gang Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δεν την βρήκα στο site τους. Και οι τρεις κουφάλες έχουν κάνει καρτέλ και έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια τραγικά πακέτα. Ή απλά μου διαφεύγει κάτι... Πάλι καλά που υπάρχουν τα φοιτητικά προγράμματα. Εκτός όμως από αυτά με την cu έχω και από αλλού MB: π.χ. κάθε φορά που βάζει ένας φίλος που με έχει δηλωμένο, 10€ κάρτα παίρνω 100mb. Κάθε φορά που βάζω εγώ 10€ παίρνω 500mb. Αν κάνω την ανανέωση μέσω internet παίρνω 250mb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 μπριζολες, λουκανικα, κοκακολα & comtrex. Σπερες #lovely Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slevinkelevra Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Ρε συ ξυπνησα σημερα και το θαυμα εγινε. Ειναι καλοκαιρι εξω. Και μενω και σε νησι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μα που είσαι και δεν είχε φτιάξει ο καιρός μέρες τώρα. είπες αεροδρόμιο τις προάλλες χμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Εγώ πάντως έκλεισα ήδη για αύριο το δεύτερο μπάνιο! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slevinkelevra Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μα που είσαι και δεν είχε φτιάξει ο καιρός μέρες τώρα. είπες αεροδρόμιο τις προάλλες χμ Αλλο να χει φτιαξει απλα ο καιρος και αλλο να μυρισει καλοκαιρι. Ειπα εγω για αεροδρομιο? Καρφωνομαι μονος μου. Να μου το θυμηθειτε, σε 20 μερες απο τωρα θα σιχτηριζω τα 40αρια που θα κανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Εδω παλι τρελος αερας και συννεφα. Οτι πρεπει για διαβασμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Πάλι άνοιξαν οι ουρανοί, με γόνδολα θα κυκλοφορούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 σιγά τα ωά! Εδώ βγήκα με σορτσάκι περιμένοντας καλή μέρα και γύρισα σπίτι με βροχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Εχω σκασει σε μπαροκλαμπο με πρασινες φορμες. Ευτυχως ηταν καρναβαλια οποτε θεωρουμουν νορμαλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC_MAGAS Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Σε εμένα πάλι το netbook δεν βλέπει σκληρό να κάνει boot. Και με τρώει να διερευνήσω το θέμα. Αλλά ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΣαβιδι ΝΑ ΑΝΟΊΞΩ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 πωπω τώρα που είπατε νετμπουκ,έχω κι εγώ ένα που είχε xp,τα ξίλωσα και δεν ξέρω τι να βάλω επάνω να δουλευει αξιοπρεπώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 mint xfce. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Linux λες έ; χμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Flexeril Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Αύριο συμμπληρώνει 2η βδομάδα.Σερί. Κομάρες,πόνοι στις αρθρώσεις,δυσκαταποσία,ούτε να σκουπίσω το πάτο μου δεν μπορώ. Το βλέπω το όνειρο,καλέσαν τη κλάση μου και τους λείπω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις