Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Φτιάχνω πρωινό για τρείς 20χρονες που κοιμούνται σαν μοσχάρια αγγελούδια όλες μαζί σε ένα κρεβάτι.

Αχ...νιώθω σαν πατέρας...

Δημοσ.

Υπάρχει και το πρόβλημα του θυρεοειδή αδένα ξέρετε...

το οποιοδηποτε προβλημα θυροειδη σου δινει/παιρνει 5 κιλα το πολυ. 20 επιπλεον κιλα και η δικαιολογια του θυροειδη δεν στεκη, απλα τρωει σαν βοδι.

Δημοσ.

Όχι βέβαια...είναι οι 3 μικροί μου άγγελοι...

3angels.gif

Ναι τους φαντάζομαι...

"Ρε μαλάκα φριντα, κάνε μας ένα καφέ!!!!"

"ΓΚΟΥ ΓΚΟΥΧΟΥΓΧΟΥΧΟΥ,, πωωω ρε μαλάκες πρέπει να κόψω το κάπνισμα, μ'εχει γαμήσει!"

"Ρε προχθές είδα την τσούλα τη Μαρία, πως είχε ντυθεί έτσι ρε το τσουλακι;"

• Like 2
Δημοσ.

"Ρε μαλάκα φριντα, κάνε μας ένα καφέ!!!!"

"ΓΚΟΥ ΓΚΟΥΧΟΥΓΧΟΥΧΟΥ,, πωωω ρε μαλάκες πρέπει να κόψω το κάπνισμα, μ'εχει γαμήσει!"

"Ρε προχθές είδα την τσούλα τη Μαρία, πως είχε ντυθεί έτσι ρε το τσουλακι;"

Κάνεις λάθος σκατόψυχη μέγαιρα. Είναι αγνές ψυχές.

Η μία είναι το αλάνι. Στριφτά, λέσι, τρύπες, μπάσα φωνή, και καλά τους έχει χεσμένους τους άντρες, θέλει να γυρίσει τον κόσμο με σάκο, όλη την ώρα περιεργάζεται τα τατού μου γιατί θέλει να κάνει κι αυτή, χτές μου πέταξε τον μισό κώλο στη μούρη για να μου δείξει πού ακριβώς θέλει να το χτυπήσει.

Η δεύτερη είναι η ρομαντική διανοούμενη. Μιλάμε για ποίηση, για μουσική, για βιβλία, για ταινίες, για σωψυχιές, ψάχνει τον αληθινό έρωτα.

Η τρίτη είναι η ντροπαλή. Δεν μιλάει καθόλου, με κοιτάει και κοκκινίζει και χαμηλώνει το βλέμμα.

Δημοσ.

197839_10151138629781643_2113131358_n.jpg

σου εύχομαι να μοιάζουν κάπως έτσι...

μπουαχαχχχχαχαχχχχχαααχαχαχα

ίδιες δεν είναι

μπουαχαχχαχαχααχαα

Η μία είναι το αλάνι. Στριφτά, λέσι, τρύπες, μπάσα φωνή, και καλά τους έχει χεσμένους τους άντρες, όλη την ώρα περιεργάζεται τα τατού μου γιατί θέλει να κάνει κι αυτή, χτές μου πέταξε τον μισό κώλο στη μούρη για να μου δείξει πού ακριβώς θέλει να το χτυπήσει.

Η δεύτερη είναι η ρομαντική διανοούμενη. Μιλάμε για ποίηση, για μουσική, για βιβλία, για ταινίες, για σωψυχιές, ψάχνει τον αληθινό έρωτα.

Η τρίτη είναι η ντροπαλή. Δεν μιλάει καθόλου, με κοιτάει και κοκκινίζει και χαμηλώνει το βλέμμα.

και μετά ξυπνησες

Δημοσ.

Κάνεις λάθος σκατόψυχη μέγαιρα.

σκατόψυχη μέγαιρα;;;;

τώρα το είδα αυτό!!!

ηηηηηη

θα κλάψουνε μανούλες

τσατίστηκα τωρα,

πάω να πάρω κρεμμύδια για τη μάνα μου

Δημοσ.

Η μία είναι το αλάνι. Στριφτά, λέσι, τρύπες, μπάσα φωνή, και καλά τους έχει χεσμένους τους άντρες, θέλει να γυρίσει τον κόσμο με σάκο, όλη την ώρα περιεργάζεται τα τατού μου γιατί θέλει να κάνει κι αυτή, χτές μου πέταξε τον μισό κώλο στη μούρη για να μου δείξει πού ακριβώς θέλει να το χτυπήσει.

Sitcom γυρίζετε;

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...