Zaknafein Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 re: orphan black Μας πούλησε η εύκολη μου φαίνεται, όντως βγήκε το 8ο απ'ότι βλέπω.
Voziniotis-3 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Πφφφφφφ μλκιες. Ποτε δεν τα εκανα αυτα επειδη παντα τα εκανα αυθορμυτα. Τελευταια που εχω παρατησει το socializing αρχιζω να κολλαω σε κατι τετοια.
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 re: orphan black Μας πούλησε η εύκολη μου φαίνεται, όντως βγήκε το 8ο απ'ότι βλέπω. Ναι οντως ισως παιζει χρονοκαθυστερηση. Οου γουελ δεν εχω δει ακομα το 7 οποτε δεν αγχωμαι
nicoc89 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Εβλεπα όνειρο οτι πέρασα σε σχολή της NASA εγώ χθες το βράδυ έβλεπα όνειρο οτι εκανα σεξ σε ενα ψάρι .... σε μια φάση της ψιθύρισα στο αυτί "καυλάκι μου ειχες ψήσει το ψάρι στα χείλη" και γυρνάει κ μου απαντάει "είμαι βρεμένη" ρε μάγκα και δε τρώω καν ψάρια , δε μπορώ την ψαρίλα 1
scullyist Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Το 08 είναι στον θειο κανονικά. εδιτ...ok, στο προλαβανε. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Πφφφφφφ μλκιες. Ποτε δεν τα εκανα αυτα επειδη παντα τα εκανα αυθορμυτα. Τελευταια που εχω παρατησει το socializing αρχιζω να κολλαω σε κατι τετοια. Ελα μωρε αν εχεις γενικα τετοιες ανησυχιες απλα σκεψου τι θα ηθελες να εκανε ο αλλος αν ησουν εσυ στη θεση του τριτου. Στατιστικα δεν μπορεις να παρεις λαθος αποφαση ετσι.
*nenya* Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 εγώ χθες το βράδυ έβλεπα όνειρο οτι εκανα σεξ σε ενα ψάρι .... σε μια φάση της ψιθύρισα στο αυτί "καυλάκι μου ειχες ψήσει το ψάρι στα χείλη" και γυρνάει κ μου απαντάει "είμαι βρεμένη" ρε μάγκα και δε τρώω καν ψάρια , δε μπορώ την ψαρίλα 1
Razor_7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 πωπω τώρα που είπατε νετμπουκ,έχω κι εγώ ένα που είχε xp,τα ξίλωσα και δεν ξέρω τι να βάλω επάνω να δουλευει αξιοπρεπώς Linux mint προφανώς... http://www.linuxmint.com/download.php 1
Valerie_ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 θενξ ρειζα. αυτό θα βάλω μάλλον. @βόζι απλά είναι αγενές να είναι κάποια άτομα να μιλάνε και να μην συστήσει συτός που γνωρίζει και τις 2 πλευρές. άλλο αν δεν θα ξαναβρεθούνε ποτέ. και που το ξέρεις βασικά έτσι ξεκινάνε οι καλύτερες γνωριμίες μην προεξοφλείς κάτι 1
Flexeril Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 εγώ χθες το βράδυ έβλεπα όνειρο οτι εκανα σεξ σε ενα ψάρι .... σε μια φάση της ψιθύρισα στο αυτί "καυλάκι μου ειχες ψήσει το ψάρι στα χείλη" και γυρνάει κ μου απαντάει "είμαι βρεμένη" ρε μάγκα και δε τρώω καν ψάρια , δε μπορώ την ψαρίλα Μα κι εσύ ρε παιδάκι μου δεν έβλεπες όνειρο με γοργόνα;Τουλάχιστον έχει στόμα!
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μόλις πέτυχα μία στο φμπ που την λένε Σούφρα. Ε τα θέλει ο κώλος της 1
*nenya* Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Ρε παιδιά, μήπως ξέρει κανείς τί ώρα αρχίζει το καραόκε αύριο στο Bat City;
Προτεινόμενες αναρτήσεις