Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ καλημέρα σας.

Καλημέρα περήφανε πατέρα. Άκουσες τίποτα για την παραλία εκεί στο κάμπινγ σας; Λένε ότι την έκλεισε φετο' η αρχαιολογία

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

τι έκανε λέει; Τι εννοείς "την έκλεισε". Το μόνο που είδα την προηγούμενη Κυριακή ήταν κάτι κολώνες-πάσαλοι περίφραξης (χωρίς περίφραξη) σε μια άκρη που παρκάραν αυτοκίνητα, υπέθεσα τις έβαλε ο μπάρμπας που έχει το αμπέλι για να μην χώνονται εκεί μέσα οι απελπισμένοι εκδρομείς.

Αύριο σου έρχομαι για ΣΚ. ΣΚΔ για την ακρίβεια.

Δημοσ.

τι έκανε λέει; Τι εννοείς "την έκλεισε". Το μόνο που είδα την προηγούμενη Κυριακή ήταν κάτι κολώνες-πάσαλοι περίφραξης (χωρίς περίφραξη) σε μια άκρη που παρκάραν αυτοκίνητα, υπέθεσα τις έβαλε ο μπάρμπας που έχει το αμπέλι για να μην χώνονται εκεί μέσα οι απελπισμένοι εκδρομείς.

Αύριο σου έρχομαι για ΣΚ. ΣΚΔ για την ακρίβεια.

Για εκεί και για μερικά μπιτσόμπαρα (1-2) των αμμολώφων άκουσα αλλά δεν ξέρω αν είναι ράδιο αρβύλα

Δημοσ.

Για εκεί και για μερικά μπιτσόμπαρα (1-2) των αμμολώφων άκουσα αλλά δεν ξέρω αν είναι ράδιο αρβύλα

το Blue, που είναι το μόνο μπητσόμπαρο στην δικιά μας παραλία, ήταν κλειστό όντως. Όλα τα άλλα, που είναι από την άλλη μεριά, μια χαρά ανοιχτά ανοιχτότατα με φάνηκαν.

Δημοσ.

ε, αμερικανοβλαχος, τι περιμενεις.. Υποτίθεται δουλειά δεν είσαι εσύ;; ΡΑΟΥΣ!

http://www.27bslash6.com/overdue.html

αντε, γοογλε δαωιδ τηορνε, ολα στο πχιάτο; 

*που θα πας διακοπέεεες;

Μην το πεις σε κανέναν, να μείνει μεταξύ μας, αλλά έχω απειροελάχιστη δουλειά σήμερα :P

Οπότε προς το παρόν τα ζώα μου αργά κι αν έρθει ο partner θα κάνω ότι πνίγομαι, τα γνωστά :P

ε μωρέ κανένα καλό που να χετε δει όχι έτσι ότι λάχει! χα χα

Πήλιο, δεν έχω πάει ποτέ, ελπίζω να ξεκουραστώ και λίγο...

Δημοσ.

αυτο το overdue το εχω διαβάσει και έκλαιγα.

Ελπίζω να λες ανατολικό πήλιο που είναι απίστευτο!! Πέρασα εκεί μερικές από τις πιο ομορφες μέρες της ζωής μου! (και βάλε). Που θα μεινεις;

Δημοσ.

αυτο το overdue το εχω διαβάσει και έκλαιγα.

Ελπίζω να λες ανατολικό πήλιο που είναι απίστευτο!! Πέρασα εκεί μερικές από τις πιο ομορφες μέρες της ζωής μου! (και βάλε). Που θα μεινεις;

Στο Μούρεσι, τον ξενώνα τον λένε Όλγα, ωραίο φαίνεται.

έχω φτάσει στο http://www.27bslash6.com/timesheets.htmlτώρα, trololol ο τύπος!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...