Voziniotis-3 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 από το παγωτό;; προφανως Υ.Γ. Φακ με, πρεπει να αρχισω το διαβασμα. Ας με αυτοκτονησει καποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 OMG. Η πολυ ελευθερια λογου σε μερικες καιει τον εγκεφαλο. Τι τα θελω και γω βραδυατικα και διαβαζω; Χιλιες φορες 5 ειδησεις παρα αυτο το πραμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 OMG. Η πολυ ελευθερια λογου σε μερικες καιει τον εγκεφαλο. Τι τα θελω και γω βραδυατικα και διαβαζω; Χιλιες φορες 5 ειδησεις παρα αυτο το πραμα. γουάτ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slevinkelevra Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 οτι βγαζεις γεωργιαδη αλλα βαζεις βοριδη ρε παιδι μου, δλδ τι να πω παιδια μην περιμενετε να φερει και κασιδιαρη προτεινω να φυγουμε για ισπανια.κριση ξε-κριση εχουν και κει ηλιο, χορους χαμογελα και γυναικαρες. οι βορειοι εχουν τα φραγκα αλλα δε τους μπορω. ποιος ειναι μαζι μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 ανασυσταμένα γάλατα, λίπη, ζάχαρες. (και) νερά. εδιτ. Πλέον αν πας και διαβάσεις ακομη και στα premium παγωτά (βλέπε nirvana, haagen dazszszs) δεν λέει παγωτό αλλά παγωμένο γλύκισμα. Η ΞΕΝΕΡΑ. Μόνο σαλονίκη όταν πήγαινα έπαιρνα ben and jerrys από ένα περίπτερο (νομιζω διπλα στον τερκενλή στην τσιμισκή). Το οποίο έχει γάλα ΚΑΙ κρέμα γάλακτος! approved τα Ben n Jer? nice... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 καμια φορά τυχαίνει να χαζευω τις μαλακίες που ποστάρει κάποιος σε ενα group στο fb και ανοίγω απο περιέργεια το profile τουτελικά ειναι πιτσιρίκι και βλέποντας τις φωτογραφίες....ohhh fuck this shit im outfucking painfull Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 approved τα Ben n Jer? nice... ξερεις κάτι που δεν ξέρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 γουάτ; Μας εκαψε τον εγκεφαλο λεω! με τα ακατανόητα που διαβάζω. Μετάφραση κανεις; Αυτο το θέμα δε το ξέρω. Ανάψτε το φλωροτσίγαρο σας, είμαι φουλ του γκόσσιπ για γείτονες και έτσι: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 ξερεις κάτι που δεν ξέρω; όχι, απλά ήθελα μια ακόμα επιβεβαίωση μιας και τα προτιμώ τα 2-3 τελευταία χρόνια, η καλύτερη αναλογία Ml/gr... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μας εκαψε τον εγκεφαλο λεω! με τα ακατανόητα που διαβάζω. Μετάφραση κανεις; Αυτο το θέμα δε το ξέρω. dont το κοριτσ για πισί ειν δερφούλαμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 όχι, απλά ήθελα μια ακόμα επιβεβαίωση μιας και τα προτιμώ τα 2-3 τελευταία χρόνια, η καλύτερη αναλογία Ml/gr... μιλας με γρίφους γέροντα! dont το κοριτσ για πισί ειν δερφούλαμ ρίξτης ένα χέρι ξύλο να στρώσει τότες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Τραβατε εσεις Ισπανια με τα χαμογελα. Εγω θα παω στους κρυοκολους να βγαλω φραγκα. Αληθεια τωρα, ενα ταξιδακι Νορβηγια φαση, ποσο να κοστιζει για 3 μερες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slevinkelevra Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 κρυοκολους συ ειπας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μας εκαψε τον εγκεφαλο λεω! με τα ακατανόητα που διαβάζω. Μετάφραση κανεις; Αυτο το θέμα δε το ξέρω.Εχει πει που μένει , ψηθειτε.Αλλιώς στην σπηλιά που έψαχνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Το βαρεθηκα το μεσογειακο κλιμα. Με αποσυντονιζει απο τις υποχρεωσεις. Ειναι το πρωτο καλοκαιρι στην ζωη μου που δεν τρελενομαι που υπαρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις