Chrisxxx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Στη ρουλετα τα κερδισε,φρουτακια πηγαν οι αλλοι Πλακα πλακα στη ζωηημου δεν εχω παει γιατι δε ξερω πως παιζονται ρουλετα κ (ωωω ναι) ποκερ Καποτε ειχα μια ταση στο τζογο Νταξει αστειο ειναι, απλώς παιζεις με τις πιθανότητες εναντιον σου σε ολα τα παιχνιδια του καζίνο, αρα εισαι χαμένος απο χέρι. Θα ακουσεις πολλα για τακτικες, όπως αυτη του διπλασιασμου αλλά για απλους παικτες δεν ισχυει τίποτα από αυτά.
Razor_7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 ^η τακτική αυτή ούτε για σύνθετους ούτε για απλούς παίκτες ισχύει...
Valerie_ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μακριά από τον τζόγο. Δεν μπήκα ποτέ κι ούτε πρόκειται να μπω. 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Αρα δεν μπορεις να δινεις μια τετοια συμβουλη.
Pantelwolf Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Στο λας βέγκας το φλεβάρη είπα να παίξω ρουλέτα, μάγκα, έπιασα σε 10 γυρίσματα 6 φορές τον ακριβή αριθμό. Με κοιτούσε ο κόσμος. Δεν πρόκειται να ξαναγίνει ποτέ αυτό. Αμερικάνικη ρουλέτα με 00. Γενικά Λας βέγκας να πάτε. μια φορά στη ζωή σας να πάτε. Για το χαβαλέ.
Valerie_ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Αρα δεν μπορεις να δινεις μια τετοια συμβουλη.Ήταν προσωπική μου άποψη ήταν,δεν το πα σαν συμβουλή
Chrisxxx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 ^η τακτική αυτή ούτε για σύνθετους ούτε για απλούς παίκτες ισχύει... Θεωρητικά και πρακτικά κάποια στιγμή θα βγει απλώς μπορει να έχεις χασει κανα billion dollars μέχρι τότε.
Adon1s Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Το ξερω επειδη το ακουω,οτι αν πεις "θα παω με 30 ευρω στην τσεπη και τιποτα αλλο" θα υποκυψεις και θα παιξεις κ αλλα,ωστοσο μια φορα λεω να το κανω γιατι νομιζω στο Ριτζενσι τουλαχιστον,με την εισοδο τρως κ πινεις οσο θες.Ε θα παιξεις και κανα 20ρικο κ τελος,αρκει να εισαι σαν ανθρωπος εγκρατης. Ισως παω σε καμια εκδηλωση,πχ τωρα με το Μουντιαλ και τα ματς της Εθνικης που κανουν προβολες.
mary Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μακριά από τον τζόγο. Δεν μπήκα ποτέ κι ούτε πρόκειται να μπω. Σιγα καλε, αν εισαι εγκρατης δεν θα εχεις θεμα. Πηγα με ψιλα και γυρισα με αυτα. Γενικα δε παιζω μεγαλα ποσά. Το πολυ 20ευρω.
Voziniotis-3 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 mary1 για πες ρε. Τα φρουτακια τοσο ευκολα ειναι?
Valerie_ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Σιγα καλε, αν εισαι εγκρατης δεν θα εχεις θεμα. Πηγα με ψιλα και γυρισα με αυτα. Γενικα δε παιζω μεγαλα ποσά. Το πολυ 20ευρω. δεν θέλω να μάθω αν είμαι εγκρατής. εδώ λέω πως δεν θα φάω σοκολάτα και τσούκου τσούκου τρώω κομματάκι κομματάκι. Βασικά δεν έχει να μου προσφέρει και κάτι..
Voziniotis-3 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Βασικά δεν έχει να μου προσφέρει και κάτι.. Think about it 1
Chrisxxx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Think about it Aν πας με αυτό στο μυαλο ειναι δεδεομένο ότι θα βγεις χαμένος και αν επιμείνεις μπορει να καταντησεις σαν αυτούς που πηγαινουν εκει με τις φόρμες εφευρίσκοντας κάθε είδους ψέμα για να συνεχίσουν να παιζουν. Οι φορμες φυσικά ειναι για να ειναι ανετοι, ποτα κλπ στο Βεγκας, οι εθισμένοι πίνουν καφεδάκι ή γαλα. Τρου στορι. 2
Adon1s Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Σαν να λες "σήμερα θα βγω στο μπάρρ για να βρώ να ζμπρώγκσω κανα μνι " . Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε με εργόχειρο να καταλήξεις. 2
dimitra_m3 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δεν έχω πάει ποτέ καζίνο, αν εξαιρέσεις τον σύζυγο που με πήγε στο Πόρτο Καρά -άλλη ιστορία-, και έχω ακούσει ότι δεν έχει ούτε ένα παράθυρο, γενικά δεν βλέπεις έξω, αληθεύει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις