tehAllantin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Τραβατε εσεις Ισπανια με τα χαμογελα. Εγω θα παω στους κρυοκολους να βγαλω φραγκα. Αληθεια τωρα, ενα ταξιδακι Νορβηγια φαση, ποσο να κοστιζει για 3 μερες? 'ασε, δν θες να ξέρεις! Το ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ χοστελ που βρήκα στο όσλο (αλλα ντάξει επειδή είμαι και κοντέσσα έκλεισα 2κλινο για μενα και τον μπρο) είχε 70 ευρώ περίπου. Το άλλο στα ανατολικά είχε 100. Τα αεροπορικά δεν ξέρω γιατί πήγα roadtrip από σουηδία. Γενικά πανάκριβη χώρα, φαγητό πανάκριβο (το φτηνοτερο γευμα ήταν 150 νοκ δλδ καμία 20κάτι ευρώ). Υπολόγιζε για φαγητό/ποτό και διαμονή κανένα 80-100 τη μέρα να είσαι μέσα.
linkin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Γενικα Νορβηγια/Σουηδια/Δανια ειναι απαλευτες απο αποψη τιμων....
Voziniotis-3 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μας γαμησες. Ο κωλος ο αδελφος μου πηγε στο τζαμπε-πληρωμενα απο ΕΕ-δουλεια και εκανε διακοπαρες.
slevinkelevra Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Το βαρεθηκα το μεσογειακο κλιμα. Με αποσυντονιζει απο τις υποχρεωσεις. Ειναι το πρωτο καλοκαιρι στην ζωη μου που δεν τρελενομαι που υπαρχει. σχολιασε ο κωλοφαρδος που θα παει χαλκιδικη. αμα σ κατσει και κανα γκομενακι πες της οοοοοοοοοοοοοοοοχι μωρη καργιολα να ουμε, δε μπορω πια μεσογειακα καλοκαιρια. ρε? πας καλα?
Zaknafein Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Οι κρυόκωλοι που ξέρω εγώ πάντως μετράνε μέρες από Απρίλη/Μάη για το πότε θα κατέβουν νότια (κυρίως Ελλάδα / Ισπανία). Όσο για τον αποσυντονισμό, καλοκαίρι εκεί να δεις πόσο αποσυντονίζει που σχεδόν δεν έχει νύχτα...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μας εκαψε τον εγκεφαλο λεω! (G)old. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Φούρνισμα πάμφωτων εγκεφάλων σινς '09.
kuzko21 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Η Σουηδία όχι τόσο. Σουπερμάρκετ μορ ορ λες , λαϊκ Γκρις. Οι άλλες δυο , 5ευρω ενα γαλα ξερωγω.
Voziniotis-3 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 σχολιασε ο κωλοφαρδος που θα παει χαλκιδικη. αμα σ κατσει και κανα γκομενακι πες της οοοοοοοοοοοοοοοοχι μωρη καργιολα να ουμε, δε μπορω πια μεσογειακα καλοκαιρια. ρε? πας καλα? 15 μαθηματα χρωσταω και μπαινω 4 ετος. Θες να σου το εξηγησω παραπανω τον λογο?
slevinkelevra Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 15 μαθηματα χρωσταω και μπαινω 4 ετος. Θες να σου το εξηγησω παραπανω τον λογο? τα σπεκια μου και τις ευχες μου για υπομονη. ρε, εδω ξερω αλλους που τους τυχανε τα χιλια μυρια οσα, παρατησανε σχολη για ποσα χρονια και μετα γυρισανε με τσαμπουκα και τελειωσανε. οκ η σχολη σ παιζει να ναι δυσκολη, παλουκι, στο δινω αυτο. αλλα νταξ, πιτσιρικο σε κοβω, μην αγχωνεσαι κ πολυ απο τωρα. και μη μας βριζεις το καλοκαιρακι μας επειδη σ εκοψε ο ταδε 1
tehAllantin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Γενικα Νορβηγια/Σουηδια/Δανια ειναι απαλευτες απο αποψη τιμων.... η σουηδία μια χαρά παλεύεται. Η Νορβηγία ΌΧΙ. Απλά όχι! 1
nicoc89 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 η σουηδία μια χαρά παλεύεται. Η Νορβηγία ΌΧΙ. Απλά όχι! ρε τι d3 ? θα πάω για ύπνο σε λίγο , δουλευω αυριο κ ειναι 11:30 μιλάμε εχω μπανίσει ενα γκομενάκι πρέπει να θέλει να με γλύψει την πατούσα
tehAllantin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 αλλου σε εκανα την ερώτηση. Και φυσικα σιγα μην θελω boost, και ειδικά από σένα
nicoc89 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 αλλου σε εκανα την ερώτηση. Και φυσικα σιγα μην θελω boost, και ειδικά από σένα μεταξύ μας τώρα , αμα με γνωρίσεις καμια γκομενίτσα μπάνικη για cybersex με κάμερα θα σε boostάρω όσα char θες α αμα ξέρεις κ καμια απο Ελλάδα να με τη σπρώξεις κατα δω σε δίνω και το account μπάνικη ομως και να μη μιλάει πολύ , να λέει σε όλα ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις