nicoc89 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 καλημέρα μωρό μου-αγκούτσι σέλει το πιδί ?-γαλατάκ αγκα αγκού κχχχχτσιφου τσιφου τσιφου/γκρουκ
linkin Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μόνο Γιαπωνέζικα Πολυ λιγα και συγκεκριμενα γιαπωνεζικα....
mary Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΙΜΑ................ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ. 4
mary Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μα μου τα λεγαν αλλά σημερα-για 2η φορα- επιβεβαιωθηκα. Δε πειραζει, ας ειμαστε και ολιγον στρογγυλοι προκειμενου να στροφαρει το μυαλο. 1
Liverpool89 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας λεμε.. Δουλευει φιλος σε ενα μπιτσς μπαρ στην Ποτιδαια ... Λεω θα ερθω το σαββατο για καφεδακι. Μου λεει αν ερθει κατσε στο μπαρ.. Εκει η μπυρα ειναι 500ml και κανει 2,5€ αν κατσεις σε ξαπλωστρα κανει 3€ και ειναι η μικρη μπυρα.. Λεω αλλα μαγαζια ειναι.. Οχι το ιδιο με αλλες τιμες και αλλα ειδη. Τι αλλο θα ακουσουμε φετος το καλοκαιρι...
Voziniotis-3 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Καλα ρε εδω στο μοναδικο μπαρακι που ειχε το χωριο μου, εκανε προνομιακες τιμες σε οποιον ηταν ντοπιος. Αρκει να το ελεγες και να σε ηξερε.
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Ρωτησα και στις Μικρες Αποριες, αλλα παμε κι εδω: Τα φιλτρακια τα Swan τα μαυρα που λενε Smooth ειναι τα ιδια με ενα αλλο πακετακι που ειναι στα ιδια χρωματα και γραφει μονο Smooth (αλλα οχι Swan)? Νομιζω πως τα δευτερα ειναι κοπια των πρωτων αλλα δεν μπορω να το αποδειξω και ο περιπτερας ορκιζοταν πως ειναι τα ιδια. Αν ειναι τα ιδια γιατι δε γραφουν Swan?? Καληνυχτα αγαπουλες οπως λεει και μια ψυχη. Ναι Viper, I'm pointing at you (για το δευτερο σκελος της προτασης ε).
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Έχεις ανοιχτή 1(μία) καρτέλα στον κρομ, με ραδιόφωνο. Πας κουζίνα να φας βραδυνό και όταν γυρνάς έχει φτάσει το πρόγραμμα να πιάνει σχεδόν το 1/3 της ραμ του υπολογιστή, και για να σερφάρεις με τον άλλο browser πρέπει να περιμένεις 25'' από την στιγμή που έκανες κλικ στην άλλη καρτέλα μέχρι να υπακούσει το σύστημα. Και δεν ξέρεις και με ποιον να τα βάλεις
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Που να δεις τον φφ που μετά από απαιτητική χρήση αλλά αφού κλείσω τις καρτέλες, η μνήμη που συγκεντρώθηκε δεν αδειάζει αλλά μένει να πιάνει 60+% της συνολικής ραμ. Όλο ανοιγοκλείνω τα προγράμματα, άλλη δουλειά δεν κάνω
Valerie_ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 σαν τη φάση στο μοζίλα που κλείνεις το tab Με την τσόντα και για λίγα δευτερόλεπτα ακόμα ακούγονται τα βογγητά δεν έχει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις