Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι εχουμε 2 βαλιτσες μια κατα 50% ειναι δικια σας, και μια κατα 65%

η μια εχει γυναικεια ρουχα... με ρωταει αν ειμαι σιγουρος πως δεν ειvαι δικα μου...

η αλλη ipod... fucking plebs.

το οτι εχει μεσα 6 κιλα κρεας που θα μυριζουν σαν θανατος τωρα ποσες φορες να τους το πω?

• Like 1
  • Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

ναι εχουμε 2 βαλιτσες μια κατα 50% ειναι δικια σας, και μια κατα 65%

η μια εχει γυναικεια ρουχα... με ρωταει αν ειμαι σιγουρος πως δεν ειvαι δικα μου...

η αλλη ipod... fucking plebs.

το οτι εχει μεσα 6 κιλα κρεας που θα μυριζουν σαν θανατος τωρα ποσες φορες να τους το πω?

Nick the Λαθρέμπορας.;ρ

• Like 1
Δημοσ.

καλα εχει πλακα να μου το πουνε και αυτο, στην ελλαδα μου λεγανε μαλακιες οτι δεν επρεπε να τα εχω ενω η νομοθεσια λεει οτι μπορω να εχω οτι θελω απο αυτα αν ειναι αγορασμενα στην ΕΕ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κρεατικά στις βαλίτσες;

Που πήγαν οι εποχές που έφευγες για Λονδίνο και έπαιρνες 2 αλλαξιές, τον φορτιστή και 3 περίπτερα τσιγάρα; :)

Επεξ/σία από caution
Δημοσ.

νιώθω ότι έχω χάσει τη δημιουργικότητα μου,

όταν ήμουν μικρή, χόρευα, αλληλογραφούσα με φίλες, τραγουδούσα, ζωγράφιζα, αργότερα, λίγο μεγαλύτερη, μάρεζε να βγαίνω πολύ με τις φίλες μου, έγραφα ημερολόγιο, διάβαζα βιβλία,άκουγα πολύ μουσική. Τώρα με το ζόρι βάζω να δω κανένα dvd, έχω σταματήσει το γυμναστήριο εδώ και μήνες...και γενικά ούτε χορεύω, ούτε τραγουδάω, ούτε ζωγραφίζω και βαριέμαι να δω φίλους

Δημοσ.

αυτονε το μαλακα με το pest reject , 5 λεπτα διαφημιση να γκαριζει ΣΑΜΑΛΑΚΑΣ και να κανει τον τροχονομο γιατι δεν τον εχουν σαπισει στο ξυλο ακομα?

σκεφτομαι σοβαρα τη λυση της Χ.Α

εμα , τημοι!

εντιτ , καλησπερα.

• Like 2
Δημοσ.

απλά θα θελα να είχα όρεξη να κάνω όλα τα παραπάνω κι ας μην έχω ούτε δουλειά, ούτε λεφτά, δεν κοστίζουν τίποτα ούτως ή άλλως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...