katiepie Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Φτιάξε ένα ψεύτικο χαρτί δήθεν από κλινική που να γράφει ότι έχεις Η και άστο σε ένα σημείο που θα το δει , τάχα τυχαία. too much? Κατατά, να πάω στο gym με μπλούζα που έχει τρύπα, ή είναι πολύ γυφτιά; όχι καλέ μόνο θα περιμένει να σκάσει ο superman μετά πού έχει την τρύπα, πόσο μεγάλη είναι και ναι είναι λίγο :/
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 10cm κάτω από τον αφαλό, 4-5 χιλιοστά διάμετρο. Γενικά το gym το βλέπω σαν μέρος που κάνω απλώς την δουλειά μου οπότε δεν θέλω να με απασχολεί η περιποίηση εκεί... Χρμφ, την άλλαξα
gang Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Τι κάνεις αν στην πέφτει κάποιος στον εργασιακό χώρο (που δεν είναι της εταιρείας σου) και πρέπει να κάτσεις εκεί για λίγο καιρό; :/ Πέραν του "υπομονή"... Νίκοτσ αν δε μπορείς καθόλου ζήτα να αλλάξεις γιατί δε θα την παλέψεις, αλήθεια. άλλο 1-2 μέρες και να ξέρεις οτι θα φύγεις κι άλλο να κάτσεις εκεί 6 μήνες πόσο θα ναι.... Και ναι η ιγμορίτιδα προκαλεί τόσο μεγάλο πονοκέφαλο που κουδουνάει το σύμπαν με αυτά που λες. εγώ δεν άντεχα ούτε φως... Κάθε φορά που θα σου λέει μαλακία μπουγέλωνέ τον. Με καφέ
gatokoritso Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Already done that, και αρραβωνιασμένη είπα ότι είμαι, δεν ένιωσε... πες οτι εισαι αρραβωνιασμένη με κοπελα. Ειμαι κοντος (1.72) http://www.pinterest.com/hhplace/men-in-high-heels/
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 god damn, το liveblog γονάτισε τον server...
mary Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Πειτε μια γνώμη. Σκεφτομαι να παρω τη dell P2314H και το μονο μαγαζι που βολευει ειναι η Mediamarkt, να τη παρω απο εκει ή θα χω θεματα; Δεν εχω ξαναγοράσει απο το e-shop τους....
Voziniotis-3 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μια χαρα εγινε σε μενα η παραγγελια με αντικαταβολη μια φορα απο το συγκεκριμενο καταστημα. 1
viper2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Ειμαι κοντος (1.72) Με αυτα που λες, αυτο ειναι το λιγότερο απο τα προβλήματα σου. 1
linkin Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Bλεπω american ninja warrior (ναι, ξερω) και παρατηρω ποσο αγυμναστος ειμαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις