scullyist Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Εδώ και εφτά-δέκα μέρες είχε ξαναχαλάσει μονοκοπανιά το κλικ, και είχα αλλάξει τα κουμπιά δεξί αριστερό. Αναπηρία mode on, δεν μπορούσα να πατήσω δεξί κλικ σε εικόνες και οι μισές δουλειές μέσω λαμίας. Όλες τις προηγούμενες μέρες τεστάριζα που και που το κουλό μπας και νοιώσει αλλά τίποτα. Και πριν από 5 λεπτά, έτσι στα ξαφνικά επανήλθε χωρίς να κάνω απολύτως τίποτα. Το πόσο θα αντέξει, θα δείξει. Και το κουλό της υπόθεσης είναι (-αυτό θα έπρεπε να μπει στο αντίστοιχο thread-) ότι υποψιάζομαι την μητρική ότι τα φτύνει, αλλά πέρασα μια βδομάδα+ αναπηρίας χωρίς να δοκιμάσω να αλλάξω usb επειδή βαριόμουν να σκύψω στο tower Ρίξε πίσω από το tower ένα 50ευρο. Να δούμε αν βαρεθείς να σκύψεις μετά και άμεσα κιόλας =P ...Η δική μου η αναπηρία πάντως παραμένει. Στο κωλοβάρεμα/σερφάρισμα δεν με πτοεί -και τόσο- το δεξί κλικ από το πληκτρολόγιο, αλλά το θέμα είναι ότι κι αυτό δεν πιάνει πάντα, οπότε το μέσω Λαμίας γίνεται μέσω Εκουαδόρ. Αναγκαστικά -ειδικά για τις φάσεις που παίζει δουλειά και δεν γίνεται να σέρνω το πτώμα και να παίζω με τα νεύρα μου και τον χρόνο μου- ξέθαψα έναν παλιό πόντικα σταθερή αξία μεν λειτουργικά, ΑΛΛΑ α) είναι ΚΟΥΜΟΥΤΣΑ και κουράζεται το χέρι μου β) με χαλάει αισθητικά, γ) μου θυμίζει την πρώην δουλειά και μου βγάζει απωθημένα οργής. Πόρισμα: πρέπει να πάρω καινούριο πόντικα και δυστυχώς δεν έχει συμβεί ακόμα το "κλικ" στην μέχρι τώρα έρευνα αγοράς...
viper2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 μπραβο. μπραβο σου. Σπερες ^ #kalatapiges #ενα update εκανα ^ το εφτιαξα 3
Pa0ki Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 χμ, που; ποτε; http://www.insomnia.gr/topic/251324-das-fitness-thread/?p=53242371
tehAllantin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 αυτά είναι! Τι weed και μαλακίες! Αν ποστάρεις άυπνος για πάνω από μία μέρα, αυτή είναι μαστούρα! 3
g_alkis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Πρώτο παγωτό σήμερα. Είτε είσαι 6 είτε 56 είναι τρομερή χαρά. 3
tehAllantin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 υπάρχει κόσμος που σταματάει το παγωτο τον χειμωνα πλέον;;; 1
g_alkis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Το κάνω επίτηδες για να έχω τη χαρά της προσμονής 2
slevinkelevra Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 βγηκα βολτιτσα με τ αμαξι. Ειδα στην αντιθετη λωριδα θυληκο διμετρο ξανθο λιωκαμενο καβαλα σε κροσακι να προσπερνα καγκουριαρη επισης με κροσακι. η μονη μαλακια ειναι οτι δε φοραγε κρανος. κατα τ αλλα
Chrisxxx Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μικρος δεν υπήρχε περιπτωση να μη φαω 2-3 παγωτα τη μερα. Πλεον παιζει να τρώω 2-3 το χρόνο! Προτιμω να φαω κατι αλλο σοκολατοειδες. Παγωτο δεν ετρωγα το χειμώνα γιατι δεν ειναι τόσο φρεσκο, αλλιως np με την εποχη. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 ίσως γιατί βαρέθηκες να τρως τα ίδια και τα ίδια παγωτά?
g_alkis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Παγωτό πλέον μόνο χύμα. Τζαντούγιες μαντούγιες και κλάιν μάιν.
BadBoy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Τα καλύτερα παγωτά είναι αυτά που δεν έχουν σοκολάτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις