eSATA Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Ρε σεις στα ποκεμον δεν είχα δει ποτέ ζώο. Πόκεμον έτρωγαν;
Lucifer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Bossfight: Χοντρή, εναλλακτική, χορτοφάγος. 1
Sellers Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Υπάρχει και το πρόβλημα του θυρεοειδή αδένα ξέρετε... Nαι, ο ένας στους χίλιους. Οόοοοοοολοι οι υπόλοιποι, απλά τρώμε πολύ. Και μην λέτε χαζά. Όταν λες ότι εισαι χορτοφάγος σημαίνει ότι τρως χόρτα. Αν το κύριο γνώρισμα ήταν το ότι δεν τρως κρέας θα σε λεγαν μη-σαρκοφάγο. Αλλά επέλεξες να λες ''χορτοφάγος''. Που σημαίνει ότι πίτσες και γλυκά και χίλια δυό έρχονται σε δεύτερη μοίρα, μπροστά σε αυτην την διαολεμένη απόλαυση αυτού του πλανήτη, που λέγεται χόρτα. Πρασιννάδα. Γκαζόν. Εγώ λέω ότι είμαι σαρκοφάγος, και μα την παναγία το εννοώ με όλη την έννοια της λέξης. Επίσης υπάρχει και ο βίγκαν ο οποίος δεν τρώει και ότι παράγεται απο ζώα. Αυτό για όσους πίστεψαν ότι η βλακεία έχει πάτο. 1
Praetorianos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Κανονίστε να ανακαλύψει το OOT ο benign και ν' αρχίσει να ποστάρει πάλι υπεραθλητές που τρώνε 15 μπανάνες τη μέρα για κολατσιό. 1
Superuser Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΣ! Αγνόησε τον μωρέ. Με γκέι αλήθεια το έχεις μελώσει το μελομακάρονο ποτέ? Χμμμ βλέπω αρχίζεις και στρώνεις εσύ σιγά σιγά....
tehAllantin Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 όχι, είναι ο υπερασπιστής των γυναικών του φόρουμ
black_widow Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Νταξει ρε το πιο ευκολο πραγμα ειναι να εισαι χοντρος και χορτοφαγος. αν δεν προσεχεις, φουλ υδατάνθρακες, μακαρονια, πατατες, πιτσες κλπ Πανεύκολο είναι , τους τελευταίους 7-8 μήνες με μακαρόνια και πατάτες τρέφομαι ουσιαστικά και στο τσακίρ κέφι λίγο κοτόπουλο μία φορά τη βδομάδα ελέω οικονομικής κρίσης...Πολλές θερμίδες, καμία θρεπτική αξία!Χοντρή δεν είμαι ακόμα ( τα κιλά μου ήταν κάτω του κανονικού πριν ), έχω πάρει κιλά όμως και είμαι στα επικίνδυνα όρια...Ευτυχώς αντιστέκομαι ακόμα στο να φάω πολύ ψωμί και για σνακ τρώω γιαούρτι ή φρούτο ( δε σώζομαι έτσι , τελοσπάντων ). Θα το γυρίσω και εγώ , θα το παίζω vegeterian όχι άφραγκη ! Παίδες ήταν χοντρουλα. Πως γίνεται τώρα αυτό σε έναν χορτοφάγο; Η τρώει όλη μέρα πατάτες, η τρώει όλη μέρα προφιτερολ. Ξέρεις πόσες θερμίδες έχουν 10 τηγανητές πατάτες ; 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Nαι, ο ένας στους χίλιους. Οόοοοοοολοι οι υπόλοιποι, απλά τρώμε πολύ. Και μην λέτε χαζά. Όταν λες ότι εισαι χορτοφάγος σημαίνει ότι τρως χόρτα. Αν το κύριο γνώρισμα ήταν το ότι δεν τρως κρέας θα σε λεγαν μη-σαρκοφάγο. Αλλά επέλεξες να λες ''χορτοφάγος''. Που σημαίνει ότι πίτσες και γλυκά και χίλια δυό έρχονται σε δεύτερη μοίρα, μπροστά σε αυτην την διαολεμένη απόλαυση αυτού του πλανήτη, που λέγεται χόρτα. Πρασιννάδα. Γκαζόν. Εγώ λέω ότι είμαι σαρκοφάγος, και μα την παναγία το εννοώ με όλη την έννοια της λέξης. Επίσης υπάρχει και ο βίγκαν ο οποίος δεν τρώει και ότι παράγεται απο ζώα. Αυτό για όσους πίστεψαν ότι η βλακεία έχει πάτο. Καρπιστής (αυστηρά χορτοφάγος). Υπάρχει και ο όρος φυτοφάγος, συνώνυμος του χορτοφάγου. Ναι, ξέρω, δε συζητάγατε για την ορολογία, χοπ, χοπ.
parsifal Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 «Καρπιστής»; WTF? Σαν να θυμάμαι στο σχολείο, το μάθημα για τη διατροφή των Homo PrinApTonSapiens: «τρέφονταν με ρίζες, βολβούς, καρπούς κλπ κλπ». Βρε ουρρρτττ! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις