Chrisxxx Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Παντως όλοι μπορουμε να λέμε ότι εχουμε μια αλφα ρομεο που δεν την έχει δει κανεις γιατι ειναι μονιμα στο μάστορα για επισκευή και να μας πιστεύουν 3
slevinkelevra Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Νομίζω έχεις λίγα νεύρα τυπε. Δεν ειμαι ρατσιστης. Παρα πολλα νευρα!!! Να μαθουν αγγλικα, δυσκολευουν τη ζωη/δουλεια μου. 1
viper2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Τα πιο καλαίσθητα αμάξια φτιάχνουν οι ανθρωπες οντως. Αρκει να μη χρειαστεί να τα χρησιμοποιήσεις για το σκοπό που φτιάχτηκαν. Λεπτομέρειες. Παντως όλοι μπορουμε να λέμε ότι εχουμε μια αλφα ρομεο που δεν την έχει δει κανεις γιατι ειναι μονιμα στο μάστορα για επισκευή και να μας πιστεύουν Είδα προχθές hipster με veloce. Got to say, I was impressed.
Valerie_ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Όταν αρχίσουν οι επισκέψεις στα συνεργεία να δεις πως χαλιομαστε :-P
slevinkelevra Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μόνο Γιαπωνέζικα Οντως. Γιατι μπορει να μην ξερουν αγγλικα , αλλα φιλε σε οτι εχει να κανει με αυτοκινηση ειναι μαστορες. 1
tehAllantin Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 έρχεται φίλη από σουηδία, βλεπεις το πρόγραμμα αδειών και βρίσκεις τις μόνες 5 κενές μέρες για το καλοκαίρι. Το λες στον σεφ 1μιση μήνα σχεδον πριν. Βγάζει το πρόγραμμα και σε έχει σερί πρωινά. Του ξαναλές, τονίζεις πως έχεις επισκέπτη και πως ζητησες αυτες τις μέρες καθώς είναι κενές από άδειες. Προσαρμόζει το πρόγραμμα και σου δίνει 2 μέρες απο τις 5 ρεπό. Άντε μου και στο διάολο. 1
linkin Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Νομιζω πως καποιοι οταν μιλατε για ιταλικα αμαξια που χαλανε, εχετε στο μυαλο σας alfa 155 και fiat regata....
viper2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Νομιζω πως καποιοι οταν μιλατε για ιταλικα αμαξια που χαλανε, εχετε στο μυαλο σας alfa 155 και fiat regata.... true, true
Pa0ki Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Όσοι είναι φοιτητές εδώ μέσα έχουν κανονικά διπλή(χειμερ+εαρ) ή το παίζουν αλτέρνατιβ σαν εμάς ? Διπλή Σε εσάς τί παίχτηκε?
Valerie_ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Νομιζω πως καποιοι οταν μιλατε για ιταλικα αμαξια που χαλανε, εχετε στο μυαλο σας alfa 155 και fiat regata....Εγώ κάτι πουντο και κάτι μπράβο δεν ξέρω για τους άλλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις