slevinkelevra Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Στην Openfest? δεν ξέρω κανα iisa Ε τοτε ακυρο. Σε μπερδευω με καποιον αλλο
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 επίσης το camel toe που το έμαθα πρόσφατα γιατι το είχε μια φίλη μου στις φωτογραφίες της και τη ρώτησα τι ειναι αυτό κ αυτό μια απ τα ίδια. ΓΡΑΦΕΙ. 1
linkin Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μου είχαν πει οτι οι ελληνες recruiters παίζουν τέλεια παιχνίδια με το τηλεφωνο. Δεν τους πίστεψα. Μόλις μου συνέβει... Σπερες Oτι?? 1
Chrisxxx Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Oτι?? - Θελω να σε δω απο κοντά; - Θελεις να κανονισουμε για αυριο; Πως θα σε γνωρίσω; - Ζητα τον ... και θα σου πουν πως να έρθεις. - Τι να φορέσω; τετοια πράγματα. κινκι.
slevinkelevra Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 - Θελω να σε δω απο κοντά; - Θελεις να κανονισουμε για αυριο; Πως θα σε γνωρίσω; - Ζητα τον ... και θα σου πουν πως να έρθεις. - Τι να φορέσω; τετοια πράγματα. κινκι. εγω παλι δεν επιασα αυτο ελληνες recruiters σε τι σε κανουν ρικρουτ? μη με παρεξηγηται , τους τελευταιους μηνες ειμαι στον κοσμο μου
kuzko21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 λινκεντιναδες πχ...ρικρουιτερς απο εταιριες που ψαχνουν για εργαζομενους. ποσα , ξερεις κρις , ποσα ξερεις =P
linkin Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 - Θελω να σε δω απο κοντά; - Θελεις να κανονισουμε για αυριο; Πως θα σε γνωρίσω; - Ζητα τον ... και θα σου πουν πως να έρθεις. - Τι να φορέσω; τετοια πράγματα. κινκι. Θελω κι εγω!
BadBoy Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Πως μου τη σπάει η απάντηση «Τίποτα» στο «Τι έχεις;», ενώ είναι εμφανές ότι κάτι παίζει. Δηλαδή εντάξει, αν έκανα εγώ κάτι πες μου ότι είμαι μαλάκας για αυτό και για αυτό, αν φταίει κάτι άλλο πού είναι το πρόβλημα στο να το πεις; Συγχύστηκα πάλι απογευματιάτικα. 1
kuzko21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 το παν ειναι να ξερεις πως να βγαινεις απο πανω...! 2
Chrisxxx Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Πως μου τη σπάει η απάντηση «Τίποτα» στο «Τι έχεις;», ενώ είναι εμφανές ότι κάτι παίζει. Δηλαδή εντάξει, αν έκανα εγώ κάτι πες μου ότι είμαι μαλάκας για αυτό και για αυτό, αν φταίει κάτι άλλο πού είναι το πρόβλημα στο να το πεις; Συγχύστηκα πάλι απογευματιάτικα. Μιλουσες και συ με ρηκρουιτερ; εγω παλι δεν επιασα αυτο ελληνες recruiters σε τι σε κανουν ρικρουτ? μη με παρεξηγηται , τους τελευταιους μηνες ειμαι στον κοσμο μου Υπαρχουν και Ελληνες ρε, επειδη εσυ εμεινες στις Ρουμανες και τις Βουλγαρες; Μην εισαι ρατσιστης. 1
viper2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Oτι?? - Θελω να σε δω απο κοντά; - Θελεις να κανονισουμε για αυριο; Πως θα σε γνωρίσω; - Ζητα τον ... και θα σου πουν πως να έρθεις. - Τι να φορέσω; τετοια πράγματα. κινκι. εγω παλι δεν επιασα αυτο ελληνες recruiters σε τι σε κανουν ρικρουτ? μη με παρεξηγηται , τους τελευταιους μηνες ειμαι στον κοσμο μου λινκεντιναδες πχ...ρικρουιτερς απο εταιριες που ψαχνουν για εργαζομενους. ποσα , ξερεις κρις , ποσα ξερεις =P Θελω κι εγω! οχι σε παιρνουν τηλεφωνο στο κλεινουν σε αναγκαζουν να ψαξεις να βρεις που αντιστοιχει το νουμερο και μετα να τους καλεσεις εσυ. δεν το σηκωνουν αλλα σε παιρνουν τηλεφωνο αυτοι μετα απο κανα μισαωρο... ελλανταρα in other news Et tu, Brute? Dear ExamCollection Visitor, Thanks for downloading the Exam Collection LX0-101 VCE exam questions. Please contact us if you have any questions. For our loyal customers ExamCollection has launched a new service! Sign up for ExamCollection PREMIUM to get unlimited access to premium files. So what's the difference between a premium file and a normal file? Normal VCE files are uploaded by your fellow ExamCollection members. These files are not checked by certification experts or carry any guarantee. Remember, with Exam Collection, there's no risk: If you don't pass the test, we'll give you 100% of your money back - guaranteed. With ExamCollection PREMIUM you get: Thousands of Premium VCE Files. Real Exam Questions with Instant downloads - study as soon as you complete your purchase 100% Lowest Price Guarantee - the best priced exam preparation questions. Free Unlimited Updates - Our Experts continuously monitor the actual exams and update the VCE file ensuring 100% Accurate Questions. Trusted By 1.2M IT Certification Candidates Every Month! Click here to get UNLIMITED ACCESS: http://www.examcollection.com/premium.html Regards, Exam Collection Support Team. We're available 24/7. [email protected]
Valerie_ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 το παν ειναι να ξερεις πως να βγαινεις απο πανω...! that awkard moment που κάποιος μιλάει σοβαρά κι εσύ σκέφτεσαι πόσα πονηρά πράγματα
tehAllantin Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Άντε να διαβάσεις μετά τραγικό απλά. Is it me or..? To βρίσκω από αστείο ως αντιερωτικό. Ρε μπας και το αμστερντάμ με επηρεάζει ;;;;;
Valerie_ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 καυλωτικές κινήσεις ας το πούνε. αλλά το τουρλώνω κώλο κουνάω μαλλί χορογραφία δεν είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις