revolver1990 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Για όνομα όμως, 10 σειρες. 9/10 υπάρχει τρολια. 1/10 δεν βγαίνει νόημα ουτε απο κάθε λεξη μεμονωμένα. Με έναν μουγκό συνεννοείσαι καλύτερα.
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 ήθελα να χτυπήσω εναν που με στραβοκοίταξε στο λεωφορείο επειδή ειχα νευρα απο πρινδεν την μπορώ τη δουλειά που άρχισα με το voucher , μου ειχαν πει οτι δεν την παλευουν οι άντρες εκεί κ γιαυτό ειναι μόνο γυναίκες αλλα δε περιμενα να ειναι τοσο σκατα , σιγά λεω , στο στρατό κάναμε κάθε τυπου μαλακία κ ηταν κ τζάμπα , θα γλυτώνω κ εισιτήρια, θα ειναι κ κοντά στο gym μου , κομπλεαρχίδιαδεν είχε καμία σχέση με αυτό που μ ειπαν στην αρχή οτι θα κάνω. 10 φορές ποιο πολύπλοκο κ βαβούρα μέχρι αηδίας 20+ άτομα να φωνάζουν κ να γίνεται ενας χαμός άλλη φάσηοτιδήποτε έχει να κάνει με χειρονακτική εργασία και κούραση του σώματος δε με κουράζει πραγματικά για να πω οτι ειναι καλά εκεί π ειμαι, γιατι κάτι που μου προκαλεί τέτοια νευρα δε παλευεταικάτι έχω πάθει(δεν ξέρω αν φταίει η ιγμορίτιδα) κ με ενοχλεί ο θόρυβος , με πονάει το κεφάλι μου λες και με τρυπάνε καρφιά κ βγάζω νευρα απ το πουθενάείμαι κ οξύθυμος κ γίνεται τρελό mixκάτι μου λέει πως αν συνεχίσω τις επόμενες μέρες θα γίνει κάτι τέτοιο αλλα κ τι να κάνω, πρέπει να πάω απ το κεκ να συζητήσω για άλλη επιχείρηση, άρα 1-2 μέρες θα συνεχίσω τουλάχιστονκαι το βασικό και χειρότερο ειναι πως άντε να πεις δεν ειναι οτι δουλευω για πρώτη φορά , αλλα τότε έπεφταν κ τα φράγκα. Να πεις υπομονή αλλα να πληρώνεσαι , εδώ περιμένω 6 μηνες τα φράγκα απ το πρώτο voucher κ ειναι άφαντα.
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 τι δουλειά κάνεις; σπασαρχίδικη , περιλαμβάνει τηλέφωνα , τηλέφωνα σε αναμονή που χτυπάνε κ η προισταμένη φωνάζει να μη μαζευονται(μη νομίζεις πως με νοιάζει αυτό , για το θόρυβο της φωνής της το λεω) , πράγματα που πρέπει να μαντέυεις ή να ψάχνεις ταυτοχρόνος επειδή αυτός που σου μιλάει στο τηλέφωνο η δε ξέρει τι θέλει η ειναι καθιστέρας κ πολλά ακόμα σε ενα χώρο με άλλα 20+ άτομα που τα περισότερα φωνάζουν κ κοπανάνε τηλέφωνα , γραφεία κ γίνεται της πουτάνας το κάγκελο. Στο πόστο που ειμαι μπαίνουν 1-2 άτομα κ αν χρειαστεί μπαίνουν κ άλλα εκείνη την ώρα , άρα άμα είσαι μόνος σου όπως μια σήμερα που ειδα κάθεσε σερί 6 ώρες κ απαντάς την μία κλίση μετά την άλλη χωρίς να έχεις δυνατότητα για διάλημα , ούτε για τουαλέτα. την έβλεπα την τύπισσα να έχει φρικάρει κ ηξερε απέξω κ ανακατωτα τη δουλειά. nop δεν ειμαι υπερβολικός ούτε μαθημένος σε ευκολίες αλλα αντι να ακούσω τους φίλους μου άκουσα το άτομο που δουλευε εκεί γιατι σε αντίθεση με εμένα δε την παλευει σε οτιδήποτε σε κουράζει σωματικά άρα το έβλεπε σαν καλή ευκαιρία. Είναι κ σε ευκολο πόστο βέβαια για εκείνο το άτομο ίσως κ να μην ειναι έτσι γιατι δεν έχει θέμα με το θορυβο. εγω όμως που κάθε χτύπημα/φωνή/θορυβος με ενοχλεί κ αυτή η ενόχληση μετά τις 3-4 ώρες γίνεται ανυπόφορη τι να κάνω? μετά έχω τόσες ώρες μπροστά κ δε παλευονται όπως με κόβω σύντομα θα σηκωθώ πάνω, θα σπάσω το τηλέφωνο στον τοίχο , θα σπάσω με μπουνιές την οθόνη κ ότι βρω μπροστά μου. θα βγω έξω κ ο πρώτος που θα πετύχω έστω να με στραβοκοιτάξει θα καταλάβει γιατι χρειαζόμουν τα άλλα να με κουλάρουν 1
katiepie Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Τι κάνεις αν στην πέφτει κάποιος στον εργασιακό χώρο (που δεν είναι της εταιρείας σου) και πρέπει να κάτσεις εκεί για λίγο καιρό; :/ Πέραν του "υπομονή"... Νίκοτσ αν δε μπορείς καθόλου ζήτα να αλλάξεις γιατί δε θα την παλέψεις, αλήθεια. άλλο 1-2 μέρες και να ξέρεις οτι θα φύγεις κι άλλο να κάτσεις εκεί 6 μήνες πόσο θα ναι.... Και ναι η ιγμορίτιδα προκαλεί τόσο μεγάλο πονοκέφαλο που κουδουνάει το σύμπαν με αυτά που λες. εγώ δεν άντεχα ούτε φως...
katiepie Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Του ρίχνεις χυλόπιτα; Already done that, και αρραβωνιασμένη είπα ότι είμαι, δεν ένιωσε...
katiepie Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 τον αγνοείς. Δεν είναι εύκολο, πρέπει να συνεργαστούμε θέλοντας και μη
Valerie_ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 κοίτα στη δουλειά μου λόγω του ότι έρχομαι σε επαφή με μεταφορικές και φορτηγατζήδες και αναγκάζομαι να ακούω το μακρύ και το κοντό του καθενός γλίτσα απλά τους αγνοώ. συνεργάσου ρε παιδίμ αλλά όταν αρχίζει τις γλίτσες κάνε σαν να μην ακούς. 1
katiepie Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 κοίτα στη δουλειά μου λόγω του ότι έρχομαι σε επαφή με μεταφορικές και φορτηγατζήδες και αναγκάζομαι να ακούω το μακρύ και το κοντό του καθενός γλίτσα απλά τους αγνοώ. συνεργάσου ρε παιδίμ αλλά όταν αρχίζει τις γλίτσες κάνε σαν να μην ακούς. και δεν έχεις ρίξει μπουνιά ακόμα;;;
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 για το πρώτο που λες πες του να σπάσει με όμορφο τρόπο και αν επιμένει πες του δικού σου να του κάνει μια επίσκεψη αλλιώς αν δε θες τέτοια απλά μίλα στον ανώτερο-η σας να του κόψει τη φόρα γιατι επιρεάζει την δουλειά σου κ σε παρενοχλεί.για το θέμα μου αυτό θα κάνω γιατι κ φως απο τις λάμπες δεν αντέχω κ έχει full αναμένα πάνω απ το κεφάλι μου απ το πρωί και με τη βαβούρα μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, μπορεί να αρχίσω τον άλλο στις μπουνιές για τρίχες πράγματα.Δε θέλω να γίνουν μαλακίες χωρίς λόγο,γιατι θα γίνουν , ειδικά απ τν ώρα που το πήρα απόφαση και coolαρα στο θέμα ζωή τώρα έχω κάτι να χάσω 1
katiepie Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 για το πρώτο που λες πες του να σπάσει με όμορφο τρόπο και αν επιμένει πες του δικού σου να του κάνει μια επίσκεψη αλλιώς αν δε θες τέτοια απλά μίλα στον ανώτερο-η σας να του κόψει τη φόρα γιατι επιρεάζει την δουλειά σου κ σε παρενοχλεί. για το θέμα μου αυτό θα κάνω γιατι κ φως απο τις λάμπες δεν αντέχω κ έχει full αναμένα πάνω απ το κεφάλι μου απ το πρωί και με τη βαβούρα μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, μπορεί να αρχίσω τον άλλο στις μπουνιές για τρίχες πράγματα. Δε θέλω να γίνουν μαλακίες χωρίς λόγο,γιατι θα γίνουν , ειδικά απ τν ώρα που το πήρα απόφαση και coolαρα στο θέμα ζωή τώρα έχω κάτι να χάσω αν μπορείς να αλλάξεις αλώβητος άλλαξε... ο ανώτερος δεν παίζει, πιο πιθανό είναι να μου πει κάνε ναζάκια να πάρουμε τα στοιχεία νωρίτερα λίγο καφρούλης γενικά.
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Φτιάξε ένα ψεύτικο χαρτί δήθεν από κλινική που να γράφει ότι έχεις Η και άστο σε ένα σημείο που θα το δει , τάχα τυχαία. too much? Κατατά, να πάω στο gym με μπλούζα που έχει τρύπα, ή είναι πολύ γυφτιά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις