Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

ΑΣΟΕΕ? Χμ εχεις κ μυαλο συ δλδ...Να κερασω καφεδακι να τα πουμε?

Ναι δυστυχως bro πρεπει να πας εκει. Αν θυμαμαι σωστα ουτε εξουσιοδοτηση παιζει ουτε τιποτα. Δλδ αν εχεις σοβαρο λογο που δε μπορεις να πας τωρα πχ, πας και το περνεις ο ιδιος στην επομενη ορκωμοσια, αλλιως στην επομενη , αλλιως στην επομενη κτλ κτλ. Επισης, τι κανεις εδω? Συ δε γκρινιαζες οτι εχεις πολλα να δωσεις? Ελα, επαιξες, μεσα τα κεφαλια τωρα. Σοβαρα, πως παει τη παλευεις? 

Also να βαλετε τιββενο, αξεχαστη εμπειρια. Οτι πιο κοντινο σε Harry Potter. Και σε μασωνικη κλικα , αλλα δε το λεμε. Θα το μετανιωσετε αν δε βαλετε, εχει χαβαλε. Κοριτσια, τσαμπα θα καλοντυθειτε, με τη τιββενο δε θα φαινετε. Και οταν πατε μαζι με τους αλλους να σας δωσουν να βαλετε τιββενο, δε φταιμε να ακουμε μαλακισμενα αστεια τυπου, "εχετε στο νουμερο μου/τη θελω πιο κοντη/δε βγαινει σε ροζ". Παλιωσανε αυτα τ "αστεια" και μας καθυστερειτε κιολας. 

χα χα κλαίω. Από πότε καλέ όσες είναι ΑΣΟΕΕ έχουν μυαλό; Αμα δεις τι σούργελο κυκλοφορεί εκει μέσα. Φάση βγάζει ανακοίνωση η σχολή ότι δε θα γίνουν τα μαθήματα, πάει η άλλη στο fb μετά και ρωτάει η ανακοίνωση που βγήκε όντως δε θα γίνουν ή μήπως πρέπει να πάμε και να δούμε εκεί;;;  :angry:

Anyway, πόσο σέρνεται η τήβεννος; :P

Δημοσ.

Τελικά,μάλλον πνευμονία.

Δυό μηνάκια off,πάνω στο καλοκαίρι με τα events...

Θα πεινάσω.

Και επειδή ουδέν κακόν αμιγές καλού,κόψαμε μπύρες κοψίδια πίτσες,στυλάκι θα γίνω γαμιόλες,θα χτυπήσω στα ίσα τη γράμμωση του nicoc...

...αν προλάβω και δεν με στειλει ο μικρόβιος...

• Like 2
Δημοσ.

Τελικά,μάλλον πνευμονία.

Θα πεινάσω.

Και επειδή ουδέν κακόν αμιγές καλού,κόψαμε μπύρες κοψίδια πίτσες,στυλάκι θα γίνω γαμιόλες,θα χτυπήσω στα ίσα τη γράμμωση του nicoc...

2 μήνες; wtf τι μικρόβιο κόλλησες ρε;

Δημοσ.

Χθες κατα τις 4 και κατι τη νυχτα, ειδα ενα ντοκυμαντερ που ειχε στο μεγκα και επαιζε απο πισω μια μουσικη που μου αρεσε. Τωρα κοιταω το εβδομαδιαιο προγραμμα στο site του μεγκα και δεν εχει κανενα ντοκυμαντερ κοντα σε εκεινη την ωρα. Αυτο που θυμαμαι ειναι οτι εδειχνε κατι πλανα απ'τον ποταμο Ινν της Αυστριας. Υπαρχει καμια ελπιδα να βρω εστω το ονομα του ντοκυμαντερ; Παιζει να το ειδε κανεις;

Δημοσ.

Τελικά,μάλλον πνευμονία.

Θα πεινάσω.

περαστικα φιλε μου. να προσεχεις πολυ με αυτα τα κωλομικροβια. εχε κανα γιατρο της προκοπης διπλα σου και ξεκουρασου. και μη λες βλακειες, πνευμονια ειναι , οχι ιος ζομπι

Δημοσ.

Τελικά,μάλλον πνευμονία.

Θα πεινάσω.

τελικα δεν ηξερα οτι το θεμα του chuck ηταν κανονικο τραγουδι.τσιμπα, επλιζω να σ φτιαξει το κεφι λιγο

Δημοσ.

<p>Χθες κατα τις 4 και κατι τη νυχτα, ειδα ενα ντοκυμαντερ που ειχε στο μεγκα και επαιζε απο πισω μια μουσικη που μου αρεσε. Τωρα κοιταω το εβδομαδιαιο προγραμμα στο site του μεγκα και δεν εχει κανενα ντοκυμαντερ κοντα σε εκεινη την ωρα. Αυτο που θυμαμαι ειναι οτι εδειχνε κατι πλανα απ'τον ποταμο Ινν της Αυστριας. Υπαρχει καμια ελπιδα να βρω εστω το ονομα του ντοκυμαντερ; Παιζει να το ειδε κανεις;</p>

Μόνο κάτι τραγικά σίριαλ παίζει τέτοιες ώρες...τουλαχιστον μεχρι τις 3 και.αααα μήπως είχε αυτό το ντοκιμαντέρ μετά φαγητά? No reservation νομίζω λέγεται με έναν με γκρίζα μαλλια.το έχω πετύχει κάτι άκυρα βραδιά.

Δημοσ.

Τελικά,μάλλον πνευμονία.

Θα πεινάσω.

περαστικά μουστακαλή, στα έλεγα εγώ όταν είχα την αμυγδαλίτιδα =ρ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...