Adon1s Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 <p>ναι όλοι δήθεν ανοιχτόμυαλοι κι αν σας πει η δικιά σας να κάνει τόπλες κάνετε σαν τον μπαμπά μου που είναι 70 χρονών</p>Ποιος είπε να μην κάνει Αρκει να είναι στην ακρη της παραλίας ή πίσω απο τα βράχια και να είναστε μόνοι Sent from my iPhone using Insomnia
slevinkelevra Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Η Αστόρια ήταν ελληνική συνοικία το '60-'70, τώρα λογικά είναι αχταρμάς... και είναι στη Νέα Υόρκη, όχι στην Αυστραλία Α μπραβο, αυτο ηθελα να πω, Αμερικα πρεπει να ναι. Ελα, ντροπη με πιανει, ελληνικα γηπεδικα καραγκιοζιλικια, τωρα και worldwide? Ελεος. Η μονη σωστη, η γρια. Και γω το ιδιο θα τους ελεγα. @Adon1s, μια χαρα ηταν η Αστορια οσο ηταν ελληνες. Και επειδη βρεθηκε ενας κακομοιρης, ειναι γενικα η συνοικια μπουρδελο?
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μην ζηλεύεις γιατί γυμνή δεν είναι Μικρε μου Αρχοντα.Εχεις δίκιο.είναι ημιγυμνη
Adon1s Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Α μπραβο, αυτο ηθελα να πω, Αμερικα πρεπει να ναι. Ελα, ντροπη με πιανει, ελληνικα γηπεδικα καραγκιοζιλικια, τωρα και worldwide? Ελεος. Η μονη σωστη, η γρια. Και γω το ιδιο θα τους ελεγα. @Adon1s, μια χαρα ηταν η Αστορια οσο ηταν ελληνες. Και επειδη βρεθηκε ενας κακομοιρης, ειναι γενικα η συνοικια μπουρδελο? Οχι δε ξερω,γιαυτο ρωταω. Αλλα εφορμωμενος απο το "just another day in Astoria" στο τελος του βιντεο συμπαιρενω πως δεν ειναι κατι ασυνηθιστο.
slevinkelevra Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Σωστο κ αυτο.... Also... "εφορμωμενος" ??? Filologos detected (?)
slevinkelevra Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Κ ετσι βρισκεις την αληθινη φιλολογο. Ριχνεις αδεια κ πιανεις γεματα αλλού. Kansas City Shuffle για να παινέψω και το avatar μου
NickTG Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 ναι όλοι δήθεν ανοιχτόμυαλοι κι αν σας πει η δικιά σας να κάνει τόπλες κάνετε σαν τον μπαμπά μου που είναι 70 χρονών Valerie μπορώ να σε πάω για topless όποτε θες! :P 1
slevinkelevra Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Valerie μπορώ να σε πάω για topless όποτε θες! :P Αχ τρελοπαιδα με τσου ερωτες σας 2
Material_Defender_1032 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Πολύ ωραία στο Plissken, γάμησαν οι 65daysofstatic... Και εγώ για ακόμα μια φορά τερματίζω στο "είσαι καλό παιδί". #fml
viper2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Αυτα ειναι .. "Just another day in Astoria" Που σημαινει οτι η Αστορια ειναι η μπουρδελοσυνοικια των Ελληνων εκει ; Ή γενικα η γειτονια ειναι οτι ναναι ; Δε ξερω,αλλη φαση να εισαι σε αλλη χωρα και να μενεις σε περιοχη που θυμιζει πατριδα (απο μαγαζια και συνηθειες μεχρι τετοιες συμπεριφορες) αλλα κριμα να επιβιωνει η καφριλα και αυτη η αλητεια . Μην δεις την αποκατω ταινία. Θα ντραπεις που σε έχουν καταχωρημένο ως έλληνα http://www.imdb.com/title/tt1456941/ Μερες
kuzko21 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 ναι όλοι δήθεν ανοιχτόμυαλοι κι αν σας πει η δικιά σας να κάνει τόπλες κάνετε σαν τον μπαμπά μου που είναι 70 χρονώνΗ γκομενα μου ,η αδέρφη μου και η μάνα μου να μην ειναι και δεν εχω κανένα απολύτως πρόβλημα.Δεν καταλαβαίνω γιατι κολατε...τσκ τσκ τσκ. 2
BadBoy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Πήγα στην ποδηλατοδρομία. Εκτός από 6-7 γυμνόστηθες, 2-3 γυμνές και καμιά 10αρια γυμνούς, η πλειοψηφία ήταν κανονικά ντυμένοι.
gatokoritso Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Πήγα στην ποδηλατοδρομία. Εκτός από 6-7 γυμνόστηθες, 2-3 γυμνές και καμιά 10αρια γυμνούς, η πλειοψηφία ήταν κανονικά ντυμένοι.
viper2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 2μετρη κορασίδα πανω σε καθαρο. Σπερες αγαπουλες
Προτεινόμενες αναρτήσεις