Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τραγικό απλά. Is it me or..? To βρίσκω από αστείο ως αντιερωτικό. Ρε μπας και το αμστερντάμ με επηρεάζει ;;;;;

wtf-nigga-you-gay.jpg

καυλωτικές κινήσεις ας το πούνε. αλλά το τουρλώνω κώλο κουνάω μαλλί χορογραφία δεν είναι.

705a0f2f809724a5e5b25b6af61ea428ae4645a2

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

όχι δεν ειμαι, λατρεύω τις γυναίκες, αλλά αυτό (για μένα πάντα) είναι τραγικοαστείο, ντεκαβλέ και ντιπ αντιθηλυκό. kthnxbye

Με το οτι ειναι τραγικο ως concept, δεν θα διαφωνησω. Με το οτι ειναι ντεκαβλε, θα διαφωνησω.

εγώ τς βλέπω έτσι στα 4 να κουνάν τον κωλο τους λες και είναι τικ και γελαω :P maybe its just me. oh, well, τα λεμε αυριο παιδακια, υπνο για 1μιση ωρίτσα και δουλειά -_-

μπορείς να τα αγνοήσεις. καλλιέργησε το bitch attitude, φαίνεται πως θα το χρειαστείς στο μέλλον :D

είναι η μέρα μου, κάτι ότι ο πατέρας μου θα γνωρίσει το boyfriend γιατί οκ πολύ το κρατήσαμε ε κρίμα είναι, πόσα να αντέξω σε μια μερα;;;;;

ΩΩΩΩΩ μεγάλη μέρα.

κι εγώ σαν τώρα θυμάμαι όταν γνώρισε πρώτη φορά ο μπαμπάς το τότε αγόρι μου.Μεγάλες στιγμές.

εεεε μωρέ, υπό άλλες συνθήκες δε θα τον γνώριζα, γενικά ο πατέρας μου δε γνωρίζει ποτέ κανέναν γιατί δεν το παίρνει και καλά. Αλλά δε μπορώ να πω απ τη μια στιγμή στην άλλη εεεε μπαμπα φεύγω εγώ, εδώ παραδίπλα θα μένω απο δω και πέρα, πάρε με τηλέφωνο :P

Σπέρες....

Μπορώ αύριο στην ορκωμοσία να μη δω άτομα που δε θα θελα;;;; Guess not πφφφφφφφφ

Ααααααχ ωραιες στιγμες. Εγω εχω παει σε 2 δικες μου ορκωμοσιες,  :P και σε αλλες 3 φιλων και καταληγω στο οτι ειναι τελετες που γινονται καθαρα για να χαρει η Ελληνιδα μανα!!!! Να συγκινηθει, να φωναξει το πηραμε (<τον βλεπεις τον πληθιντικο ε!), να κλαψει, να σου κανει μουτρακια χαρουμενα, να σε φωναξει την ωρα που περνεις το πτυχιο για να σε βγαλει φωτο, να σε καμαρωσει. Ευτυχως η μανα μ δεν εκανε τετοια. Ουτε λεω οτι η δικια σ θα τα κανει, αλλα εχω δει απειρα. Εσυ εισαι σε φαση , "οκ το πηρα, να φυγω γρηγορα μηπως μου το ανακαλεσουν με τοσα σκονακια" κ ολοι οι υπολοιποι ειναι λες κ εσωσες τον κοσμο.

Ααααααχ ωραιες στιγμες. Εγω εχω παει σε 2 δικες μου ορκωμοσιες,  :P και σε αλλες 3 φιλων και καταληγω στο οτι ειναι τελετες που γινονται καθαρα για να χαρει η Ελληνιδα μανα!!!! Να συγκινηθει, να φωναξει το πηραμε (<τον βλεπεις τον πληθιντικο ε!), να κλαψει, να σου κανει μουτρακια χαρουμενα, να σε φωναξει την ωρα που περνεις το πτυχιο για να σε βγαλει φωτο, να σε καμαρωσει. Ευτυχως η μανα μ δεν εκανε τετοια. Ουτε λεω οτι η δικια σ θα τα κανει, αλλα εχω δει απειρα. Εσυ εισαι σε φαση , "οκ το πηρα, να φυγω γρηγορα μηπως μου το ανακαλεσουν με τοσα σκονακια" κ ολοι οι υπολοιποι ειναι λες κ εσωσες τον κοσμο.

true story bro....

Ναι και μένα το πήραμε λέει, τα ρεζιλίκια τα υπόλοιπα δε θα τα κάνει πιστεύω.

Δεν ήθελα καν να πάω, για τη μάνα και τις φίλες κτλ το κάνω γιατί οκ οι μισές δεν έχουν ζήσει τα πανηγύρια της ΑΣΟΕΕ :P

Ειναι υποχρεωτικο να πας ε? Ρε αντε δωστε το κωλοχαρτο να τελειωνουμε ζωαδια.

εξαρτάται πως εννοείς το υποχρεωτικό. αντέχεις τη γκρίνια της μάνας μου; Η σοφή απάντηση είναι όχι...

επίσης μια μέρα άδεια :D

true story bro....

Ναι και μένα το πήραμε λέει, τα ρεζιλίκια τα υπόλοιπα δε θα τα κάνει πιστεύω.

Δεν ήθελα καν να πάω, για τη μάνα και τις φίλες κτλ το κάνω γιατί οκ οι μισές δεν έχουν ζήσει τα πανηγύρια της ΑΣΟΕΕ :P

ΑΣΟΕΕ? Χμ εχεις κ μυαλο συ δλδ...Να κερασω καφεδακι να τα πουμε?

Ειναι υποχρεωτικο να πας ε? Ρε αντε δωστε το κωλοχαρτο να τελειωνουμε ζωαδια.

Ναι δυστυχως bro πρεπει να πας εκει. Αν θυμαμαι σωστα ουτε εξουσιοδοτηση παιζει ουτε τιποτα. Δλδ αν εχεις σοβαρο λογο που δε μπορεις να πας τωρα πχ, πας και το περνεις ο ιδιος στην επομενη ορκωμοσια, αλλιως στην επομενη , αλλιως στην επομενη κτλ κτλ. Επισης, τι κανεις εδω? Συ δε γκρινιαζες οτι εχεις πολλα να δωσεις? Ελα, επαιξες, μεσα τα κεφαλια τωρα. Σοβαρα, πως παει τη παλευεις? 

Also να βαλετε τιββενο, αξεχαστη εμπειρια. Οτι πιο κοντινο σε Harry Potter. Και σε μασωνικη κλικα , αλλα δε το λεμε. Θα το μετανιωσετε αν δε βαλετε, εχει χαβαλε. Κοριτσια, τσαμπα θα καλοντυθειτε, με τη τιββενο δε θα φαινετε. Και οταν πατε μαζι με τους αλλους να σας δωσουν να βαλετε τιββενο, δε φταιμε να ακουμε μαλακισμενα αστεια τυπου, "εχετε στο νουμερο μου/τη θελω πιο κοντη/δε βγαινει σε ροζ". Παλιωσανε αυτα τ "αστεια" και μας καθυστερειτε κιολας. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...