Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Υπάρχει και το πρόβλημα του θυρεοειδή αδένα ξέρετε...

Nαι, ο ένας στους χίλιους. Οόοοοοοολοι οι υπόλοιποι, απλά τρώμε πολύ.

Και μην λέτε χαζά.

Όταν λες ότι εισαι χορτοφάγος σημαίνει ότι τρως χόρτα. Αν το κύριο γνώρισμα ήταν το ότι δεν τρως κρέας θα σε λεγαν μη-σαρκοφάγο. Αλλά επέλεξες να λες ''χορτοφάγος''. Που σημαίνει ότι πίτσες και γλυκά και χίλια δυό έρχονται σε δεύτερη μοίρα, μπροστά σε αυτην την διαολεμένη απόλαυση αυτού του πλανήτη, που λέγεται χόρτα. Πρασιννάδα. Γκαζόν.

Εγώ λέω ότι είμαι σαρκοφάγος, και μα την παναγία το εννοώ με όλη την έννοια της λέξης.

Επίσης υπάρχει και ο βίγκαν ο οποίος δεν τρώει και ότι παράγεται απο ζώα. Αυτό για όσους πίστεψαν ότι η βλακεία έχει πάτο.

• Like 1
Δημοσ.

ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΣ!

Αγνόησε τον μωρέ.

Με γκέι αλήθεια το έχεις μελώσει το μελομακάρονο ποτέ?

Χμμμ

βλέπω αρχίζεις και στρώνεις εσύ σιγά σιγά....

Δημοσ.

Νταξει ρε το πιο ευκολο πραγμα ειναι να εισαι χοντρος και χορτοφαγος. αν δεν προσεχεις, φουλ υδατάνθρακες, μακαρονια, πατατες, πιτσες κλπ

Πανεύκολο είναι , τους τελευταίους 7-8 μήνες με μακαρόνια και πατάτες τρέφομαι ουσιαστικά και στο τσακίρ κέφι λίγο κοτόπουλο μία φορά τη βδομάδα ελέω οικονομικής κρίσης...Πολλές θερμίδες, καμία θρεπτική αξία!Χοντρή δεν είμαι ακόμα ( τα κιλά μου ήταν κάτω του κανονικού πριν ), έχω πάρει κιλά όμως και είμαι στα επικίνδυνα όρια...Ευτυχώς αντιστέκομαι ακόμα στο να φάω πολύ ψωμί και για σνακ τρώω γιαούρτι ή φρούτο ( δε σώζομαι έτσι , τελοσπάντων ).

Θα το γυρίσω και εγώ , θα το παίζω vegeterian όχι άφραγκη !

Παίδες ήταν χοντρουλα. Πως γίνεται τώρα αυτό σε έναν χορτοφάγο; Η τρώει όλη μέρα πατάτες, η τρώει όλη μέρα προφιτερολ.

Ξέρεις πόσες θερμίδες έχουν 10 τηγανητές πατάτες ;

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Nαι, ο ένας στους χίλιους. Οόοοοοοολοι οι υπόλοιποι, απλά τρώμε πολύ.

Και μην λέτε χαζά.

Όταν λες ότι εισαι χορτοφάγος σημαίνει ότι τρως χόρτα. Αν το κύριο γνώρισμα ήταν το ότι δεν τρως κρέας θα σε λεγαν μη-σαρκοφάγο. Αλλά επέλεξες να λες ''χορτοφάγος''. Που σημαίνει ότι πίτσες και γλυκά και χίλια δυό έρχονται σε δεύτερη μοίρα, μπροστά σε αυτην την διαολεμένη απόλαυση αυτού του πλανήτη, που λέγεται χόρτα. Πρασιννάδα. Γκαζόν.

Εγώ λέω ότι είμαι σαρκοφάγος, και μα την παναγία το εννοώ με όλη την έννοια της λέξης.

Επίσης υπάρχει και ο βίγκαν ο οποίος δεν τρώει και ότι παράγεται απο ζώα. Αυτό για όσους πίστεψαν ότι η βλακεία έχει πάτο.

Καρπιστής (αυστηρά χορτοφάγος). Υπάρχει και ο όρος φυτοφάγος, συνώνυμος του χορτοφάγου.

Ναι, ξέρω, δε συζητάγατε για την ορολογία, χοπ, χοπ.

Δημοσ.

«Καρπιστής»; WTF? Σαν να θυμάμαι στο σχολείο, το μάθημα για τη διατροφή των Homo PrinApTonSapiens: «τρέφονταν με ρίζες, βολβούς, καρπούς κλπ κλπ». Βρε ουρρρτττ!

gyros1.jpg

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...