ANHLIKOS Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα.Δύο ερωτήσεις:1)Το θέμα με τις φωτογραφίες το έσβησαν λόγω του οφτοπικ ή απλά εγω δεν το βρίσκω. 2)Τι συμβαίνει με τον φραπέ ρε παιδιά εκει πάνω στη Θεσσαλονίκη; Σας το σερβίρουν με το που κάθεστε, πριν παραγγείλετε, σαν το νερο ενα πράγμα; Ηρθα πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη στα 28 μου χρόνια, μιλάμε δεν υπήρχε ΕΝΑ τραπέζι χωρις φραπε! Κατά τα άλλα ωραία είστε πάνω, αν εξαιρέσουμε ρε Αντίχριστοι το οτι τρώτε το σουβλάκι με μουστάρδα και κέτσαπ, χωρις τζατζίκι!!!
Voziniotis-3 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Αυτο σηκωνει πολεμο ... Υ.Γ. Περα απο τα κλασσικα. Ρε αθεοφοβοι αθηναιοι, την λεξη αστικα γιατι δεν την λετε? Εχουν και υποκατηγοριες τα λεωφορεια. 1
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 εδω ειναι ρε μάγκες και μαγκούνιααράχτε στη μπέτσα σας===========================================ξούρισα τσι μασχάλεςμ κ τώρα θέλω να μου βγάλουν τα φρύδια λιγο αλλα δεν βρίσκω άτομο ...μόνοσμ δε τσι βγάζω μη γίνει περίεργογκαλα α έβαλα μια κρέμα σώματος με άρωμα καρύδα και μυράει ωραίατσι έκλεψα απ την δερφούλαμειχα βάλει baby oil μετά το μπάνιο , λίγο overkill το combo?μια λέημμα για το νυχάκι του ποδιού να είχα κ ήμουν μάγκαςεκείνο το μικρό το νυχάκι δε μ αρέσει, δεν ειναι συμμετρικό κ θα ειναι καμια να μου γλύψει τα δάχτυλα κ θα ξενερώσει 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Απορια. Derniere Danse και λοιπα τραγουδακια που παιζουν στα ραδια. Τι κατηγορια μουσικης ειναι? Pop? House? ΤΙ?
ANHLIKOS Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Που να μπλέκουμε με υποκατηγορίες;Τα ξεχωρίζουμε απλά: Ηλεκτρικός, Τραμ, Τρόλεϊ, Λεωφορεία, Μετρο...hmmm wait a minute... Πέρα απο τη πλάκα, πέρασα πολύ ωραία και οι τιμές ήταν αρκετά καλές.
chill Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Σημερα έφαγα ενα burger σε....ιταλικό εστιατόριο που γάμησε τόσο πολύ που ξέχασα όλα τα burgers που χα φάει μέχρι σήμερα!!!
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Σημερα έφαγα ενα burger σε....ιταλικό εστιατόριο που γάμησε τόσο πολύ που ξέχασα όλα τα burgers που χα φάει μέχρι σήμερα!!! κάτι σα το σεξ , μόλις βατέψεις άλληνα ξεχνάς τσι πενιές που είχες τραβήξει μέχρι τότε
Valerie_ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα. Δύο ερωτήσεις: 1)Το θέμα με τις φωτογραφίες το έσβησαν λόγω του οφτοπικ ή απλά εγω δεν το βρίσκω. 2)Τι συμβαίνει με τον φραπέ ρε παιδιά εκει πάνω στη Θεσσαλονίκη; Σας το σερβίρουν με το που κάθεστε, πριν παραγγείλετε, σαν το νερο ενα πράγμα; Ηρθα πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη στα 28 μου χρόνια, μιλάμε δεν υπήρχε ΕΝΑ τραπέζι χωρις φραπε! Κατά τα άλλα ωραία είστε πάνω, αν εξαιρέσουμε ρε Αντίχριστοι το οτι τρώτε το σουβλάκι με μουστάρδα και κέτσαπ, χωρις τζατζίκι!!! Ότι θεμε βάζουμε μέσα αντε με τα τσουβαλιασματα πάλι 1
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Σημερα έφαγα ενα burger σε....ιταλικό εστιατόριο που γάμησε τόσο πολύ που ξέχασα όλα τα burgers που χα φάει μέχρι σήμερα!!! Δουδιε ειναι σα να πας σε σουβλατζιδικο και να μνημονευεις τη σαλατα, αλλα I getcha, all cool 1
Razor_7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Πότε ήταν ο Tus καλός δλδ και χάλασε, για θυμίστε μου ? ο ραψωδος φαινεται καλο ατομακι , κ η παρεα που εχουν φτιαξει με λογο απειλη - ladose κτλ εχουν δωσει πολυ καλα κομματια ! ετσι ειναι παντως .. αλλοι μεγαλωσαν με txc και αλλοι με αντιδραση γενια του χαους και αδιεξο ! αυτα ειναι ... Σωστός ο παίχτης.... Από τα τελευταία μ' αρέσει το "Μην ενοχλείτε" και το origami πολύ πετυχημένη δουλειά με δυνατά κομμάτια. 2
gang Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 ροφλ καλησπέρα σας. Ακόμα εκεί είναι αυτά τα ζώα; Δεν έμαθαν την απόφαση του δικαστηρίου;
leftermann Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Σκουριές. Ποιού δικαστηρίου ωρέ Γκανγκ, τι να κλάσουν τα δικαστήρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις