katiepie Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Ρε έχω να δω αγώνα μπάσκετ απ το 2004 στους Ολυμπιακούς αγώνες Σερβία-Ισπανία. πιο πριν απ αυτό ήταν ο Μποντιρογκα στον Παναθηναικό...
Chrisxxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 κι όμως γατάκια, η κέτιπαι είναι μία γυναίκα με πάθος, σαν τη μαντάμ φιγκαρό! σπουδαγμένο το σαβουάγ βίβγ!! Αυτος ειναι ο 1ος λόγος που δεν της θέλουμε στο γήπεδο. Ο 2ος ειναι μηπως ειναι στο αντιθετο ακρο και πανε απλώς για να πανε. Γενικα αν θελουν να ασχοληθουν με αθλητισμό ας παίξουν τενις. Ρε έχω να δω αγώνα μπάσκετ απ το 2004 στους Ολυμπιακούς αγώνες Σερβία-Ισπανία. πιο πριν απ αυτό ήταν ο Μποντιρογκα στον Παναθηναικό... o 2oς λόγος που λέγαμε
gang Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Ρε γαμώ τι φώτος είναι αυτές! Έφαγα φασολάκια... Ελπίζω το βράδυ να έχει όρεξη για πίτσα η μάνα, γιατί εγώ βαριέμαι να φτιάξω.Επίσης katie να πας να το δεις απο κοντά.
dimitra_m3 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Πωπω μη λέτε για πίτσες, θα μου πέσει το παιδί..
katiepie Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Αυτος ειναι ο 1ος λόγος που δεν της θέλουμε στο γήπεδο. Ο 2ος ειναι μηπως ειναι στο αντιθετο ακρο και πανε απλώς για να πανε. Γενικα αν θελουν να ασχοληθουν με αθλητισμό ας παίξουν τενις. o 2oς λόγος που λέγαμε Εγώ λυσσάω ρε, αυτοί δε με πάνε. Ο πατέρας μου ουτε καν, βαριέται
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Πωπω μη λέτε για πίτσες, θα μου πέσει το παιδί.. Παγντόν?
linkin Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Ρε δεν το κοβετε με τις πιτσες πρωι πρωι?? Εδω δινουμε αγωνα να χασουμε κανα κιλο και μπαινω μεσα και βλεπω λιωμενα τυρια. Βαλτε φακες. 2
revolver1990 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Έγω της είπα να μην πάει και ας είναι κοντά γιατί θα πέσουν ψιλές.Μην έχει άλλα. 1
gang Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Κλάιν μάιν. Να πας και να πας στην 13 να γουστάρεις λίγο παλμό λίγο ένταση. Αν ήμουν Αθήνα θα σε πήγαινα εγώ...
Voziniotis-3 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Εδω δες, μας βγηκε hooligani και η κατιηπιε.
tehAllantin Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Ρε δεν το κοβετε με τις πιτσες πρωι πρωι?? Εδω δινουμε αγωνα να χασουμε κανα κιλο και μπαινω μεσα και βλεπω λιωμενα τυρια. Βαλτε φακες. πειράζει που οι φακές με αρέσουν περισσότερο από την πίτσα;
katiepie Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Εδω δες, μας βγηκε hooligani και η κατιηπιε. Δεν είμαι Hooligani ρε... Ήσυχα ήσυχα στη γωνίτσα μου, άντε και κανένα "τι κάνει ο μαλακας"
gatokoritso Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Ρε δεν το κοβετε με τις πιτσες πρωι πρωι?? Εδω δινουμε αγωνα να χασουμε κανα κιλο και μπαινω μεσα και βλεπω λιωμενα τυρια. Βαλτε φακες. πειράζει που οι φακές με αρέσουν περισσότερο από την πίτσα;
Voziniotis-3 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Ωραιο το γηπεδακι παντως, να πηγαινεται, κανει καλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις