Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αλλάζω δουλειά οπότε κομπλεντάν
κ πρέπει να φτιάξω το θέμα της ιγμορίτιδας σύντομα γιατι δεν παλευεται , κάθε ήχος , θόρυβος πχ να χτυπήσεις κάτω ενα ποτηρι ειναι λες και μου τρυπάνε το κεφάλι καρφιά κ όταν νιώθω για ώρα έντονο πόνο μπαίνω σε berserk mode

• Like 1
  • Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Περιμένω τις απόψεις σας. Δεν θα μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ εάν δεν λύσω τους προβληματισμούς μου. 

http://www.insomnia.gr/topic/530733-%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%BD%CE%B9%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%B9-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CE%BB%CF%83%CF%84%CF%8C%CE%B9/

Δημοσ.

αλλάζω δουλειά οπότε κομπλεντάν

κ πρέπει να φτιάξω το θέμα της ιγμορίτιδας σύντομα γιατι δεν παλευεται , κάθε ήχος , θόρυβος πχ να χτυπήσεις κάτω ενα ποτηρι ειναι λες και μου τρυπάνε το κεφάλι καρφιά κ όταν νιώθω για ώρα έντονο πόνο μπαίνω σε berserk mode

Ψειρίζεις ευκάλυπτο (προσοχή,δεν καπνίζεται,έχω δοκιμάσει(αυτά τα ινδικά μπίτις λέω bidi1.jpg

και ξέρω),βάζεις μπρίκι με μια χούφτα φύλλα και λίγο νερό,αφήνεις να ζεσταθεί,χαμηλώνεις το μάτι και σνιφάρεις,καλυμένος με μιά πετσετούλα πάνω στη γκλάβα σου,που θα κρατάει τα ντουμάνια μέσα.

Καθάρισες.

Υ.Γ.Μετά τις εισπνοές,μη βγεις έξω,θα κυλήσεις...

• Like 1
Δημοσ.

Ψειρίζεις ευκάλυπτο (προσοχή,δεν καπνίζεται,έχω δοκιμάσει(αυτά τα ινδικά μπίτις λέω

και ξέρω),βάζεις μπρίκι με μια χούφτα φύλλα και λίγο νερό,αφήνεις να ζεσταθεί,χαμηλώνεις το μάτι και σνιφάρεις,καλυμένος με μιά πετσετούλα πάνω στη γκλάβα σου,που θα κρατάει τα ντουμάνια μέσα.

Καθάρισες.

Υ.Γ.Μετά τις εισπνοές,μη βγεις έξω,θα κυλήσεις...

τι μου θύμισες , ξέρεις πόσες φορές το έκανα αυτό σε μικρότερη ηλικία κ για κανα 10ρι χρόνια?

κάθε μερα (ασθμα) κ κάτι άλλο σε κλαράκια που δεν θυμάμαι πως λέγονται

Δημοσ.

πες και αλλα, δεν σε βλέπω να το γλυτώνεις το σλαπάρισμα.

υπερβολη μεγάλη η αλλαγη στα 3 χρόνια αν δεν εχουν χλμ.

ναι όντως κάθε φορά που μπαίνω στο αυτοκίνητο και οδηγεί η μάνα μου πονάω γι αυτό... θα πω στον πατέρα να τα αλλάξει να τελειώνουμε... αν κ νομίζω ότι θα με γράψει μέχρι Σεπτέμβρη...δεν ξέρω αν είναι 3 χρόνια, τα 2 σίγουρα δεν είναι το ένα που έσκασε το αλλάξαμε και το άλλο πέρυσι κάτι τέτοιο

edit : ω ναι τον ρώτησα περσινά είναι λέει εκτός απ το άλλο που ναι φετινό, μαλακία στο δρόμο θα παίχτηκε....

Δημοσ.

ναι όντως κάθε φορά που μπαίνω στο αυτοκίνητο και οδηγεί η μάνα μου πονάω γι αυτό... θα πω στον πατέρα να τα αλλάξει να τελειώνουμε... αν κ νομίζω ότι θα με γράψει μέχρι Σεπτέμβρη...δεν ξέρω αν είναι 3 χρόνια, τα 2 σίγουρα δεν είναι το ένα που έσκασε το αλλάξαμε και το άλλο πέρυσι κάτι τέτοιο

edit : ω ναι τον ρώτησα περσινά είναι λέει εκτός απ το άλλο που ναι φετινό, μαλακία στο δρόμο θα παίχτηκε....

Καταλαβα. Καλου κακου βάλε ένα τέτοιο πάνω στο αμάξι, να φαίνεται από τα 100 μέτρα.

%CE%A7%CE%91%CE%A1%CE%9F%CE%A3.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Αν ο καιρος ειχε προσωπο θα του εσπαγα τα μουτρα!!!

Αποφασισε. Μα σημερα ειναι γκριζο και βρεχει. Και μολις παει 1 Ιουλιου, ψοφα στη ζεστη, παρε 42 βαθμους. 

Ελεος?

ΕΛΕΟΣ!

• Like 1
Δημοσ.

Καταλαβα. Καλου κακου βάλε ένα τέτοιο πάνω στο αμάξι, να φαίνεται από τα 100 μέτρα.

%CE%A7%CE%91%CE%A1%CE%9F%CE%A3.jpg

χα χα! θέλω να πιστεύω ότι το λες για τη μάνα μου...άσε που κάνει και το κλασσικό κατεβάζει παράθυρο και μπινελικώνει το σύμπαν.

πάντως σήμερα έκλεισα έναν ταξιτζή που πήγε να μου χωθεί πολύ το ευχαριστήθηκα, am i a total bitch? :P

Δημοσ.

Διαβάζω τις ειδήσεις του forum και βλέπω το απο κάτω

Επισης να αναφερουμε οτι ολοι οι πουστηδες αγοραζουν iphone.

Μην λες μ*λ*κιες.

Εχω αγορασει ολα τα iPhone που εχουν βγει, απο το Original 2G μεχρι το iPhone 5, καποια τα εχω αγορασει πολλαπλες φορες. Αυτη την περιοδο εχω 3 γκομενακια, τα δυο τα παιρνω και μαζι. Επισης δεν υπαρχει στουντιακι-μπουρδελακι στο Μεταξουργειο και στη Φυλης που να μην με χαιρετανε με το ονομα μου.

Ήμουνα χάλια. Οχι τώρα πια.

XD

• Like 10
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...