Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Καλα σας λεει ρε. Αφηστε τις παραλιες για τους αλλους. Διαβαστε τωρα να βγαλετε κανα φραγκο. Μετα οταν κανετε τσεκ ιν στις παραλιες του μαιαμι τοτε να δουμε αντιδρασεις.

Υ.Γ. Η φαση αυτο το πρωινο ειναι Tiesto.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

άσε ρε πιτσιρικά, είσαι πιο μικρός και απο τον μικρό μου αδερφό να ουμ

edit, έχει γαμώ τις μέρες. Βγαίνω για βόλτα. Αν σε 1 ώρα αρχίσει να βρέχει θαααα....

• Like 1

κατάλαβα. Εταιρίες, δεν έχει να κάνει μόνο με το να είσαι καλός στη δουλειά.. Στα διαλα δλδ. Κι εδώ ο σεφ δεν ανανεώνει το συμβόλαιο α΄πό έναν Chef de partie, γιατί "δεν του έδωσε ότι περίμενε από έναν CDP". Άσχετα αν ήρθε και έβαλε σε σειρά το lunch κλπ. Απλά, το παλικάρι είχε άποψη, μιλούσε και απαιτούσε. Τι να πεις;

ω ρε π..στη!

Αυτά τα ότι περίμενε, κάτσε ρε φίλε τι expectations έχεις, αν εσυ θες της παναγιάς τα μάτια εγώ τι φταίω;;;

να αυτά φοβάμαι

οχι, ο λόγος που τον σταμάτησε ήταν ότι δεν του έγλυφε τα @@, ότι δεν ήταν μόνο  "ναι κύριε" κλπ. Με λίγα λόγια, ο συγκεκριμένος θέλει να είναι ο θεός της κουζίνας και να έχει πάντα δίκιο/το πάνω χέρι. Έλα μου όμως που δεν έιναι έτσι τα πράγματα; 

Εάν είσαι καλή στη δουλειά σου και δεν εισαι total bitch, δηλαδή έχεις κοινωνικά skills αλλά όχι και να γλύφουμε πόδια, ποιος ο λόγος να φας θάψιμο; Στην έπεσε κανένας και δεν του έκατσες; ΚΑΚΩΣ.

Cya later forumz

Εντωμεταξύ το ίδιο ακριβώς είχα πει κι εγώ. Βαλ μας παρακολουθείς? :mellow: B)

για να μην σπαμάρω στο άλλο απαντώ εδώ εκφράζοντας μια απορία.......

Βρες μπας και είμαι εσύ; :P

οχι, ο λόγος που τον σταμάτησε ήταν ότι δεν του έγλυφε τα @@, ότι δεν ήταν μόνο  "ναι κύριε" κλπ. Με λίγα λόγια, ο συγκεκριμένος θέλει να είναι ο θεός της κουζίνας και να έχει πάντα δίκιο/το πάνω χέρι. Έλα μου όμως που δεν έιναι έτσι τα πράγματα; 

Εάν είσαι καλή στη δουλειά σου και δεν εισαι total bitch, δηλαδή έχεις κοινωνικά skills αλλά όχι και να γλύφουμε πόδια, ποιος ο λόγος να φας θάψιμο; Στην έπεσε κανένας και δεν του έκατσες; ΚΑΚΩΣ.

Cya later forumz

Καλά total bitch γίνομαι άαανετα αν ο άλλος μου λέει μαλακίες. Τη manager που είχα σε κάποια φάση και μου πε οτι δε δουλεύω ενώ δούλευα την έβαλα στη θέση της. δε θα κάτσω να μου λέει κουλαμάρες ο καθένας αν έχω δίκιο...

Αλλά θάψιμο ξέρω γω; πόσο καλά παίζει να κάνω τη δουλειά τόσο καιρό που είμαι...

• Moderators

Ρε σεις Ρίξτε μια ματιά στις μικρές απορίες πληζ. Και συγκεκριμένα στην ερώτηση μου..

Κate το θαψιμο είναι by default κατάσταση ιδιαίτερα αν κάνεις σωστά τη δουλειά σου και χαλάς την πιάτσα. Λυπηρο αλλά ισχύει και το καλύτερο που μπορεις να κάνεις είναι να το αγνοήσεις και να μην το δεις συναισθηματικα.

Ρε σεις Ρίξτε μια ματιά στις μικρές απορίες πληζ. Και συγκεκριμένα στην ερώτηση μου..

Κate το θαψιμο είναι by default κατάσταση ιδιαίτερα αν κάνεις σωστά τη δουλειά σου και χαλάς την πιάτσα. Λυπηρο αλλά ισχύει και το καλύτερο που μπορεις να κάνεις είναι να το αγνοήσεις και να μην το δεις συναισθηματικα.

ρε ντάξει δε θέλω να μου λένε ότι δεν κάνω καλά τη δουλειά πχ ενώ δε μου δείχνει κανείς το σωστό τρόπο... Επιφοίτηση μια φορά δεν έρχεται.

• Like 1

• Moderators

Είναι και θέμα potential που μπορεί να διακρίνουν και να προσπαθούν να σε μπλοκαρουν για αυτο. Είναι ζούγκλα εκει εξω ειδικά με τις υπάρχουσες οικονομικες συνθήκες...

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...