια,πρεπει να φύγουμε γεια σας.

Το σχόλιο του στη μαμά μολις φύγαμε; καλο παιδί φαινεται,πολλες ζωγραφιες ρε παιδι μου.

Νομιζω πως μεγαλο ρολο παιζει και η μανα σε μια τετοια γνωριμια παντως. αλλα ολα καλα θα πανε μην σε αγχωνω.

υγ. τοση ωρα γραφω χωρις τονους και τωρα το συνειδητοποιησα,shit.

η μάνα γενικά δεν έπαιρνε θέση προς τον πατέρα δηλαδή του πετάγαμε ένα "με το γκόμενο" και end of story... όχι πολλά πολλά γιατί οκ δεν υπήρχε λόγος ενώ δεν ήταν κάτι.

το φοβάμαι γιατί έχουμε διαφορά ηλικίας και οκ ο άλλος καρδιακό θα πάθει και δίκιο θα χει ο άνθρωπος, δεν είμαστε και πολύ καιρό μαζί.

εκτός αυτού αρχίζει τα πως είναι έτσι, τι του βρήκες, που τον πας αυτόν, συνήθως βρίσκει το ύψος να τονίσει γιατί οκ 1,92 ο πατέρας μου, τώρα πραγματικά δεν έχει ούτε αυτό 2 πόντους διαφορά ναι οκ :P

απλά δεν ξέρω από που θα μου έρθει και φοβάμαι....

Μόνο κάτι τραγικά σίριαλ παίζει τέτοιες ώρες...τουλαχιστον μεχρι τις 3 και.αααα μήπως είχε αυτό το ντοκιμαντέρ μετά φαγητά? No reservation νομίζω λέγεται με έναν με γκρίζα μαλλια.το έχω πετύχει κάτι άκυρα βραδιά.

Δεν πρεπει να ητανε αυτο. Ευχαριστω παντως.

Ξερω περιστατικο που η κορη γνωρισε τον λεγαμενο στον πατερα. Και αφου εφυγε και ρωταει η κορη πως του φανηκε παιρνει την εξης απαντηση.

"Ευτυχως βλεπω πολλα ντοκιμαντερ με μαιμουδες στο ΣΚΑΙ, και το πηρα χαλαρα."

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...