Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ ωραία στο Plissken, γάμησαν οι 65daysofstatic...

Και εγώ για ακόμα μια φορά τερματίζω στο "είσαι καλό παιδί".

Και οι fuck buttons το καλύτερο επιδόρπιο.

Κατά τα άλλα υπάρχουν και χειρότερα, μη χαλιέσαι.

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

tumblr_lvcyvhcQrB1qa3g9o.gif

Για την ποδηλατάδα και το ομολογουμένως καλό πάρτι μετά πήγα. Αν ήθελα να χαζέψω βυζιά υπάρχουν άλλα μέρη...

Δημοσ.

Πήγα στην ποδηλατοδρομία. Εκτός από 6-7 γυμνόστηθες, 2-3 γυμνές και καμιά 10αρια γυμνούς, η πλειοψηφία ήταν κανονικά ντυμένοι.

για ποιο λόγο είπαμε γίνεται αυτή η γυμνήποδηλατοδρομία;;

Δημοσ.

Πολλα πραματα σημερα :

γαμω την αποσταση

λαθος συννενοηση με γραμματεια, απο δικο μου λαθος. μα ειμαι βλακας. αργει η τεταρτη. και απο τεταρτη παιζουν κ κινητοποιησεις. με βλεπω μονοημερο ταξιδι για μια υπογραφη. μα ειμαι στοκος

δεν καιγομαι ξανα βραδιατικα. im too old for this shit

ξαναγυρισε ο αγαπουλας. και το λεει 15 φορες για να το εμπεδωσουμε. ποτε θα γυρισει κ ο ομορφαντρας? ποτε θα κανουν διαφημιση αγαπουλας και ομορφαντρας μαζι, να χτυπησουν κοκκινο τα ελληνικα στερεοτυπα? να χαρουν και οι ελληναραδες?

ερωτευομαι (?) 

γαμω την αποσταση

Δημοσ.

Πολλα πραματα σημερα :

γαμω την αποσταση

λαθος συννενοηση με γραμματεια, απο δικο μου λαθος. μα ειμαι βλακας. αργει η τεταρτη. και απο τεταρτη παιζουν κ κινητοποιησεις. με βλεπω μονοημερο ταξιδι για μια υπογραφη. μα ειμαι στοκος

δεν καιγομαι ξανα βραδιατικα. im too old for this shit

ξαναγυρισε ο αγαπουλας. και το λεει 15 φορες για να το εμπεδωσουμε. ποτε θα γυρισει κ ο ομορφαντρας? ποτε θα κανουν διαφημιση αγαπουλας και ομορφαντρας μαζι, να χτυπησουν κοκκινο τα ελληνικα στερεοτυπα? να χαρουν και οι ελληναραδες?

ερωτευομαι (?) 

γαμω την αποσταση

I'm not insane. My mother had me tested." - Dr. Sheldon Lee Cooper

Δημοσ.

^^^σε φαση οτι συμφωνεις συμπασχεις η ξεχασες να γραψεις σχολιο?

να σε ρωτήσω κάτι ?

• Like 1
Δημοσ.

ελα μωρε καλος ειναι κ ο cain, εχει 10 στιγμες που ειχε πλακα. ποιος κοντοπιδης? κοντοπιδη εγω? θιγομαι. μονο mikeius σε εποχες πριν βγαλει μασκα

Δημοσ.

Και οι fuck buttons το καλύτερο επιδόρπιο.

Κατά τα άλλα υπάρχουν και χειρότερα, μη χαλιέσαι.

Καλά fuck buttons ήθελα να τον βγάλω και να τον κοπανήσω στο κάγκελο.

Πραγματικά, εκτός ότι κράταγα το φανάρι πήγα και την (wannabe) γκόμενα της (...) στο κτελ και μετά σπίτι της (λέγοντας συνέχεια στην διαδρομή πόσο άνθρωπο της με νιώθει, btw η τύπισσα λέει ότι είναι bi...). Beat that.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...