Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα μωρό μου
-αγκού
τσι σέλει το πιδί ?
-γαλατάκ αγκα αγκού κχχχχ
τσιφου τσιφου τσιφου
/γκρουκ

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΙΜΑ................

ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ.

• Like 4
Δημοσ.

Μα μου τα λεγαν αλλά σημερα-για 2η φορα- επιβεβαιωθηκα.

Δε πειραζει, ας ειμαστε και ολιγον στρογγυλοι προκειμενου να στροφαρει το μυαλο.

• Like 1
Δημοσ.

Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας λεμε..

Δουλευει φιλος σε ενα μπιτσς μπαρ στην Ποτιδαια ...

Λεω θα ερθω το σαββατο για καφεδακι.

Μου λεει αν ερθει κατσε στο μπαρ.. Εκει η μπυρα ειναι 500ml και κανει 2,5€ αν κατσεις σε ξαπλωστρα κανει 3€ και ειναι η μικρη μπυρα.. Λεω αλλα μαγαζια ειναι.. Οχι το ιδιο με αλλες τιμες και αλλα ειδη.

Τι αλλο θα ακουσουμε φετος το καλοκαιρι...

Δημοσ.

Καλα ρε εδω στο μοναδικο μπαρακι που ειχε το χωριο μου, εκανε προνομιακες τιμες σε οποιον ηταν ντοπιος. Αρκει να το ελεγες και να σε ηξερε.

• Moderators
Δημοσ.

Ρωτησα και στις Μικρες Αποριες, αλλα παμε κι εδω:

Τα φιλτρακια τα Swan τα μαυρα που λενε Smooth ειναι τα ιδια με ενα αλλο πακετακι που ειναι στα ιδια χρωματα και γραφει μονο Smooth (αλλα οχι Swan)? Νομιζω πως τα δευτερα ειναι κοπια των πρωτων αλλα δεν μπορω να το αποδειξω και ο περιπτερας ορκιζοταν πως ειναι τα ιδια. Αν ειναι τα ιδια γιατι δε γραφουν Swan??

Καληνυχτα αγαπουλες οπως λεει και μια ψυχη. Ναι Viper, I'm pointing at you (για το δευτερο σκελος της προτασης ε). :lol:

Δημοσ.

Έχεις ανοιχτή 1(μία) καρτέλα στον κρομ, με ραδιόφωνο. Πας κουζίνα να φας βραδυνό και όταν γυρνάς έχει φτάσει το πρόγραμμα να πιάνει σχεδόν το 1/3 της ραμ του υπολογιστή, και για να σερφάρεις με τον άλλο browser πρέπει να περιμένεις 25'' από την στιγμή που έκανες κλικ στην άλλη καρτέλα μέχρι να υπακούσει το σύστημα.

Και δεν ξέρεις και με ποιον να τα βάλεις

Δημοσ.

Που να δεις τον φφ που μετά από απαιτητική χρήση αλλά αφού κλείσω τις καρτέλες, η μνήμη που συγκεντρώθηκε δεν αδειάζει αλλά μένει να πιάνει 60+% της συνολικής ραμ.

Όλο ανοιγοκλείνω τα προγράμματα, άλλη δουλειά δεν κάνω

Δημοσ.

σαν τη φάση στο μοζίλα που κλείνεις το tab Με την τσόντα και για λίγα δευτερόλεπτα ακόμα ακούγονται τα βογγητά δεν έχει.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...