*nenya* Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Αυτά τα νούμερα που διάβασα με άγχωσαν ρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Έκλαψα με το Link της nenya... Οι υπόλοιποι γιατί με βρίζετε ρε;;;; 3 μέρες ένα μπάνιο έκανα, το σουκου πάλι... Επίσης μη χαρώ για κάτι αμέσως να μου χαλάσει. Έγινε η αξιολόγησή μου, καλύτερα να φύγω απ το σπίτι μια ώρα αρχύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Αυτά τα νούμερα που διάβασα με άγχωσαν ρε. χαχαχ που να το κανε και σε δευτερόλεπτα δλδ. Κωλόγρια γιατί νοιώθεις, γύρω στα 27 σε έχω κόψει ,λάθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Έκλαψα με το Link της nenya... Οι υπόλοιποι γιατί με βρίζετε ρε;;;; 3 μέρες ένα μπάνιο έκανα, το σουκου πάλι... Επίσης μη χαρώ για κάτι αμέσως να μου χαλάσει. Έγινε η αξιολόγησή μου, καλύτερα να φύγω απ το σπίτι μια ώρα αρχύτερα α; Σε βρίζουν γιατι ΖΟΥΛΕΥΟΥΝ. Απάντα τους κι εσύ με ένα https://www.youtube.com/watch?v=M1UWPagjNaA#t=06 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slevinkelevra Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Εγω ειμαι φοιτητης, εχω πατρικο χαλκιδικη διπλα στο κυμα και θα μεινω το καλοκαιρι απο επιλογη Θεσσαλονικη. Αντε για να σου περασει λιγο ο πονος. Κοιτα τον αλλο τον σαδιστη. Και καλα πες εγω μενω και σε νησι, καταλαβαινεις τι εγκεφαλικα προκαλεσες σε τυπους που μενουν σε πολεις ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 χαχαχ που να το κανε και σε δευτερόλεπτα δλδ. Κωλόγρια γιατί νοιώθεις, γύρω στα 27 σε έχω κόψει ,λάθος? 25ετών και 4 μηνών as i can tell. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Αυτά τα νούμερα που διάβασα με άγχωσαν ρε. Φήμες λένε ότι το site κράσαρε μόλις πήγε να υπολογίσει τα νούμερα του Stormrain 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Κοιτα τον αλλο τον σαδιστη. Και καλα πες εγω μενω και σε νησι, καταλαβαινεις τι εγκεφαλικα προκαλεσες σε τυπους που μενουν σε πολεις ετσι? δεν είναι όλη η ζωή μια παραλια πζηλέ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 και λίγη τέχνη στο τεχνοκρατικό ινσόμνια http://www.lifo.gr/guests/viral/49245#comment 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 χαχαχ που να το κανε και σε δευτερόλεπτα δλδ. Κωλόγρια γιατί νοιώθεις, γύρω στα 27 σε έχω κόψει ,λάθος? 26 εσύ πόσο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Φήμες λένε ότι το site κράσαρε μόλις πήγε να υπολογίσει τα νούμερα του Stormrain You.Are.Killing.Me 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Stormrain, σε ζηλεύουν, μη μασάς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 α; Σε βρίζουν γιατι ΖΟΥΛΕΥΟΥΝ. Ε μωρέ γίνεται μια αξιολόγηση από άτομα που έχεις συνεργαστεί για την πορεία σου στην εταιρεία μέχρι στιγμής κτλ. Ε ένας αναλαμβάνει να σε ενημερώσει και πιστεύω ότι θα φάω μεγάλο θάψιμο για κάποιο λόγο. Απ το σπίτι θα μετακομίσω έτσι κι αλλιώς μέχρι το Σεπτέμβρη, άγχος και απο κει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 http://you.regettingold.com/ Ας το μοιραστώ μαζί σας για να νιώσετε κι εσείς κωλόγεροι και κωλόγριες <3 γαματο το site!δεν με εκανε να νιωσω κωλογρια...ισως γιατι Out of 100,000 people born on the same day as you, approximately 98,130 are still living. νταξει μονο 1800 και κατι ψηλα βλεπουν τα ραδικια αναποδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 κατάλαβα. Εταιρίες, δεν έχει να κάνει μόνο με το να είσαι καλός στη δουλειά.. Στα διαλα δλδ. Κι εδώ ο σεφ δεν ανανεώνει το συμβόλαιο α΄πό έναν Chef de partie, γιατί "δεν του έδωσε ότι περίμενε από έναν CDP". Άσχετα αν ήρθε και έβαλε σε σειρά το lunch κλπ. Απλά, το παλικάρι είχε άποψη, μιλούσε και απαιτούσε. Τι να πεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις