athlios Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 καλα ρε μαλακα, φιλοξενεις ετσι χυμα κοσμο σπιτι και δε τον εχεις σηκωσει απτο πρωι να κανει καμια δουλεια? Τι εισαι? Η μητερα τερεζα?
stavi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Τι είναι αυτό; Αρχίδια πρωινό, όλα μόνος μου τα φαγα, ακόμα κοιμούνται τα ζωάδια χρυσά μου. Αυτές καλά κάνουν και κοιμούνται εσύ γιατί εισαι ξύπνιος είναι το θέμα
freedubus Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Γιατί αυτές με φιλοξενούν και με έχωσαν να κάνω δουλειές. τι είναι; οι μητέρες τερέζες; Στάβι εγώ κάθε μέρα απ' τις 8 είμαι στο πόδι, δεν είμαι μούσκαρος.
athlios Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Στάβι εγώ κάθε μέρα απ' τις 8 είμαι στο πόδι, δεν είμαι μούσκαρος. "απλα ειμαι μαλακας" πες το , μη φοβασαι.
mary Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 εγω εχει καμια ώρα που ξυπνησα. καλη μουσχαρα ε;;;; το αστειο ειναι οτι εψές μονο 1,5 ποτηρι malibu με ανανά και 1 ποτηρι κρασι με πότησαν και μονο οταν εφτασα στον καθρεφτη καταλαβα οτι κουνιόταν.....
Chrisxxx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Γιατί αυτές με φιλοξενούν και με έχωσαν να κάνω δουλειές. τι είναι; οι μητέρες τερέζες; Στάβι εγώ κάθε μέρα απ' τις 8 είμαι στο πόδι, δεν είμαι μούσκαρος. Δηλαδη Honeybird, εισαι κατι σαν τον Μπατλερ τους. 1
freedubus Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Βλέπεις άθλιε τι ωραία που το έθεσε ο κριςχχχ σαν ωριμότερος και λιγότερο ανασφαλής; Kι αυτός εδώ μαλάκας ήταν, αλλά δεν μπορείς να τον πείς μαλάκα κιόλας.
pappous_soulis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δηλαδη Honeybird, εισαι κατι σαν τον πουτανάκι τους. 3
athlios Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Eιδες φρηντουμπα τι ωραια το εθεσε ο παππους ως ωριμοτερος και εχοντας περισσοτερη εμπειρια?
Chrisxxx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Μην ειστε κομπλεξικοι με τον φρηνταμπα, καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη. Φρηνταμπα ποια απο ολες πηδας;
stavi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 κοιμηθείτε ρε, ούτως ή αλλως και ξύπνιοι όταν είμαστε όρθιοι κοιμόμαστε
freedubus Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Ναι. Ειδικά το "ν" στο "τον πουτανάκι τους" είναι το σκαλοπάτι μεταξύ ωριμότερου και ημίθεου. Το σκαλοπάτι μεταξύ ημίθεου και θεού θα ήταν να πει "τον πουτανάκη τους", αλλά θα το ανέβει κάποια άλλη στιγμή, είμαι σίγουρος. 1
freedubus Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Φρηνταμπα ποια απο ολες πηδας; Καμία ρε μαλάκα. Και οι 3 έχουν αμύριστα τα λουλούδια τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις