Pa0ki Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 είχα και μοικάνα κάποτε, παλιά, στο τέξας. Κόκκινη. ήταν μια φάση που μου λέω στην τότε δεσποινίδα "πως λες να κουρευτώ" και μου απαντάει "δεν πα να τα κάνεις και κόκκινα", ε και τα έκανα για σπάσιμο. Της άρεσαν. Και γω είχα πριν κάτι μήνες! Όλο Ρε ο άλλος κάνει flying kick και φωνάζει hadouken ή κάτι τέτοιο Ξέρουμε γιατί πλακώθηκαν?
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Στημένο πρέπει να 'ναι. Στο τέλος γελάνε και ο άλλος από πίσω τραβάει με επαγγελματική κάμερα...
linkin Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Tι στημενο τρελε μου? Εδω εχουμε 2 flying kicks, μπουκετιδι σε γρια, κλωτσιες στα πλευρα και σχισμενο φρυδι... Δεν μου φαινεται για στημενο....
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δεν λέω σίγουρα, αλλά αυτός με την κάμερα από πίσω που βρέθηκε; Άμα είχε γίνει τέτοιος καβγάς και ερχότανε ο άλλος να τραβήξει βίντεο από κοντά (στην ελλάδα τουλάχιστον σίγουρα) θα είχε μαζέψει περισσότερες από τους άλλους αθροιστικά
Pa0ki Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δεν λέω σίγουρα, αλλά αυτός με την κάμερα από πίσω που βρέθηκε; Άμα είχε γίνει τέτοιος καβγάς και ερχότανε ο άλλος να τραβήξει βίντεο από κοντά (στην ελλάδα τουλάχιστον σίγουρα) θα είχε μαζέψει περισσότερες από τους άλλους αθροιστικά Στην Αυστραλία όμως? μόνο Π.Α.Ο.Κ. ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ 3
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Το μαλλιοτράβηγμα πάντως είναι αρκετά πειστικό για να είναι ψεύτικο. Στην Αυστραλία όμως? μόνο Π.Α.Ο.Κ. ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Δεν τον παίρνουν χαμπάρι όμως, μπορεί να τραβάει διακριτικά. Και οι κάμερες είναι και 2 στο άλλο. Εν τω μεταξύ το πολιτιστικό σοκ: Η γριά που λέει γιατί τον άφησαν να οδηγήσει σε τέτοια κατάσταση
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Τώρα που το ξαναβλέπω οι κάμερες είναι τουλάχιστον 3 περιμετρικά, και υπάρχει και φωτογράφος με επαγγελματική μηχανη. Ε κάτι βρωμάει
Adon1s Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Αυτα ειναι .. "Just another day in Astoria" Που σημαινει οτι η Αστορια ειναι η μπουρδελοσυνοικια των Ελληνων εκει ; Ή γενικα η γειτονια ειναι οτι ναναι ; Δε ξερω,αλλη φαση να εισαι σε αλλη χωρα και να μενεις σε περιοχη που θυμιζει πατριδα (απο μαγαζια και συνηθειες μεχρι τετοιες συμπεριφορες) αλλα κριμα να επιβιωνει η καφριλα και αυτη η αλητεια .
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Ζηλέυω επιδή είμαι από την Κρήτη και έχω καυλώσει άσχημα... "Γυμνή ποδηλατοδρομία και φέτος στη Θεσσαλονίκη"http://www.tanea.gr/news/greece/article/5129156/gymnh-podhlatodromia-kai-fetos-sth-thessalonikh/
Valerie_ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 ναι όλοι δήθεν ανοιχτόμυαλοι κι αν σας πει η δικιά σας να κάνει τόπλες κάνετε σαν τον μπαμπά μου που είναι 70 χρονών
Zaknafein Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Η Αστόρια ήταν ελληνική συνοικία το '60-'70, τώρα λογικά είναι αχταρμάς... και είναι στη Νέα Υόρκη, όχι στην Αυστραλία 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις