kuzko21 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Damn, πρεπει να κατέβω στο αεροδρόμιο το απόγευμα. αυτο σκεφτομουν και γω, δεν βρηκαν πουθενα αλλου πιο κοντα να την κανουν....
Chrisxxx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 πρέπει να το 'χεις συνηθήσει εκεί που είσαι... in other newz Δεν τον πάω τον Μικεο, ο αλλος ψιλοσυμπαθης όπως και η μαλλιαρα, αλλά έριξα πολυ γελιο. 1
katiepie Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 εντάξει δεν ξέρεις πόσα χλμ έχουν τα λάστιχα σου.. το οδηγώ 3 μήνες; κάπου εκεί, πριν η μάνα...
viper2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 αυτο σκεφτομουν και γω, δεν βρηκαν πουθενα αλλου πιο κοντα να την κανουν.... Άμα δεν έβρεχε θα ήταν καλή διαδρομή για να λιώςω το cafe μου αλλα τώρα ο δρόμος ειναι βούτυρο...
gang Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 το οδηγώ 3 μήνες; κάπου εκεί, πριν η μάνα... Δεν το σώζεις. Το κάνεις χειρότερα. 1
Valerie_ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 το οδηγώ 3 μήνες; κάπου εκεί, πριν η μάνα... εντάξει ρε παιδί μου δεν ήξερα ότι δεν είναι δικό σου το αυτοκίνητο αλλά καλό είναι να ξέρουμε δυο τρία πράγματα βασικά. ούτως ή αλλως τα λάστιχα και λίγα χλμ να έχουν, τρία χρόνια μετά την ημερομηνία κατασκευής χάνουν τις αντοχές τους.
revolver1990 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Έρχεται το σκ...επιτέλους μπάνια και βόλτες ....back
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) in other newz http://www.youtu....... οι φλωροnerds κράζουν κάγκουρες Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2014 από nicoc89 1
Chrisxxx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 το οδηγώ 3 μήνες; κάπου εκεί, πριν η μάνα... πες και αλλα, δεν σε βλέπω να το γλυτώνεις το σλαπάρισμα. εντάξει ρε παιδί μου δεν ήξερα ότι δεν είναι δικό σου το αυτοκίνητο αλλά καλό είναι να ξέρουμε δυο τρία πράγματα βασικά. ούτως ή αλλως τα λάστιχα και λίγα χλμ να έχουν, τρία χρόνια μετά την ημερομηνία κατασκευής χάνουν τις αντοχές τους. υπερβολη μεγάλη η αλλαγη στα 3 χρόνια αν δεν εχουν χλμ.
Valerie_ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 εντάξει δεν είπα ότι είναι και για πέταμα. απλά ότι μπορεί να σου γλιστρήσουν σε ένα φρεσκοβρεμένο δρόμο. μπορεί λέω. αλλά γενικά δεν πρέπει να έχεις μια εικόνα; ή αν ας πούμε σου ανάψει το λαμπάκι με τα λάδια τι να κάνεις; αυτό λέω.
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 ειναι και νυχτες σαν αυτή, κάτι παράξενο με πιάνειξυπνάω η ώρα περασμένη και αιωρούμαι στο ταβάνιποια ειναι αυτή που με λαμβάνει κ πια γλυκά ματια μου κάνειμοιάζει σκιά μοιαζει μακριά μες το σκοτάδι κάτι ψάχνει ...ΝΤΡΟΥΜ ΝΤΡΟΥΜ ΝΤΡΟΥΜπουμ πουμ πουμ πουμ ...ο αέρας μυρίζει σαπίλα σα τη μανιασμένη ποντικίνα που προσπαθεί να σώσει τα μωρά της απο την δαιμονισμένη γαλή.......και όλοι πεινάνε όλοι σκοτώνονται γιατι κανένας δεν πέθανε . ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΡΑΒΑ ΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ .....................χιλιάδες περιστέρια νεκρά ! κάτω εκεί στο έδαφος , με μια χαραγμένη λίπη στην καρδιά τουςτι νανε άραγε ολα αυτά και ποια απο αυτά ειναι δικά τους ... πάντου πατάμε σοθικά μα ειναι χαμένη η καρδιά τους .πάνω στο τραπέζι το ψωμί και η ελλιά ... καμένο ξύδι και πατημένα κόπρανα μιας άλλης εποχής παρέα με καψαλιασμένες πεφκοβελόνες απο αυτές που πατούσαν οι ξυπόλιτοι στον πόλεμο αλλα η καρδιά τους ηταν γεμάτη αγάπη για τη ζωήαυτό που σήμερα μοιάζει οχρό και λερωμένο , σαν πόρνη μιας άλλης εποχής , γριά και παραπεταμένη ...ΝΤΡΟΥΜ ΝΤΡΟΥΜ ΝΤΡΟΥΜπουμ πουμ πουμ πουμ that shit was deep ..........^
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 FUARK τέλος , αλλάζω δουλειά , σήμερα ηταν το κερασάκισε μια φάση μπήκα berserk mode κ ευτυχώς δίπλα μου ηταν μια καλή κοπελίτσα π μιλάγαμε , πολύ φιλική κ δεν ηθελα να την ταράξωλέω "ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" βγαίνω κοπανάω κ την πόρτα άθελα μου κόντεψα να την ξεκολλήσω κ έκατσα κ κοιταζόμουν στον καθρέφτη προσπαθόντας να με πείσω οτι ολα ειναι cool , όλα θα φτιάξουν , cool , ήρεμα , come at me broσε μια φάση κοιτάω το κινητό κ ηταν ώρα να φύγω , έκατσα κανα 20λεπτο και κοιταζόμουν κ μ φάνηκε 5 λεπτά το πολύΑπο αυριο αλλού , εκει που ειναι στη φάση μου κ γουστάρω κ να πάω κ σε κανα γιατρό να μου φτιάξει την ιγμορίτιδα , ελπίζω να φτιάχνεται ευκολα ΝΤΡΟΥΜ ΝΤΡΟΥΜ ΝΤΡΟΥΜπουμ πουμ πουμ πουμ ... thx, ξεχάστηκα
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Νικοκ κανε υπομονή ρε συ προσπάθησε να δεις τα θετικα στην υπόθεση. Σε φαση γιουρια ξερωγω για να παρεις πράγματα με αυτα. Ή ο,τι αλλο σε βοηθάει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις