slevinkelevra Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Ρε συ ξυπνησα σημερα και το θαυμα εγινε. Ειναι καλοκαιρι εξω. Και μενω και σε νησι. Βρεχει..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μα κι εσύ ρε παιδάκι μου δεν έβλεπες όνειρο με γοργόνα;Τουλάχιστον έχει στόμα! να σου πω μια γοργόνα τη μπήδαγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Από πού;;;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Γιατί οι γοργόνες δεν αναπαράγονται από κάπου; Ή δεν κάνουν μπουρμπουλήθρες στην θάλασσα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Αναγκαστικά φέισφακ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Με αφορμη το γκιφ, Στα αγγλικα το κωλοδαχτυλο το λενε assfinger ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Με αφορμη το τζιφ, Στα αγγλικα το κωλοδαχτυλο το λενε assfinger ; "the finger" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 να σου πω μια γοργόνα τη μπήδαγα Από πού;;;;; Τί μου θύμισες τώρα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 εφαγα τρια πιατα μουσακα. Εφαγα τα ντερα μου σημερα. Πηγαμε μια βολτα με μπαμπα, αδερφη κα θειο μεχρι γευγελη στα καζινο. Στο ενα απο τα φαγαμε (ναι εχω κανει και το absolut να φαω και στα 2 που πηγα ) Καλο γενικα το φαι, δε λεω, ψαρι δε τρωω, καμια σαλατα, ρυζι, πατατες, αλοιφες κλπ αλλά στα γλυκα υστερουν πολυ. Anyway, το κορυφαιο ήταν πως ο θειος επαιξε στα φρουτακια 30 ευρω και κερδισε...............150ευρω!!! Εγω απλα πηρα πισω οσα εχασα στη ρουλετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Αρα κερδισε 120 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Αρα κερδισε 120 βασικά 100 καθαρα μιας και 20 ειχε παιξει και στο άλλο που δε πηρε τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Την 1η φορά που πηγα καζινο ήταν τη μερα μετα τα γενεθλια μου, ειχαμε βγει για βράδυ και στις 6 το πρωι καταλήξαμε καζίνο. Οι αλλοι πήγαν για φρουτάκια εγω ημουν σε κατασταση μεθης και εκανα κατι γύρες, εχασα 30 σε ενα ηλιθιο ποκερ που ειχαν, μετά κάθισα ρουλέτα.. Δεν πολυενιωθα τι πονταρα αλλα είχα γινει φιλαράκι με 2 τυπάδες που ειχαν ερθει μολις πληρώθηκαν με φόρμες και πονταραν 100 τη γυρα και έχασαν 2000 σε καμια ώρα, μια τυπισα που δουλευε δημοσιο και καλα είχε χρεη και έπαιζε για να ξεχρεώσει (φορουσε επίσης φόρμα) η οποια επίσης έχασε το μισθο της.. Εγώ παλι ειχα φτάσει να βγάζω κανα 500αρι και δεν ειχα παρει χαμπαρι. .Τελικά φυγαμε με το ζορι στις 10 το πρωι με 350 στην τσεπη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Jesus, τοσο ευκολα κερδιζεις στα φρουτακια? Να παμε να παιξουμε αν ειναι. Στα pokemon ποτε δεν κερδιζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Στη ρουλετα τα κερδισε,φρουτακια πηγαν οι αλλοι Πλακα πλακα στη ζωηημου δεν εχω παει γιατι δε ξερω πως παιζονται ρουλετα κ (ωωω ναι) ποκερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Από πού;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις