Pantelwolf Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 βροχη και μουνταμαρα λεει. 9 βαθμους το πρωι και βρεχει απο το δεκεμβρη
BadBoy Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Καλά μη νομίζεις, και εδώ βρέχει οπότε δε χάνεις τίποτα.
slevinkelevra Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Εδω ανεβηκε η θερμοκρασια 1 βαθμο και δεν εχει βρεξει. Χα! Σε κανα χρονο θα ρθει και το καλοκαιρι!!! Also.... Αφου κανεις δε το λεει, θα το πω εγω. Twitter το εχουμε κανει εδω μεσα ε? Το καταλαβαινετε και σεις. #InsomniaVsTwitter
slevinkelevra Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Ρητορικη την κοβω την ερωτηση. Εδω ειναι το σημειο που κοιταω σα χανος και τελικα με λυπασαι και μου εξηγεις
Valerie_ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 ρεπαιδίμ' εννοείς πως μιλάμε όπως στο τουίτερ; κι εγώ δεν κατάλαβα γι αυτό ρώτησα. εννοείς τα hashtags?
gatokoritso Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 μπαα δεν νομιζω να ειναι τα hashtags.. κατι αλλο πρπει να ειναι.. 1
slevinkelevra Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Ναι, εννοω οτι μιλαμε σε στιλ twitter επειδη ο καθεις λεει το μακρυκοντο του, περιληπτικα, με λιγες λεξεις, ατακαδορικα και η κουβεντα φαινομενικα δεν εχει συνοχη. Αχ δε συννεοουντε τα ελληνικα πελαγη. Ψιτ, insomnia φτιαξε κανα api τυπου twitter. Αναλαμβανω συνταξη/edit paper.
katiepie Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Ναι, εννοω οτι μιλαμε σε στιλ twitter επειδη ο καθεις λεει το μακρυκοντο του, περιληπτικα, με λιγες λεξεις, ατακαδορικα και η κουβεντα φαινομενικα δεν εχει συνοχη. Αχ δε συννεοουντε τα ελληνικα πελαγη. καλέ και τι να κάνουμε να γράφουμε παραγράφους για κάθε μ@λακία που μας έρχεται και πετάμε;;; 1
slevinkelevra Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 καλέ και τι να κάνουμε να γράφουμε παραγράφους για κάθε μ@λακία που μας έρχεται και πετάμε;;; Οχι , οχι, δεν ειπα οτι ειναι απαραιτητα κακο. Δεν ειναι καθολου κακο. Ενα σχολιο εκανα. > ατακαδορικα mind = blown καπου την ειχα ακουσει αυτη τη λεξη, δεν ενθυμουμε που
Valerie_ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 έτσι είμαστε εδώ μέσα. ο καθένας θα πει τον πόνο του. στο ενδιάμεσο έχει καμιά συζήτηση ή κανένα ποίημα του nicoc ξέρω γω 1
slevinkelevra Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 το οφτοπικ θρεντ προυπήρχε του τουητερ νέο, δεν ειπα τ αναποδο
dimitra_m3 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 ρε σεις τι κρύο?!!!?? φόρεσα χειμωνιάτικες πυτζάμες ξανά! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις