Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Εδώ και εφτά-δέκα μέρες είχε ξαναχαλάσει μονοκοπανιά το κλικ, και είχα αλλάξει τα κουμπιά δεξί αριστερό.

Αναπηρία mode on, δεν μπορούσα να πατήσω δεξί κλικ σε εικόνες και οι μισές δουλειές μέσω λαμίας.

Όλες τις προηγούμενες μέρες τεστάριζα που και που το κουλό μπας και νοιώσει αλλά τίποτα. Και πριν από 5 λεπτά, έτσι στα ξαφνικά επανήλθε χωρίς να κάνω απολύτως τίποτα. Το πόσο θα αντέξει, θα δείξει.

Και το κουλό της υπόθεσης είναι (-αυτό θα έπρεπε να μπει στο αντίστοιχο thread-) ότι υποψιάζομαι την μητρική ότι τα φτύνει, αλλά πέρασα μια βδομάδα+  αναπηρίας χωρίς να δοκιμάσω να αλλάξω usb επειδή βαριόμουν να σκύψω στο tower :X

Ρίξε πίσω από το tower ένα 50ευρο. Να δούμε αν βαρεθείς να σκύψεις μετά και άμεσα κιόλας =P

...Η δική μου η αναπηρία πάντως παραμένει. Στο κωλοβάρεμα/σερφάρισμα δεν με πτοεί -και τόσο- το δεξί κλικ από το πληκτρολόγιο, αλλά το θέμα είναι ότι κι αυτό δεν πιάνει πάντα, οπότε το μέσω Λαμίας γίνεται μέσω Εκουαδόρ. Αναγκαστικά -ειδικά για τις φάσεις που παίζει δουλειά και δεν γίνεται να σέρνω το πτώμα και να παίζω με τα νεύρα μου και τον χρόνο μου- ξέθαψα έναν παλιό πόντικα σταθερή αξία μεν λειτουργικά, ΑΛΛΑ α) είναι ΚΟΥΜΟΥΤΣΑ και κουράζεται το χέρι μου  β) με χαλάει αισθητικά, γ) μου θυμίζει την πρώην δουλειά και μου βγάζει απωθημένα οργής. Πόρισμα: πρέπει να πάρω καινούριο πόντικα και δυστυχώς δεν έχει συμβεί ακόμα το "κλικ" :rolleyes: στην μέχρι τώρα έρευνα αγοράς... 

Δημοσ.

βγηκα βολτιτσα με τ αμαξι. Ειδα στην αντιθετη λωριδα θυληκο διμετρο ξανθο λιωκαμενο καβαλα σε κροσακι να προσπερνα καγκουριαρη επισης με κροσακι. η μονη μαλακια ειναι οτι δε φοραγε κρανος. κατα τ αλλα  :wub:   :wub:   :wub: 

Δημοσ.

Μικρος δεν υπήρχε περιπτωση να μη φαω 2-3 παγωτα τη μερα. Πλεον παιζει να τρώω 2-3 το χρόνο! Προτιμω να φαω κατι αλλο σοκολατοειδες. Παγωτο δεν ετρωγα το χειμώνα γιατι δεν ειναι τόσο φρεσκο, αλλιως np με την εποχη.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...