Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γαμώ το καλοκαίρι και την κωλοβροχή του. Πήγα για ένα κωλοποδήλατο και παραλίγο να πάθω κανα έγκαυμα από τον ήλιο και στον γυρισμό πιάνει η μπόρα από ένα σύννεφο 100mx100m όλο κ' όλο και έριχνε κάτι σταγόνες ΝΑ και μου ερχόντουσαν στην μούρη μπουγέλο και ήμουνα και με το αμάνικο. Άι σιχτίρ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Καμία όρεξη για γράψιμο σήμερα. Επίσης ο καιρός μου σπάει τα νεύρα. Ήλιο να σε ψήνει το πρωι, μετά χοντρή μπόρα, μετά ήλιο πάλι, τώρα συννεφιά. Αποφάσισε φφσ.

αλλα σήμερα θα εχει σπιτική πίτσα. το ζυμάρι φουσκώνει ήδη.

Ανέβηκε η ύλη του μαθήματος Διακριτά Μαθηματικά

Καλο διάβασμα καλή επιτυχία στισ εχετάσεις και απολαύστε το, 

έτσι μόνο θα αποδώσετε όπωσ πρέπει χωρίς άγχος!

Δεν έχω καθηγητούρα;

/Πρέπει να ξεκινήσω διάβασμα. //Μπορώ, αλλά δε θέλω.

Κάτι δικά μου Mode on

Έχει πλάκα ο κόσμος. Νομίζει πως σε προσβάλλει λες και τον εκτιμάς κι έχουν σημασία τα λόγια του.

Κάτι δικά μου Mode off

Εξω σε μπαρακι ημουν πτωμα και παω και καθομαι στην μοναδικη καρεκλα που ειχαμε. Οι αλλοι ορθιοι σταντε φαση. Αλλα κανω τον ευγενικο και λεω στην μονη κοπελια που ηταν μαζι μας εκεινη την μερα και μολις την ειχαμε γνωρισει πως αμα θελει να κατσει να μου το πει, να μην διστασει κτλ. Και με κοιταει και με απανταει με ενα βλεμα τερμα ειρωνικο επαναλαμβανοντας τα λογια μου σε μορφη ερωτησης.

Λοιπον ψωνισμενες καθιστε φρονιμα και τα υφακια αλλου. Ηταν 29 χρονων και ειχε και τουπε ρε φιλε.

Επισης κατι αλλο που εχω απορια. Εισαι στο σημειο συναντησης και περιμενεις να ερθουν. Πρωτου ερθουν αυτοι που περιμενεις βλεπεις εναν αλλον γνωστο και μιλατε. Μετα ερχεται και ο πρωτος. Τι κανεις τοτε? Τους συστηνεις? Μιλας στον ξεμπαρκο μεχρι να σπασει?

• Moderators

Επισης κατι αλλο που εχω απορια. Εισαι στο σημειο συναντησης και περιμενεις να ερθουν. Πρωτου ερθουν αυτοι που περιμενεις βλεπεις εναν αλλον γνωστο και μιλατε. Μετα ερχεται και ο πρωτος. Τι κανεις τοτε? Τους συστηνεις? Μιλας στον ξεμπαρκο μεχρι να σπασει?

Παντα κανεις τις συστασεις. ΠΑΝΤΑ. Ειναι εντελως αβολο να περιμενεις σαν αγγουρι μεχρι να τελειωσει ο φιλος σου την παρλα με τον αλλον, χωρις να ξερεις τι αποσταση να κρατησεις, βγαζοντας μηχανικα το κινητο σου ξερωγω ή κοιταζοντας αλλου. Ακομα πιο αβολο αν κανεις eye contact με τον αλλον που δεν ξερεις ο οποιος ενστικτωδως σε κοιτα.

@Βαλερι μη μασας απο τη στιγμη που προσδιοριζεσαι απο τον εαυτο σου και οχι απο τριτους και το κανεις και συνειδητα, it's all good.

Aloha Νενη τι φτιανς?

Ασχετο, τι φαση δεν βγηκε νεο επεισοδιο Orphan Black, wtf?

• Like 1

Τι να συστησω μωρε. Αφου ηδη ο ξεμπαρκος μου εχει πει οτι ειναι περαστικος και απλα καθεται εκει επειδη μιλαμε. Συν το οτι οι δυο τους δεν θα εχουν καμια προοπτικη ουτε να συναντηθουνε στον δρομο ξανα που λεει ο λογος.

Στο next episode μου λεει οτι βγηκε Orphan Black (s02e08) αν και δεν μ'αρεσει αυτη η σεζον.

Παω για Battlestar Galactica re-watch μου φενεται , εχει πεσει πολυ μουφα τελευταια στα sci-fi.

• Moderators

Τι να συστησω μωρε. Αφου ηδη ο ξεμπαρκος μου εχει πει οτι ειναι περαστικος και απλα καθεται εκει επειδη μιλαμε. Συν το οτι οι δυο τους δεν θα εχουν καμια προοπτικη ουτε να συναντηθουνε στον δρομο ξανα που λεει ο λογος.

Ρε ειναι θεμα ευγενειας. Στο κατω κατω λες απο δω ο ταδε απο δω ο ταδε, λενε γεια χαρηκα, λες λοιπον ξεμπαρκε σε αφηνουμε γιατι παμε εκει αντε γεια.

Αλλα ειναι θεμα καθαρα ευγενειας και σωστης συμπεριφορας, δεν εχει να κανει με το αν θα ξαναβρεθουνε τυχαια, απλα γλιτωνεις δυο ατομα απο awkward moments στην τελικη.

• Like 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...