Pantelwolf Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 είχα και μοικάνα κάποτε, παλιά, στο τέξας. Κόκκινη. ήταν μια φάση που μου λέω στην τότε δεσποινίδα "πως λες να κουρευτώ" και μου απαντάει "δεν πα να τα κάνεις και κόκκινα", ε και τα έκανα για σπάσιμο. Της άρεσαν. 2
Valerie_ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 έχει η μοικάνα τη φάση της αρκεί να το κάνεις σε μια ηλικία που το σηκώνει,πιτσιρικάς κι έτσι
Pantelwolf Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 2008 ήτανε.άρα θα ήμουν και 9 χρονών αν βάλεις οτι τώρα είμαι 17 στα 18.
Pantelwolf Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Καλά, τέτοια ρεμάλια που είναι όλοι στη δουλειά δε θα μου πει τίποτα κανείς, αλλά σίγουρα θα με έχουν εκτός των συνεδρίων και 30 δεν γίνεται να φτάσω. Τί είμαι εγώ; σαν τους συμμαθητές μου τους γέρους που τα κλείνουν ένας ένας; 1
nicoc89 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Μόλις τώρα κατάλαβα οτι η γκόμενα που γουστάρω ειναι λεσβία 1
mary Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Καλημεεερα και σε σας!!! Να και μια ενδιαφερουσα ειδηση! Περισσότερο τσοντάκιδες αυτοι που εχουν Apple παρά αυτοι που εχουν Android! Τι σας έλεγα χθες;! Δε προλαβα να τη καβατζωσω να τη γραψω εγω....κριμα......
spirit)earth)aflame Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 δεν διευκρινίζει όμως, με ήχο ή χωρίς;
Adon1s Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Μπείτε στο Facebook στο "Το Ξυδι" ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ , εχω κλάσει με ενα video με κατι μεσηλικες και μια θχειά να ρίχνουν και να τρώνε μπουκέτα δεν κατάλαβα ωστοσο αν είναι μούφα 1
viper2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Λες να μου κάτσει και άλλη καλή στο eBay? Ούτε του παπά... Σπερες
linkin Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Μπείτε στο Facebook στο "Το Ξυδι" ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ , εχω κλάσει με ενα video με κατι μεσηλικες και μια θχειά να ρίχνουν και να τρώνε μπουκέτα δεν κατάλαβα ωστοσο αν είναι μούφα ΑXAXAXA, τι ειναι αυτοι ρε????????
Chrisxxx Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Μπείτε στο Facebook στο "Το Ξυδι" ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ , εχω κλάσει με ενα video με κατι μεσηλικες και μια θχειά να ρίχνουν και να τρώνε μπουκέτα δεν κατάλαβα ωστοσο αν είναι μούφα Tιποτα μεθυσμένοι Ρωσοι θα ειναι. Πεθανα με τον τυπο με το ριγε αριστερα που καθεται πισω και απλως φωναζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις