parsifal Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Αγίου Πνεύματος και στη δουλειά σήμερα, #$@^ τα υπουργεία μου! 3
viper2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) ******** and ****** are gone.FMLΜέρες; Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2014 από parsifal Nope 1
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Αγίου Πνεύματος και στη δουλειά σήμερα, #$@^ τα υπουργεία μου! Join the club parsi. Κάποιοι είναι του πνεύματος και κάποιοι είναι... Καλημέρα Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Αγίου Πνεύματος και στη δουλειά σήμερα, #$@^ τα υπουργεία μου! Join the club parsi. Κάποιοι είναι του πνεύματος και κάποιοι είναι... Καλημέρα
Material_Defender_1032 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) ******** and ****** are gone. FML Μέρες; ευτυχώς που έχω βασικό το ************ αν και με βόλευε για τα grym releases εκεί Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2014 από parsifal Nope
*nenya* Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δουλειά κι εγώ. Και υποτίθεται ότι είναι πνευματική δουλειά μη χέσω. Καλή σας μέρα!
Liverpool89 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μερες... Εγω δεν δουλευω... Μαλλον κανενας φουρνος θα γκρεμιστηκε.. Χαχαχα
BadBoy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 ευτυχώς που έχω βασικό το ************ αν και με βόλευε για τα grym releases εκεί Γιατί δεν τσεκάρεις και το ***********, δεν είναι καλό;
Valerie_ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 αυτό με τα κόκκινα αστεράκια που εμφανίζονται και δεν καταλαβαίνεις τι λένε πόσο ξενέρα
BadBoy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Εγώ που τα έβαλα να δεις ξενέρα... Δε λες πάλι καλά που *********************************. 1
Flexeril Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Ωχτακόκια το μαλλί. Λίγο η υδραντλία που χαρχάλευε,λίγο τα νερά που μπλέξαν τα μπούτια τους με τα λάδια,ε,να μη βάλουμε και τη μίζα ατο παιχνίδι που όποτε της καβλώσει δουλεύει; Κι η φάση είναι ότι κόψαμε τη μικτή λόγω ...οικονομικών δυσχεριών. Α ρε καριόλη Μέρφυ,δεν θα σε πετύχω ρε κάπου;Απ´ τη μύτη θα στονε βγάλω το νόμο σου. Κι ακόμα δεν εμφανίστηκε ο ΕΝΦΙΑ... Με βλέπω με ριγέ πυτζαμούλες στη ψειρού φέτος. Κι εκείνη η φάκεν αμυγδαλίτιδα (η ό,τι τελοσπάνων),έχει κατσικωθεί πάνω μου και δε λένει να φύγει. Πήρε και συμμάχους τις διάφορες ρευματοαρθρίτιδες,ο πούστης ο οργανισμός θυμήθηκε όλες τις ψιλοχύμες των προηγούμενων δεκαετιών,που σε πονεί και που σε σφάζει λέμε. Black'n'Decker,τέσσερα χερούλια και καλή απολογία την επί του φοβερού βήματος αιτησώμεθα....
gatokoritso Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 ειναι 2 site και φωναζουν και τα δυο οτι ειναι αληθινα. γαμωτο και το γουσταρα αυτο το site πριν παθει διχασμένη προσωπικότητα..αντε τωρα να βρω αλλο ετσι οργανωμένο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις