Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.
Δύο ερωτήσεις:
1)Το θέμα με τις φωτογραφίες το έσβησαν λόγω του οφτοπικ ή απλά εγω δεν το βρίσκω. 
2)Τι συμβαίνει με τον φραπέ ρε παιδιά εκει πάνω στη Θεσσαλονίκη; Σας το σερβίρουν με το που κάθεστε, πριν παραγγείλετε, σαν το νερο ενα πράγμα; Ηρθα πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη στα 28 μου χρόνια, μιλάμε δεν υπήρχε ΕΝΑ τραπέζι χωρις φραπε! Κατά τα άλλα ωραία είστε πάνω, αν εξαιρέσουμε ρε Αντίχριστοι το οτι τρώτε το σουβλάκι με μουστάρδα και κέτσαπ, χωρις τζατζίκι!!!  :-)

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Αυτο σηκωνει πολεμο ...

Υ.Γ. Περα απο τα κλασσικα. Ρε αθεοφοβοι αθηναιοι, την λεξη αστικα γιατι δεν την λετε? Εχουν και υποκατηγοριες τα λεωφορεια.

• Like 1
Δημοσ.

εδω ειναι ρε μάγκες και μαγκούνια
αράχτε στη μπέτσα σας
===========================================
ξούρισα τσι μασχάλεςμ κ τώρα θέλω να μου βγάλουν τα φρύδια λιγο αλλα δεν βρίσκω άτομο ...
μόνοσμ δε τσι βγάζω μη γίνει περίεργο

γκαλα α έβαλα μια κρέμα σώματος με άρωμα καρύδα και μυράει ωραία
τσι έκλεψα απ την δερφούλαμ
ειχα βάλει baby oil μετά το μπάνιο , λίγο overkill το combo?

μια λέημμα για το νυχάκι του ποδιού να είχα κ ήμουν μάγκας
εκείνο το μικρό το νυχάκι δε μ αρέσει, δεν ειναι συμμετρικό κ θα ειναι καμια να μου γλύψει τα δάχτυλα κ θα ξενερώσει

• Like 1
Δημοσ.

Που να μπλέκουμε με υποκατηγορίες;
Τα ξεχωρίζουμε απλά: Ηλεκτρικός, Τραμ, Τρόλεϊ, Λεωφορεία, Μετρο...hmmm wait a minute... :P

Πέρα απο τη πλάκα, πέρασα πολύ ωραία και οι τιμές ήταν αρκετά καλές.

Δημοσ.

Σημερα έφαγα ενα burger σε....ιταλικό εστιατόριο που γάμησε τόσο πολύ που ξέχασα όλα τα burgers που χα φάει μέχρι σήμερα!!!

Δημοσ.

Σημερα έφαγα ενα burger σε....ιταλικό εστιατόριο που γάμησε τόσο πολύ που ξέχασα όλα τα burgers που χα φάει μέχρι σήμερα!!!

κάτι σα το σεξ , μόλις βατέψεις άλληνα ξεχνάς τσι πενιές που είχες τραβήξει μέχρι τότε

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Δύο ερωτήσεις:

1)Το θέμα με τις φωτογραφίες το έσβησαν λόγω του οφτοπικ ή απλά εγω δεν το βρίσκω.

2)Τι συμβαίνει με τον φραπέ ρε παιδιά εκει πάνω στη Θεσσαλονίκη; Σας το σερβίρουν με το που κάθεστε, πριν παραγγείλετε, σαν το νερο ενα πράγμα; Ηρθα πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη στα 28 μου χρόνια, μιλάμε δεν υπήρχε ΕΝΑ τραπέζι χωρις φραπε! Κατά τα άλλα ωραία είστε πάνω, αν εξαιρέσουμε ρε Αντίχριστοι το οτι τρώτε το σουβλάκι με μουστάρδα και κέτσαπ, χωρις τζατζίκι!!! :-)

Ότι θεμε βάζουμε μέσα αντε με τα τσουβαλιασματα πάλι
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δουδιε ειναι σα να πας σε σουβλατζιδικο και να μνημονευεις τη σαλατα, αλλα I getcha, all cool :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Πότε ήταν ο Tus καλός δλδ και χάλασε, για θυμίστε μου ?

ο ραψωδος φαινεται καλο ατομακι , κ η παρεα που εχουν φτιαξει με λογο απειλη - ladose   κτλ εχουν δωσει  πολυ καλα κομματια ! ετσι ειναι παντως .. αλλοι μεγαλωσαν με  txc και αλλοι με αντιδραση γενια του χαους και  αδιεξο !

αυτα ειναι ...

Σωστός ο παίχτης....

Από τα τελευταία μ' αρέσει το "Μην ενοχλείτε"

και το origami πολύ πετυχημένη δουλειά με δυνατά κομμάτια.

• Like 2
Δημοσ.

ροφλ

statheri-web.jpg

καλησπέρα σας.

Ακόμα εκεί είναι αυτά τα ζώα; Δεν έμαθαν την απόφαση του δικαστηρίου;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...