Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

το θεμα μου δεν ειναι τι ειδος μουσικης ειναι ο tus. το θεμα μου ειναι οτι ο tus ειναι τρι-καραγκιοζας. μονο μουρη και στιλ. για μενα δεν ειναι καν μουσικη

ενας ηταν στα αρχίδια του κ ηταν κ αυτος που τα έσωζε απ τις φάπες κ τις μαχαιριές , χωρίς αυτόν να τους σπρώξει θα ειχαν καταλήξει σε κανα παγκάκι τέζα απ τη ζα
βγάλανε γλώσσα κ την είδανε αλλα πολύ μούφα η φάση τους , τα μισα τα βλέπανε σε ταινίες κ τα άλλα μισά ηταν εμπειρίες του Ανδρέα
τα τελευταία χρόνια η hiphop σκηνή στην Ελλάδα ειναι 0
μπορεί να αρέσουν σε κάποιους μπορεί να ειναι καλοί σε αυτό που κάνουν
hiphop δεν ειναι, βαφτίστε το αλλιώς

deal with it

ε τι εννοεις. σα στιχοι απο active member ακουγονται. εκτος αν ειναι. δε ξερω με active member δεν ασχοληθηκα, οχι γτ μισουσα, απλα δεν ετυχε. ποιος ειναι ο αντρεας? 

Δημοσ.

Θυμασαι ποτε τον Tus να λεει απο παλια οτι δεν θελει λεφτα, οτι η φαση ειναι underground κτλ? Ο καθενας στην φαση του. Απλα αυτος εχει τα αρχιδια να δημιουργησει το δικο του στυλ και να μην γινει κοπια σαν τους αλλους. Αυτο ειναι που του αναγνωριζω. Δεν ακουω Tus γιατι δεν μαρεσουν τοσο τα τραγουδια του αν και μερικα εχουν γελιο. Ολοι οι αλλοι εχω την εντυπωση πως ειναι underground μονο και μονο για να ειναι, για καποιο υποτιθεμενο πρεπει και για να μην στοχοποιηθουνε. Αρχιδια 0 δηλαδη απο αυτους. Οπως και απο την αλλη πλευρα προβατα οπως Snik, Stan κτλ. Ειναι οτι ειναι χωρις να ξερουν τον λογο. Τους εδωσαν το στυλακι και το ακολουθησαν. Και τωρα που το σκεφτομαι και ο ροφι εχει ιδιαιτερο στυλακι και το υποστηριζει ναι. Μονο που το στυλακι του ειναι κλαφτα. Ας παει να γινει ποιητης στην τελικη η φιλογος σε κανα φροντιστηριο, οχι να αρχιζει diss με τον Jackal.

το θεμα μου δεν ειναι τι ειδος μουσικης ειναι ο tus. το θεμα μου ειναι οτι ο tus ειναι τρι-καραγκιοζας. μονο μουρη και στιλ. για μενα δεν ειναι καν μουσικη

Γιατι μωρε, ο τακης και οι ζν τι ηταν?

Δημοσ.

οκ γουστα ειναι αυτα

απλα συγκρινε τα τραγουδια του καραγκιοζη του τus  με αυτο

τείνω να γίνω ο,τι φοβόμουν ενα μ αυτους, 

μα τόσα κομπλεξ δε χωρά ο δικός μου νους...

• Like 1
Δημοσ.

καραγκιόζηδες ήταν και είναι. όπως και τότε, έτσι και τώρα, μετρημένοι στα δάχυλα οι σοβαροί και ταλαντούχοι (όπως είναι και το υγιές). οι υπόλοιποι παρασιτούν, το κακό είναι ότι μερικοί δεν το ξέρουν, κοινώς την έχουν ψωνίσει και το ζουν στα στενάτουςμυαλά.

δράττομαι της ευκαιρίας να ποστάρω αυτό το φοβερό κανάλι https://www.youtube.com/channel/UC4RJavEHdFY3DMhDHnsyenA/videos

Δημοσ.

Το ρεφρεν μπορω να το τραγουδαω για ωρες, ετσι απλα. Και ακομα δεν αρχισε η εξεταστικη :fear:

ban.gifκαι ξύλο

• Like 5
Δημοσ.

ban.gifκαι ξύλο

Αστονα κατω μωρε, εχει εξεταστικη, δικαιολογειται. btw (σιγατοπραμαδηλαδηπωςκανετεετσιολοιπερασαμεαποαυτητηφασηεξεταστικηειναιδετασκαςκαιστηνεφοριαγκρινιαρη)  καλα κουραγια σε οσους ξεκινανε. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...