Pa0ki Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 τραγικό απλά. Is it me or..? To βρίσκω από αστείο ως αντιερωτικό. Ρε μπας και το αμστερντάμ με επηρεάζει ;;;;; καυλωτικές κινήσεις ας το πούνε. αλλά το τουρλώνω κώλο κουνάω μαλλί χορογραφία δεν είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 όχι δεν ειμαι, λατρεύω τις γυναίκες, αλλά αυτό (για μένα πάντα) είναι τραγικοαστείο, ντεκαβλέ και ντιπ αντιθηλυκό. kthnxbye Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 όχι δεν ειμαι, λατρεύω τις γυναίκες, αλλά αυτό (για μένα πάντα) είναι τραγικοαστείο, ντεκαβλέ και ντιπ αντιθηλυκό. kthnxbye Με το οτι ειναι τραγικο ως concept, δεν θα διαφωνησω. Με το οτι ειναι ντεκαβλε, θα διαφωνησω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 εγώ τς βλέπω έτσι στα 4 να κουνάν τον κωλο τους λες και είναι τικ και γελαω maybe its just me. oh, well, τα λεμε αυριο παιδακια, υπνο για 1μιση ωρίτσα και δουλειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Σπέρες.... Μπορώ αύριο στην ορκωμοσία να μη δω άτομα που δε θα θελα;;;; Guess not πφφφφφφφφ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 μπορείς να τα αγνοήσεις. καλλιέργησε το bitch attitude, φαίνεται πως θα το χρειαστείς στο μέλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 μπορείς να τα αγνοήσεις. καλλιέργησε το bitch attitude, φαίνεται πως θα το χρειαστείς στο μέλλον είναι η μέρα μου, κάτι ότι ο πατέρας μου θα γνωρίσει το boyfriend γιατί οκ πολύ το κρατήσαμε ε κρίμα είναι, πόσα να αντέξω σε μια μερα;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 ΩΩΩΩΩ μεγάλη μέρα. κι εγώ σαν τώρα θυμάμαι όταν γνώρισε πρώτη φορά ο μπαμπάς το τότε αγόρι μου.Μεγάλες στιγμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 ΩΩΩΩΩ μεγάλη μέρα. κι εγώ σαν τώρα θυμάμαι όταν γνώρισε πρώτη φορά ο μπαμπάς το τότε αγόρι μου.Μεγάλες στιγμές. εεεε μωρέ, υπό άλλες συνθήκες δε θα τον γνώριζα, γενικά ο πατέρας μου δε γνωρίζει ποτέ κανέναν γιατί δεν το παίρνει και καλά. Αλλά δε μπορώ να πω απ τη μια στιγμή στην άλλη εεεε μπαμπα φεύγω εγώ, εδώ παραδίπλα θα μένω απο δω και πέρα, πάρε με τηλέφωνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slevinkelevra Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Σπέρες.... Μπορώ αύριο στην ορκωμοσία να μη δω άτομα που δε θα θελα;;;; Guess not πφφφφφφφφ Ααααααχ ωραιες στιγμες. Εγω εχω παει σε 2 δικες μου ορκωμοσιες, και σε αλλες 3 φιλων και καταληγω στο οτι ειναι τελετες που γινονται καθαρα για να χαρει η Ελληνιδα μανα!!!! Να συγκινηθει, να φωναξει το πηραμε (<τον βλεπεις τον πληθιντικο ε!), να κλαψει, να σου κανει μουτρακια χαρουμενα, να σε φωναξει την ωρα που περνεις το πτυχιο για να σε βγαλει φωτο, να σε καμαρωσει. Ευτυχως η μανα μ δεν εκανε τετοια. Ουτε λεω οτι η δικια σ θα τα κανει, αλλα εχω δει απειρα. Εσυ εισαι σε φαση , "οκ το πηρα, να φυγω γρηγορα μηπως μου το ανακαλεσουν με τοσα σκονακια" κ ολοι οι υπολοιποι ειναι λες κ εσωσες τον κοσμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Ααααααχ ωραιες στιγμες. Εγω εχω παει σε 2 δικες μου ορκωμοσιες, και σε αλλες 3 φιλων και καταληγω στο οτι ειναι τελετες που γινονται καθαρα για να χαρει η Ελληνιδα μανα!!!! Να συγκινηθει, να φωναξει το πηραμε (<τον βλεπεις τον πληθιντικο ε!), να κλαψει, να σου κανει μουτρακια χαρουμενα, να σε φωναξει την ωρα που περνεις το πτυχιο για να σε βγαλει φωτο, να σε καμαρωσει. Ευτυχως η μανα μ δεν εκανε τετοια. Ουτε λεω οτι η δικια σ θα τα κανει, αλλα εχω δει απειρα. Εσυ εισαι σε φαση , "οκ το πηρα, να φυγω γρηγορα μηπως μου το ανακαλεσουν με τοσα σκονακια" κ ολοι οι υπολοιποι ειναι λες κ εσωσες τον κοσμο. true story bro.... Ναι και μένα το πήραμε λέει, τα ρεζιλίκια τα υπόλοιπα δε θα τα κάνει πιστεύω. Δεν ήθελα καν να πάω, για τη μάνα και τις φίλες κτλ το κάνω γιατί οκ οι μισές δεν έχουν ζήσει τα πανηγύρια της ΑΣΟΕΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Ειναι υποχρεωτικο να πας ε? Ρε αντε δωστε το κωλοχαρτο να τελειωνουμε ζωαδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Ειναι υποχρεωτικο να πας ε? Ρε αντε δωστε το κωλοχαρτο να τελειωνουμε ζωαδια. εξαρτάται πως εννοείς το υποχρεωτικό. αντέχεις τη γκρίνια της μάνας μου; Η σοφή απάντηση είναι όχι... επίσης μια μέρα άδεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slevinkelevra Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 true story bro.... Ναι και μένα το πήραμε λέει, τα ρεζιλίκια τα υπόλοιπα δε θα τα κάνει πιστεύω. Δεν ήθελα καν να πάω, για τη μάνα και τις φίλες κτλ το κάνω γιατί οκ οι μισές δεν έχουν ζήσει τα πανηγύρια της ΑΣΟΕΕ ΑΣΟΕΕ? Χμ εχεις κ μυαλο συ δλδ...Να κερασω καφεδακι να τα πουμε? Ειναι υποχρεωτικο να πας ε? Ρε αντε δωστε το κωλοχαρτο να τελειωνουμε ζωαδια. Ναι δυστυχως bro πρεπει να πας εκει. Αν θυμαμαι σωστα ουτε εξουσιοδοτηση παιζει ουτε τιποτα. Δλδ αν εχεις σοβαρο λογο που δε μπορεις να πας τωρα πχ, πας και το περνεις ο ιδιος στην επομενη ορκωμοσια, αλλιως στην επομενη , αλλιως στην επομενη κτλ κτλ. Επισης, τι κανεις εδω? Συ δε γκρινιαζες οτι εχεις πολλα να δωσεις? Ελα, επαιξες, μεσα τα κεφαλια τωρα. Σοβαρα, πως παει τη παλευεις? Also να βαλετε τιββενο, αξεχαστη εμπειρια. Οτι πιο κοντινο σε Harry Potter. Και σε μασωνικη κλικα , αλλα δε το λεμε. Θα το μετανιωσετε αν δε βαλετε, εχει χαβαλε. Κοριτσια, τσαμπα θα καλοντυθειτε, με τη τιββενο δε θα φαινετε. Και οταν πατε μαζι με τους αλλους να σας δωσουν να βαλετε τιββενο, δε φταιμε να ακουμε μαλακισμενα αστεια τυπου, "εχετε στο νουμερο μου/τη θελω πιο κοντη/δε βγαινει σε ροζ". Παλιωσανε αυτα τ "αστεια" και μας καθυστερειτε κιολας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Απο σημερα γραμμικος προγραμματισμος. Να δουμε αν θα το βγαλω σε 6 μερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις