Physics_Rulez Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Πολύ ωραία στο Plissken, γάμησαν οι 65daysofstatic... Και εγώ για ακόμα μια φορά τερματίζω στο "είσαι καλό παιδί". Και οι fuck buttons το καλύτερο επιδόρπιο.Κατά τα άλλα υπάρχουν και χειρότερα, μη χαλιέσαι.
BadBoy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Για την ποδηλατάδα και το ομολογουμένως καλό πάρτι μετά πήγα. Αν ήθελα να χαζέψω βυζιά υπάρχουν άλλα μέρη...
tehAllantin Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Πήγα στην ποδηλατοδρομία. Εκτός από 6-7 γυμνόστηθες, 2-3 γυμνές και καμιά 10αρια γυμνούς, η πλειοψηφία ήταν κανονικά ντυμένοι. για ποιο λόγο είπαμε γίνεται αυτή η γυμνήποδηλατοδρομία;;
slevinkelevra Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Πολλα πραματα σημερα : γαμω την αποσταση λαθος συννενοηση με γραμματεια, απο δικο μου λαθος. μα ειμαι βλακας. αργει η τεταρτη. και απο τεταρτη παιζουν κ κινητοποιησεις. με βλεπω μονοημερο ταξιδι για μια υπογραφη. μα ειμαι στοκος δεν καιγομαι ξανα βραδιατικα. im too old for this shit ξαναγυρισε ο αγαπουλας. και το λεει 15 φορες για να το εμπεδωσουμε. ποτε θα γυρισει κ ο ομορφαντρας? ποτε θα κανουν διαφημιση αγαπουλας και ομορφαντρας μαζι, να χτυπησουν κοκκινο τα ελληνικα στερεοτυπα? να χαρουν και οι ελληναραδες? ερωτευομαι (?) γαμω την αποσταση
viper2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Πολλα πραματα σημερα : γαμω την αποσταση λαθος συννενοηση με γραμματεια, απο δικο μου λαθος. μα ειμαι βλακας. αργει η τεταρτη. και απο τεταρτη παιζουν κ κινητοποιησεις. με βλεπω μονοημερο ταξιδι για μια υπογραφη. μα ειμαι στοκος δεν καιγομαι ξανα βραδιατικα. im too old for this shit ξαναγυρισε ο αγαπουλας. και το λεει 15 φορες για να το εμπεδωσουμε. ποτε θα γυρισει κ ο ομορφαντρας? ποτε θα κανουν διαφημιση αγαπουλας και ομορφαντρας μαζι, να χτυπησουν κοκκινο τα ελληνικα στερεοτυπα? να χαρουν και οι ελληναραδες? ερωτευομαι (?) γαμω την αποσταση I'm not insane. My mother had me tested." - Dr. Sheldon Lee Cooper
slevinkelevra Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 ^^^σε φαση οτι συμφωνεις συμπασχεις η ξεχασες να γραψεις σχολιο?
nicoc89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 ^^^σε φαση οτι συμφωνεις συμπασχεις η ξεχασες να γραψεις σχολιο? να σε ρωτήσω κάτι ? 1
tehAllantin Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Ε, ά στο καλό! Ασκεί επιρροή και ο καιν μετά τον κοντοπίδη! DIE HIPPIE, DIE!
slevinkelevra Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 ελα μωρε καλος ειναι κ ο cain, εχει 10 στιγμες που ειχε πλακα. ποιος κοντοπιδης? κοντοπιδη εγω? θιγομαι. μονο mikeius σε εποχες πριν βγαλει μασκα
Material_Defender_1032 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Και οι fuck buttons το καλύτερο επιδόρπιο. Κατά τα άλλα υπάρχουν και χειρότερα, μη χαλιέσαι. Καλά fuck buttons ήθελα να τον βγάλω και να τον κοπανήσω στο κάγκελο. Πραγματικά, εκτός ότι κράταγα το φανάρι πήγα και την (wannabe) γκόμενα της (...) στο κτελ και μετά σπίτι της (λέγοντας συνέχεια στην διαδρομή πόσο άνθρωπο της με νιώθει, btw η τύπισσα λέει ότι είναι bi...). Beat that.
Προτεινόμενες αναρτήσεις