Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν γινεσαι, γεννιέσαι :P

Ασχετο επειδη δεν εχω ιδεα για την φαση χιπ χοπ,τακι τσαν κλπ

αλχ τι είναι ;

Sent from my iPhone using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Ασχετο επειδη δεν εχω ιδεα για την φαση ζιπ χοπ,τακι τσαν κλπ

αλχ τι είναι ;

Ζιπ χοπ????

αλχ προφανως εννοει τον Χρυσοβαλαντη Στραβαλέξη ή Dj Alex also known as Dj alx ή Ηχοκράτορα

Ιδρυτικο μελος των terror x crew , dj και χιπ χοπ παραγωγος. Εκτος απο txc εκανε και παραγωγες σε ΖΝ κτλ. Τεσπα ηταν στη φαση, οταν η φαση ανθιζε μεσα του '90. Εχει και μια δισκογραφικη την Ηχοκρατορια. Ωραια χρονια. Κοιταξα wikipedia και επεσα μεσα σε ολα. Α ρε εφηβεια, δε ξεκολλας ποτε απο μεσα μου. Συγκινηθηκα

Και εμεις μεγαλωσαμε με ραψωδο φιλολογο ... Καταντια.

ρε καλος ειναι και ο ρ.φ . εχει και σημερα καλους mcs με σταρατο λογο. οι οποιοι μαλιστα βλεπουν το ξεπουλημα των παλιων, σιχαινονται και παραμενουν πεισματικα underground. 

το θεμα ειναι μολις πιασει ευρω στα χερια του ο καθε mc να μην αλλαξει. εκει ειναι η κρισιμη καμπη. 

Αληθεια ρε, εκεινοι οι ρημαδες οι Στιχοιμα τι απογινανε? Εκεινη η Μαρια Ριζου που εκανε φωνητικα στους ff.c που χαθηκε? τη παντρευει η μανα της αυτη?

ναι, καλή φάση. Μεγάλωσα με active member/babylona στα καλά χρόνια της freestyle productions, txc και ff.c . Όχι ότι θα με χαλούσε να ειμαι 10 χρονάκια μεγαλύτερος για την καλή εποχή του ελληνικού ροκ. Τέσπα

Ελα μωρε ποιος ροφι. Ιντερνετακιας για 15χρονα ειναι. Απλα το γαματο με τους παλιους ηταν οτι οτι εκαναν ηταν πρωτοποριακο, οποτε ειχαν αυτην την γκαυλα, σταρχιδιλα τους. Δεν υπαρχει θεμα underground κτλ. Στα @@ μου αυτο οπως και αυτοι (τακι τσαν με σταν :P ). Ο μονος που μπορω να πω οτι μοιαζει με τους παλιους ειναι ο Tus. Στα @@ του ολα και ολοι, κανει αυτο που ειναι καλος και αντε γεια. Δεν λεω οτι ακουω Tus, αλλα τουλαχιστον τον παραδεχομαι. Ολοι οι αλλοι (Βητα Πεις, 12ος, Βορας κτλ) φτηνες κοπιες κλαψιαρηδες μου φαινονται.

ο ραψωδος φαινεται καλο ατομακι , κ η παρεα που εχουν φτιαξει με λογο απειλη - ladose   κτλ εχουν δωσει  πολυ καλα κομματια ! ετσι ειναι παντως .. αλλοι μεγαλωσαν με  txc και αλλοι με αντιδραση γενια του χαους και  αδιεξο !

αυτα ειναι ...

• Like 2

Ελα μωρε ποιος ροφι. Ιντερνετακιας για 15χρονα ειναι. Απλα το γαματο με τους παλιους ηταν οτι οτι εκαναν ηταν πρωτοποριακο, οποτε ειχαν αυτην την γκαυλα, σταρχιδιλα τους. Δεν υπαρχει θεμα underground κτλ. Στα @@ μου αυτο οπως και αυτοι (τακι τσαν με σταν :P ). Ο μονος που μπορω να πω οτι μοιαζει με τους παλιους ειναι ο Tus. Στα @@ του ολα και ολοι, κανει αυτο που ειναι καλος και αντε γεια. Δεν λεω οτι ακουω Tus, αλλα τουλαχιστον τον παραδεχομαι. Ολοι οι αλλοι (Βητα Πεις, 12ος, Βορας κτλ) φτηνες κοπιες κλαψιαρηδες μου φαινονται.

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ TUS ΡΕ ΦΙΛΕ

• Like 4

Υ.Γ. Jesusssssss, γιατι ειστε κολλημενοι σε αυτες τις πιπες ρε? Ναι δεν αλλαξε σχεδον καθολου. Παλι τρελα πουλαει οπως παλια. Αυτο ηταν το στυλ του. Ποτε δεν το επαιξε underground και δεν ασχοληθηκε με αυτα. Αυτο που ηταν το συνεχιζει μονο που τωρα βγαζει περισσοτερα φραγκα και συνεργαζεται με καποια ζωα. Αυτος την τρελα του συνεχιζει να την πουλαει.

ενας ηταν στα αρχίδια του κ ηταν κ αυτος που τα έσωζε απ τις φάπες κ τις μαχαιριές , χωρίς αυτόν να τους σπρώξει θα ειχαν καταλήξει σε κανα παγκάκι τέζα απ τη ζα
βγάλανε γλώσσα κ την είδανε αλλα πολύ μούφα η φάση τους , τα μισα τα βλέπανε σε ταινίες κ τα άλλα μισά ηταν εμπειρίες του Ανδρέα
τα τελευταία χρόνια η hiphop σκηνή στην Ελλάδα ειναι 0
μπορεί να αρέσουν σε κάποιους μπορεί να ειναι καλοί σε αυτό που κάνουν
hiphop δεν ειναι, βαφτίστε το αλλιώς

deal with it

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...