nicoc89 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 block delete ban. Καληνύχτα σε εκανα friend α γιατί block delete ban ρε μλκ , για γκομενάκι ειπα όχι για δικό σου γκομενάκι .... τη γκόμενα δε τη μοιράζομαι , απαξ κ πάρει τη μυρωδιά μου κ το σημάδι ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Για γλειψιμο ειναι ολες, πεστα νικοτσ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Το καλύτερο boostάρισμα κάνει ο νίκοc, αν σε ψιλοσυμπαθεί κατά βάθος.Τέλος πρώτου Act, 62 με είχε κάνει πριν καν προλάβω να δω.. Ένα αρνητικό δεν έχω δει να έχει αυτό το παιδί σε όποιο γήπεδο & να φανταστείς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 πες τα γιατι τα λέω κ νομίζουν οτι υπερβάλω ^πάω για νάνι και νανέλια ,σαλιωμένα φιλιά στα μούτρα σε όλους κ όλες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μια φορα εγω παντως θα φοβομουν να παω σε meeting με τον nicoc. Και οχι δεν το αναφερω για τα μπρατσα του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μολις ειδα το πρωτο κουνούπι για φέτος που κοβει βολτες στο δωματιο μου........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μια φορα εγω παντως θα φοβομουν να παω σε meeting με τον nicoc. Και οχι δεν το αναφερω για τα μπρατσα του γιατι θα φοβόσουν α? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Τα φουσκωμενα μπρατσα σου δεν θελουνε βραβεια Μονο λιγη ξεκουραση απο την ...κια Λολ,στο λυκειο το λεγαμε Σορρυ νικοτς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Την θελω στεγνη την πατουσα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Κάνεις παρέα με κάποιον,σε συζητάει πισώπλατα και σχολιάζει διάφορα που κάνεις. το μαθαίνεις και αρχίζεις τα βαρύγδουπα εγώ σε έβαλα στο σπίτι μου και ξηγήθηκες έτσι,δεν θέλω να σε ξέρω. Μετά από λίγο καιρό ξανά παρέα. Εύκολα ξεχνάει ο κόσμος τελικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slevinkelevra Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Κάνεις παρέα με κάποιον,σε συζητάει πισώπλατα και σχολιάζει διάφορα που κάνεις. το μαθαίνεις και αρχίζεις τα βαρύγδουπα εγώ σε έβαλα στο σπίτι μου και ξηγήθηκες έτσι,δεν θέλω να σε ξέρω. Μετά από λίγο καιρό ξανά παρέα. Εύκολα ξεχνάει ο κόσμος τελικά το αιωνιο προβλημα.... σηκω κ φυγε, δε θα φτιαξει η κατασταση εχεις κανα Χ ? ριχτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Eλληνικες εταιριες στο εξωτερικο. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. μονο αυτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slevinkelevra Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Eλληνικες εταιριες στο εξωτερικο. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. μονο αυτο. τι? ποιος?/ που? δε καταλαβα. στειλε λινκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 τι? ποιος?/ που? δε καταλαβα. στειλε λινκ Δεν ειναι καμια ειδηση για αυτο δεν υπαρχει και link. Kαθαρα προσωπικη μου εμπειρια στον εργασιακο τομεα με ελληνικη εταιρια "τεχνολογιας" παγκοσμιου εμβελειας. Ο ορος μπακαληδες ειναι απειρως κολακευτικος για τους τυπαδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 για να μην σπαμάρω στο άλλο απαντώ εδώ εκφράζοντας μια απορία....... Βρες μπας και είμαι εσύ; Ή μήπως εγώ εσύ? Με ταλανίζει το ερώτημα αυτό από χθές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις