Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω προσπαθουσα να τα μπλεξω με μια τετοια που ηταν αρκετα πιο πανω απο την περιγραφη που κανεις. Αν δεν φας και συ αναλογη πετρια η μοιρα σου ειναι προδιαγεγραμενη.

Που πάνε όμως και τα ξετρυπώνουν αυτά? Αρχαιος Ιαπωνικός Καθαρισμός φτέρνας απο κάλλους για παράδειγμα. Που βρίσκεις τέτοια πράγματα? Ο ένας λέει τον άλλον?

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Που πάνε όμως και τα ξετρυπώνουν αυτά? Αρχαιος Ιαπωνικός Καθαρισμός φτέρνας απο κάλλους για παράδειγμα. Που βρίσκεις τέτοια πράγματα? Ο ένας λέει τον άλλον?

Ναι. Περα απο σχολες ας πουμε Κιν. ιατρικης, ρεφλεξολογίας, yoga κλπ κανουν μκο ή παρόμοιες οργανώσεις που συναντιουνται σχεδον καθημερινα, οργανώνουν σεμινάρια διαφόρων θεματων, απο βιοκλιματικη αρχιτεκτονικη μεχρι ότι χωράει ο νους σου, οποτε γνωριζονται μεταξυ τους και επηρεαζονται ο ενας απο τον αλλο. Επειδη βρισκουν προσφορο εδαφος λοιπον μπορουν ευκολα να ξεφυγουν, τουλαχιστον στις μεταξυ τους συζητησεις, δλδ το AIDS ειναι κατασκευασμα των φαρμακοβιομηχανιων κλπ

Δημοσ.

-Θα ειμαι με τη μαιρη, παρε ενα φιλο σου και ελατε.

-οκ, θα παω απτον Μακη τωρα και θα 'ρθουμε αργοτερα.

-Μη τολμησεις και ερθεις, θα σε παρω εγω οταν φυγουμε.

ΜΕ ΑΓΑΠΑΩ ΜΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΑΓΑΠΑΩ.

• Like 1
Δημοσ.

--------------------------------------

Πόσο τρομακτικό ειναι να βλέπεις ελευθερες κοπέλες που έχουν γεμισει το FB τους με φωτοζ που εχουν βγαλει αγκαλιά με μωρακια (φιλων, συγγενών, ξενων δεν εχει σημασια); Μιλάμε όσο ωραία και να ειναι μετά απο μια επισκεψη στο προφιλ τους δεν τους πλησιάζει αντρας ούτε στα 200 μέτρα.

• Like 4
Δημοσ.

Σε φαντάζομαι.

- Δεν σε βλέπω να τρως, δίαιτα κάνεις;

- Όχι, είμαι χορτοφάγος.

- Α, έτσι εξηγείται. Οκ...

- Ναι.

Παύση...

- Ξέρεις είμαι απο τους ανθρώπους που μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα, ποτέ δεν θα με δεις να μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα, και αν η φύση μας προόριζε για σαρκοφάγους θα μαλακίες μαλακίες μαλακίες μαλακίες μαλακίες μαλακίες μαλακίες μαλακίες μαλακίες μαλακίες μαλακίες μαλακίες, και νιώθω πολύ καλύτερα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα...

Μαλάκα ΝΑΙ! ΝΑΙ! ΝΑΙ!

και το καλύτερο, είχε και τα κιλάκια της.

Edit*

Ok, ήταν πολύ χοντρή. Θα έπνιγε τον πόνο της στα γλυκά μάλλον.

Δημοσ.

Μαλάκα ΝΑΙ! ΝΑΙ! ΝΑΙ!

και το καλύτερο, είχε και τα κιλάκια της.

ΦιΛαράκι, όταν υπνοβατείς και τρως κρέας, εκτός το κρέας του free, εξακολουθείς και είσαι χορτοφάγος, νταξ;

Δημοσ.

Παίδες ήταν χοντρουλα. Πως γίνεται τώρα αυτό σε έναν χορτοφάγο; Η τρώει όλη μέρα πατάτες, η τρώει όλη μέρα προφιτερολ.

προφιτερόλ, σοκολάτες κλπ..λίγο είναι; Μπορεί να γαμιέται στα μακαρόνια σόγιας με σάλτσες κλπ, επειδή δεν τρώει κρέας δεν θα πει ότι δεν έχει πρόσβαση σε παχυντικά φαγητά..

• Like 1
Δημοσ.

Νταξει ρε το πιο ευκολο πραγμα ειναι να εισαι χοντρος και χορτοφαγος. αν δεν προσεχεις, φουλ υδατάνθρακες, μακαρονια, πατατες, πιτσες κλπ

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...