leftermann Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 ψάχνω λίγο στον Σκρουτζ να πάρω ένα ραβδομπλέντερ γιατί το δικό μου κλάταρε. Κατάστημα "e-Φελέκης", HYUNDAI HYUHB 962 ΡΑΒΔΟΣ ΜΙΞΕΡ : Τρεις λειτουργίες σε μια σημαίνει ότι μπριζόλες μπλέντερ, χτυπήστε ελαφρά και ανακατεύουμε. Αυτός είναι, άλλωστε, πολλά αξεσουάρ, όπως ανάμειξη ράβδο, šlehcí χτυπήστε ελαφρά και ελικόπτερο με ένα κοφτερό μαχαίρι από ανοξείδωτο χάλυβα. Η έκθεση περιλαμβάνει πρακτικό δοχείο με μεταλλική λεπίδα 0,5 λίτρων και το έργο των 500 ml δοχείο.Όλα τα εξαρτήματα είναι αφαιρούμενη, να πλένονται και να καθαρίζονται εύκολα. Συμπαγές και έτοιμο για χρήση του ενισχύεται από κρέμεται ράφι στον τοίχο και μια θηλιά για κρέμασμα. και μια θηλιά για κρέμασμα. Ναι. 3
Flexeril Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 ψάχνω λίγο στον Σκρουτζ να πάρω ένα ραβδομπλέντερ γιατί το δικό μου κλάταρε. Κατάστημα "e-Φελέκης", HYUNDAI HYUHB 962 ΡΑΒΔΟΣ ΜΙΞΕΡ : και μια θηλιά για κρέμασμα. Ναι.
gatokoritso Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Bλεπω american ninja warrior (ναι, ξερω) και παρατηρω ποσο αγυμναστος ειμαι.αυτο το παθαινω με το sasuke 1
viper2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 https://soundcloud.com/djnejtrino/yanou-vs-gary-caos-a-girl-like 1
Razor_7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Και κλασικά αέρας. Καλημέρες. πρέπει να το 'χεις συνηθήσει εκεί που είσαι... in other newz
Valerie_ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Ναι πλέον όταν δεν έχει άερα μου κάνει εντύπωση 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Ελα δεν θελω σχολια για fast & furious. Με αυτες μεγαλωσαμε.
katiepie Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Θα βρέξει... Μερες φάε τη γλώσσα σου! στο φάληρο ούτε ψιχάλα, στο Μαρούσι που πήγα μετά χαμός... πρέπει να αλλάξω λάστιχα, θα σκοτωθώ...
Valerie_ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 φάε τη γλώσσα σου! στο φάληρο ούτε ψιχάλα, στο Μαρούσι που πήγα μετά χαμός... πρέπει να αλλάξω λάστιχα, θα σκοτωθώ... όχι τώρα,χτες. 1
viper2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 φάε τη γλώσσα σου! στο φάληρο ούτε ψιχάλα, στο Μαρούσι που πήγα μετά χαμός... πρέπει να αλλάξω λάστιχα, θα σκοτωθώ... Να την φάω την γλώσσα μου αλλα δε το κόβω να μας κανει την χάρη. Damn, πρεπει να κατέβω στο αεροδρόμιο το απόγευμα. 1
katiepie Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 όχι τώρα,χτες. ρε γαμώτο δεν ξέρω αν είναι τα λάστιχα ή ο κωλόδρομος... δεν έχουν κάνει πολλά χιλιόμετρα νομίζω, αλλά θα βάλω τον πατέρα να τα αλλάξει... viper να μας κάνει τη χάρη για το σουκου γιατί θα ρίξω μεγάλο rage. αποφάσισα να πάω θάλασσα πριν τον Ιούλιο και χάλασε ο καιρός!!!
Valerie_ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 εντάξει δεν ξέρεις πόσα χλμ έχουν τα λάστιχα σου.. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις