Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γαμωτο ετσι ειχα καρφωθει οταν εκαναν ντου στο δωματιο και δε σταματουσε...αναγκαστηκά εκλεισα το καπακι του λαπτοπ , ακομα ακουγωταν και εβηχα για να κρυψω τον ηχο

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Ασχετο αλλα εν τελει ο κκομ δεν ειναι αυτος που δουλευει καλα σε σχεση με την αλεπου ; τελευταια μου κανει κατι τετοια κολληματα και υπεθετα πως ειναι λογω θερμοκρασιας...οποτε εκλεινα λαπτοπ για κανα μισαωρο και ξανανοιγα

Δημοσ.

Δεν θυμαμαι τι broswer ειχα οταν ειχα κολλησει τον ιο που ανοιγε παραθυρα με τσοντες στο ακυρο, και μια μερα με πηρε ο υπνος με ανοιχτο το πισι και μπηκε η μανα στο δωματιο. Μπορει να ειχα και explorer.

Δημοσ.

Καταρχας ο μαγνητης δεν εκθετει, ελκυει. 

Αλλο τι εκθετουμε προς τα εξω και με ποιον τροπο - και αλλο τι μας ελκυει. Τα μπερδευεις (?)

Στο πρώτο μέρος συμφωνώ(shore).Σκέψου ότι ο καθένας μας έχει ένα "κουσούρι" μέσω του οποίου ελκύει τα άτομα που δεν γουστάρει ή που μετανιώνει που τα γνώρισε.Αυτά τα κουσούρια παρομοιάζονται με έναν μαλακομαγνήτη λόγω της μη παραδοχής ότι τελικά εμείς έχουμε το "θέμα/πρόβλημα" .....Anyway

Δημοσ.

Στο πρώτο μέρος συμφωνώ(shore).Σκέψου ότι ο καθένας μας έχει ένα "κουσούρι" μέσω του οποίου ελκύει τα άτομα που δεν γουστάρει ή που μετανιώνει που τα γνώρισε.Αυτά τα κουσούρια παρομοιάζονται με έναν μαλακομαγνήτη λόγω της μη παραδοχής ότι τελικά εμείς έχουμε το "θέμα/πρόβλημα" .....Anyway

Ε ναι, τωρα συμφωνω. Βαθυ και ψαγμενο το ρητο

tumblr_ms29zd9uh11rl17q1o1_500.gif

Σε αλλες ειδησεις...Ποσα χρονια εχω να παιξω φλιπερακι ρε φιλε. Κανονικο ομως, οχι ψηφιακο. Εδω που μενω δε κυκλοφορουν πια. Μα το Χριστο , ετσι και βρω, ενα μισθο σε 50λεπτα θα χαλασω , να βγαλω το αχτι μου

Δημοσ.

Διπλή

Σε εσάς τί παίχτηκε?

Εμείς ούτε την προηγούμενη διπλη κάναμε ούτε αυτή θα κάνουμε + χάσαμε και τη μισή επαναληπτική λόγω καταλήψεων. Live you myth!
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...